Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από την Ρουμανία επισκέπτονται την Σκόπελο

O  Πρόδρομος από το εστιατόριο «Ακταίον» μιλάει
στο τηλεοπτικό συνεργείο για τη σκοπελίτικη κουζίνα
Δέκα δημοσιογράφοι και δέκα τουριστικοί πράκτορες από τη Ρουμανία βρίσκονται στη Σκόπελο από την Παρασκευή, προσκεκλημένοι του τουριστικού γραφείου Thalpos Holidays. Για τη διαμονή των παραπάνω επισκεπτών φρόντισαν οι Βασίλης Σπύρου – Rigas Hotel και Μαλαμάκης – Sun Hotel, ενώ τα έξοδα μεταφοράς τα έχει επωμισθεί το Thalpos Holidays.
Την όλη προσπάθεια συνδράμουν και τα εστιατόρια «Τα Κύματα», «Εγγλέζος», «Ακταίον», το BARDON προσφέροντας ποτά και καφέδες και ο Δήμος Σκοπέλου έαν και όποτε χρειασθεί.
Στους δημοσιογράφους έδωσε συνέντευξη...
Τύπου ο Δήμαρχος Σκοπέλου και το πρόγραμμά τους περιελάμβανε επισκέψεις στην πόλη της Σκοπέλου, σε παραλίες του νησιού και φυσικά στον Άι Γιάννη όπου γυρίστηκαν σκηνές του Mamma Mia.
Όπως μας είπε ο κ. Αλ. Ρόρος «το Thalpos Holidays έκανε αυτή την κίνηση για πιστεύει, όπως και ο Δήμος, ότι πρέπει να ανοίξουν τα Βαλκάνια, ώστε να υπάρξει κίνηση από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς Σποράδες, έτσι ώστε να ενθαρρυνθούν και οι ακτοπλοϊκές εταιρίες για περισσότερα δρομολόγια και φθηνότερα εισιτήρια...»

12 σχόλια:

  1. ...καλή η προσπάθεια...αλλά σε λάθος πόρτες χτυπάτε παιδιά....!!!!! Από πότε τα..Βαλκάνια ήταν .."ποιοτικός" τουρισμός για τη Σκόπελο...πρόκειται να αφήσουν..."χρήμα" τα Βαλκάνια...Έλεος δηλαδή....!! Άλλες είναι οι αγορές για το νησί μας...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλη προσπαθεια!μπραβο στο Thalpos αλλα ρε παιδια οι Ρουμανοι ειναι σε καλυτερη μοιρα απο εμας και γενικα ολα τα Βαλκανια στα οποια απευθηνομαστε ειδικα φετος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ..ΘΑ ΠΡΕΠΕ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνετε λάθος,είναι πολύ καλή κίνηση και μπράβο σε όλους! Έχω γνωστούς στην Καβάλα που τους επισκέπτομαι 2-3 φορές το χρόνο και δεν μπορείτε να φανταστείται τι τουρισμό έχουν όλο το χρόνο και ειδικά τα σαββατοκύριακα απο αυτές τις χώρες!Ενα μόνο σάββατο που είμουν εκεί είδα σχεδόν 60 διαφορετικά αυτοκίνητα όλα με ξένες πινακίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε άνοιγμα σε κάθε αγορά, αποτελεί πάντα θετικό στοιχείο. Αλλά ρε παιδιά, όταν κάποιος τουριστικός οδηγός ή κάποιος τηλεοπτικός σταθμός έρχεται αυτόνομα και επιλέγουν μόνοι τους, από άλλα πρόσωπα ποιο κατάλληλα πέρνουν πληροφορίες και άλλες επιχειρήσεις προβάλλουν και μάλιστα αμμισθί. Και μιλάμε για παγκόσμιους κολοσσούς έτσι. Δεν πρέπει να υπάρχει κανενός τύπου κατεύθυνση. Αυτοί ξέρουν να επιλέγουν, δεν συμφωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απολύτως με τον 8:31. Ρίξτε μια ματιά στο travelandleisure.com (ten best secrets islands in the world) και στην έντυπη έκδοση του lonely planet. Anyway κάθε προσπάθεια είναι πάντα θετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ,,BASTA SKOPELITES,, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΕ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΜΠΟΥΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΙΣ 23 ΜΑΙΟΥ 8.31 ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!.ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΑΘΗΝΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Τίγρη..
    Μάθε επιτέλους να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές....!!! Φυσικά και είναι καλή η κάθε προβολή....αυτό που λέμε όμως εδώ είναι ότι δεν είναι και η πιο κατάλληλη προβολή αυτή τη στιγμή....!!! Το πιο σωστό ας πούμε θα ταν να πάνε οι επιχειρηματίες σε εκθέσεις Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας...Σκανδιναβίας...! Αυτοί είναι οι επισκέπτες των νησιών μας και θα είναι για πολλά χρόνια...είναι φανερό αυτό...δεν χρειάζεται επιστήμονες της ΝΑΣΑ να μας το πουν....!!! Τώρα, αν απ'την άλλη δεν υπήρχαν λεφτά να πάνε στις άνω εκθέσεις...και πήγαν στις..."πιο φθηνές"...τότε..θα χουμε και σίγουρα ..."πιο φθηνό" κόσμο στο νησί μας.....! Αυτοί οι επιχειρηματίες ζούνε χρόνια μ'αυτό τον κόσμο..θα πρεπε λοιπόν να διαθέσουν κάποιο κεφάλαιο από μόνοι τους να βάλουν περίπτερο σ'αυτές τις εκθέσεις...αν μη τι άλλω...στις τσέπες τους θα επιστρέφαν τα λεφτά που διέθεταν...αλλα πού....!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ οταν λέμε σε λάθος πόρτα χτυπάμε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ απόλυτα με τον 5¨58 (23 Μαιου)...έτσι είναι τα πράγματα.."ψωνίζεις" με όσο διαθέτεις και δεν κάνεις παράπονα για τα "προϊόντα" κατόπιν εορτής...όσοι το πιασαν το πιασαν....! Είμαι περίεργος..η Σκιάθος έλαβε μέρος σ'αυτές τις "μοναδικής ευκαιρίας" εκθέσης των Βαλκανίων..ή...έχασε την ευκαιρία και πήγε στις "πιο ταπηνές" εκθέσης της Αγγλιας και Γερμανίας...?? ¨Ολοι νομίζω ξέρουμε την απάντηση σ'αυτό...! Είπαμε...η καθε προβολή καλή...αλλά η συγκεκριμένη έπρεπε να γίνει ως ΔΕΥΤΕΡΗ συμπληρωματική συμμετοχή εφ'οσον είχαμε εξασφαλίσει θέσεις στις βαρβάτες της Ευρώπης....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΑΧ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γράφετε για τουρισμό και πράσινα άλογα.Αυτοί που έρχονται τώρα απο αγγλία είναι πιο πλούσιοι;Μόλις και μετά βίας ξοδεύουν 200€ την εβδομάδα και αν μείνουμε με αυτούς ζητω που καήκαμε. Αν δεν έρθουν οι έλληνες θα ....κλαιμε τον σεπτεβριο Εξοιπνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάλι καλά που έρχονται και αυτοί, αλλά που να περισσέψουν λεφτά για να ξοδέψουν, για να έρθουν εδώ και να μείνουν στις βίλες έχουν ήδη ξοδέψει πάρα πολλά.Βλέπετε είναι πάρα πολλοί οι μεσάζοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.