Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Οι παλαίμαχοι παίζουν μπάλα

Αγώνες προετοιμασίας δίνουν οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Σκοπέλου για να είναι έτοιμοι για τις ποδοσφαιρικές συναντήσεις του καλοκαιριού.
Ως γνωστόν την Παρασκευή και το Σάββατο 3-4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά παλαιμάχων στη Σκόπελο μεταξύ των ομάδων Σκιάθου, Τρικάλων, Σοφάδων και Σκοπέλου.
Στα μέσα Ιουνίου οι βετεράνοι της ΑΕΚ, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, θα επισκεφθούν το νησί και θα αναμετρηθούν με τους αντίστοιχους της Σκοπέλου, ενώ το Σάββατο 16 Ιουλίου θα βρεθεί στη Σκόπελο ο Παγκύπριος Αθλητικός Σύλλογος παλαιμάχων «Άγιος Γεώργιος» όπου εκτός από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σκοπέλου, θα καταθέσει και στεφάνι στο ηρώο του ναύτη Νικόλαου Καπαδούκα από τη Γλώσσα, που στα 22 του χρόνια έχασε τη ζωή του κατά τον βομβαρδισμό της ακταιωρού «Φαέθων» στις 8 Αυγούστου 1964.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.