Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου

Εξετάσεις για ζώνες έδωσαν σήμερα το απόγευμα οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου.
Για μια ακόμη φορά οι αθλητές ήταν άριστα προετοιμασμένοι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εντυπωσίασαν με την...
τεχνική κατάρτιση και δίκαια κέρδισαν τη ζώνη που διεκδικούσαν.
Στο τέλος των εξετάσεων ο εκπαιδευτής και διεθνής διαιτητής Γιώργος Παπατόλιας (6dan ITF), έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές – μαθητές και τον προπονητή τους Κώστα Καλαντζή και ευχήθηκε στα παιδιά καλό καλοκαίρι.
Οι αθλητές του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου προσέφεραν από μία ανθοδέσμη στον Γιώργο Παπατόλια και στον προπονητή τους Κώστα Καλαντζή ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα μέχρι σήμερα τους έχουν διδάξει.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και στον κ. Καλαντζή για την πολύ καλή δουλειά που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ!ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ!!! ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.