Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Την Κυριακή οι αγώνες Grappling

Mε χορηγό την SPYROU HOTELS & COMPANIES και προπονητή τον Μάνο Βασιλείου, η ομάδα πάλης υποταγής (Grappling) του Α.Ο. Σκοπέλου στέλνει τον αθλητή Χριστόδουλο Παρασχάκη στους προκριματικούς αγώνες, που θα γίνουν την Κυριακή 15 Μάιου 2011 στο Κλειστό Στάδιο Ζωφριάς Αττικής, για να συσταθεί η καλύτερη δυνατή εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό και μετέπειτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Καλή επιτυχία.
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ10 Μαΐου 2011 στις 12:13 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.