Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κραδασμοί στο τουριστικό προϊόν...

Είμαι από τους πρώτους που δέχομαι τους κραδασμούς...
Πολλές φορές ο προβληματισμός με αφήνει άυπνο...
Επιστολή λάβαμε από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Ι. Κουκουλάκη, στην οποία θέτει τους προβληματισμούς του και τις ανησυχίες του για την οικονομική κατάσταση και τους «κραδασμούς του τουριστικού προϊόντος». Ο κ. Κουκουλάκης γράφει:
«Φίλες και φίλοι της Σκιάθου!
Όπως εξελίσσεται η οικονομική κατάσταση στον κόσμο θα επιφέρει τραγικές συνέπειες σε όλες τις κοινωνίες με κίνδυνο να παρασύρει και την κοινωνία της Σκιάθου.
Η ιστορία έχει αποδείξει περίτρανα ότι όταν τα μέλη μιας οικογένειας ή μιας κοινωνίας είναι ενωμένα μπορούν να αντεπεξέλθουν πολύ πιο εύκολα στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν.
Αυτή τη στιγμή ο Δήμος, πολλοί επιχειρηματίες όπως και...
η Ένωση Ξενοδόχων προσπαθούν να αναδείξουν τις χάρες του νησιού, να αναβαθμίσουν τις παροχές απέναντι στους επισκέπτες της Σκιάθου και να κρατήσουν ψηλά το όνομα της Σκιάθου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σαν Πρόεδρος των ξενοδόχων με την άμεση επαφή που έχω με τους Tour Operators του εξωτερικού και εσωτερικού, είμαι από τους πρώτους που δέχομαι τους κραδασμούς που δέχεται το τουριστικό προϊόν. Ο προβληματισμός μου τόσο σαν Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, σαν επιχειρηματίας και ιδιαίτερα σαν φίλος του νησιού πολλές φορές με αφήνει άυπνο.
Θεωρώ λοιπόν ότι οι δύσκολες αυτές εποχές απαιτούν να συμπορευθούμε όλοι μαζί, να δώσουμε τα χέρια και ενωμένοι να καλλιεργούμε παραγωγικό διάλογο μεταξύ μας. Οι προτάσεις, οι υποδείξεις και οι ιδέες όλων θα συμβάλουν και θα βοηθήσουν στο να πετύχουμε το ορθό αποτέλεσμα και κατ’ επέκταση ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο να έχει πλήρη ενημέρωση για τα τουριστικά θέματα που προκύπτουν και να αποφασίζει ορθά και εποικοδομητικά για μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Δήμαρχος μας Νικόλαος Πλωμαρίτης – Καράμπελας αγαπάει το νησί του στηρίζει κάθε προσπάθεια που είναι προς όφελος της Σκιάθου, ακούει τους πάντες και προσπαθεί πάντα να αποκομίσει τα καλύτερα για το νησί μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σκιάθου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ακούραστα δουλεύουν για όλους εμάς και συνεργάζονται με όλους τους Συλλόγους.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ιωάννης Κουκουλάκης
Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.