Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κατασκήνωση για πρώτη φορά

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
Ένα νέο βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος. Πρόκειται για το παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο με τίτλο «Κατασκήνωση πρώτη φορά», το οποίο έγραψε η εκλεκτή μας συνεργάτιδα κ. Σουζάννα Λουκά.
Στον Πρόλογό του, ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, γράφει χαρακτηριστικά: «Η Κατασκήνωση είναι μια από τις...
ομορφότερες εμπειρίες στη ζωή του ανθρώπου. Η ομορφιά προέρχεται από το μοίρασμα της ζωής μεταξύ των κατασκηνωτών. Τα πάντα κοινά! Προπάντων η μία καρδιά!»
Αυτή την εμπειρία τολμά να περιγράψει το εν λόγω βιβλίο.
Εκατόν ένα παιδιά μοναδικά, τα εκατόν ένα παιδιά της επιτυχίας, ζουν για επτά μέρες και επτά νύχτες μαζί, με κάμποσους μπελάδες, αλλά χωρίς μαμάδες!
Η περηφάνια και η προκατάληψη της Ελισάβετ θα σταθούν εμπόδιο στο να απολαύσει αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία; Ή θα την οδηγήσουν τελικά σε μια σπουδαία ανακάλυψη για τη ζωή της;
Αναζητήστε το μαζί με την ηρωίδα και την παρέα της.
Κεντρική Διάθεση: Εκδόσεις ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε. τηλ. 210.5238305
Θα το βρείτε, επίσης, στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΩΝ» (Αβάντων 32 – Χαλκίδα, τηλ. 22210.79217).

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία ιδέα για βιβλίο. Ευτυχώς που άνοιξα το blog και το είδα. Θα το παραγγείλω σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.