Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Star Flyer: Ένα ιστιοφόρο στο λιμάνι της Σκοπέλου

Ένα κρουαζιερόπλοιο «έργο τέχνης» θα πιάσει στο λιμάνι της Σκοπέλου το καλοκαίρι. Πρόκειται για το ιστιοφόρο Star Flyer που τα πανιά του δεν τα έχει για διακόσμηση... Το Star Flyer παντρεύει τις παραδόσεις του παρελθόντος με τις ανέσεις του σήμερα και απευθύνεται σε όσους αγαπούν το ρομαντισμό της θρυλικής εποχής των ιστιοφόρων.
Όπως μας πληροφορεί η κα Μάχη Δρόσου από το Madro travel το Star Flyer θα το απολαύσουμε στη Σκόπελο προερχόμενο από Λήμνο στις 6 και 20 Ιουλίου και στις 3 και 17 Αυγούστου.
Ακόμη το γνώριμο στη Σκόπελο «Callisto» θα επισκεφθει τη Σκόπελο 30 Ιουνίου, 9 και 18 Ιουλίου με παραμονή στο λιμάνι της Σκοπέλου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΟΧΙ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΒΑΘΟΣ 3.5 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΝΤΑ Μ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.