Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σύλλογος ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Σκοπέλου

Συναντήσαμε τον νέο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παντελή Μπετσάνη για να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του και για να μας πει δυο λόγια για το σωματείο του Συλλόγου ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Σκοπέλου για τις πρόσφατες εκλογές και. Ο κ. Μπετσάνης μας είπε:
«Δουλεύαμε για αυτό το σωματείο πάνω από 5 μήνες. Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γι' αυτό. Αυτή η διοίκηση βγήκε δυνατή από αυτή τη μαζική συμμετοχή και είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την επίλυση των όποιων κλαδικών προβλημάτων αλλά και για την προβολή του νησιού μας. Θέλω να επισημάνω στους συναδέλφους ότι...
αυτά δεν μπορούν να γίνουν μόνο από τα 5 μέλη του Δ.Σ. και γι' αυτό μέλημα της διοίκησης είναι να κινητοποιήσει όσους περισσότερους συναδέλφους μπορεί. Με επιμονή και υπομονή θα αλλάξουμε νοοτροπία και θα λειτουργούμε όλοι μαζί. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και είμαστε έτοιμοι να περάσουμε το φουσκωμένο ποτάμι χέρι – χέρι. Ζητάμε από τους συναδέλφους, συμμετοχή, ενότητα και αλληλεγγύη.
Έχουμε την αίσθηση, από τις μέχρι τώρα επαφές μας ότι με τον Δήμο Σκοπέλου θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Είμαι εξουσιοδοτημένος από το Δ.Σ. να ευχαριστήσω και δημοσίως, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου κ. Κων. Σκούρα για τη νομική υποστήριξη που μας παρείχε.
Θέλω να ανακοινώσω και μέσα από το blog “Βόρειες Σποράδες” ότι την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 6 μ.μ., θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση στο Δημοτικό Κατάστημα.»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Μπετσάνης Παντελής
Αντιπρόεδρος: Γκέκας Γιάννης
Γραμματέας: Φλωρούς Θανάσης
Ταμίας: Γρυπιώτης Χρήστος
Μέλος: Νάστα Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.