Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δημοπρασία για εκμίσθωση ακτών της Σκοπέλου

Φανερή και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση ακτών του Δήμου Σκοπέλου θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Σκοπέλου στις 24 Μαΐου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 πμ έως 13:30 μ.μ.
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Πληροφορίες για τους όρους της σχετικής διακήρυξης στο Γραφείο Προσόδων του Δήμου Σκοπέλου (τηλ.24243-50116) αρμόδια υπάλληλος Αικατερίνη Προβιά, όπου...
οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και να προμηθευτούν το τεύχος.
Το τεύχος της διακήρυξης επίσης θα διατίθεται από τα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσης (τηλ. 2424033502) και της Τοπικής Κοινότητας Κλήματος (τηλ. 2424033689).
Η διακήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.skopelos.gov.gr και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

5 σχόλια:

  1. H περιοχή στο Λουτράκι(όπισθεν δεξιού τμήματος λιμενοβραχίονα) δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου. Είναι στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Ταμείου διότι η περιοχή αυτή είναι ζώνη λιμένα. Πως επομένως δημοπρατεί ο Δήμος ακτή που δεν του ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αιγιαλός και παραλία ανήκει στην κτηματική του δημοσίου σε όλη την Ελλάδα , η όποια με την σειρά της τα παραχωρεί στους Δήμους για εκμετάλλευση. Ας διαβάζουμε και λίγο πολλοί ξύπνοι πέσαν σε αυτό το μπλοκ.
    Αιγέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Αιγέα να είστε περισσότερο προσεκτικός σε αυτά που γράφετε και κάνετε τον διαβασμένο. Φορέας διοίκησης και εκμετάλλευσης σε οριοθετημένες ζώνες λιμένα, δηλαδή χερσαία ζώνη και θαλάσσια ζώνη,είναι το Λιμενικό Ταμείο και όχι ο Δήμος. Στο Λουτράκι υπάρχει εγκεκριμένη χερσαία ζώνη λιμένα και άρα η διαχείριση αυτής ανήκει στο Λιμενικό Ταμείο. Αυτό φυσικά ευθύνεται για την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό κλπ στη ζώνη αυτή. Οταν οποιαδήποτε ακτή ή παραλία δεν βρίσκεται μέσα σε εγκεκριμένη ζώνη λιμένα, τότε πράγματι ισχύουν όσα ισχυρίζεσαι. Σε καλώ λοιπόν να διαβάζεις πιο προσεκτικά τη κείμενη νομοθεσία και σου συνιστώ συγκεκριμένα να διαβάσεις τον νόμο 2971/2001 που θα βρείς τις απαντήσεις που βιάστηκες να δώσεις και πιστεύω οτι αν είσαι καλοπροαίρετος θα αναιρέσεις και τον χαρακτηρισμό ως ξύπνιου που μου έδωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για την παραλια καστανη γιατι δεν βγηκε δημοπρασια??/αλλα θα μου πεισ στα........... ''υπογεια ειναι η θεα''!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η παραλία Καστάνη δεν βγήκε σε δημοπρασία γιατί επιχειρηματίες Σκοπελίτες νοίκιασαν την ιδιοκτησία πίσω από την παραλία και δικαιούνται προβολής, όπως γίνεται στον Πάνορμο.
    Αν έβγαινε σε δημοπρασία ο δήμαρχος κινδύνευε με έκπτωση για παράβαση καθήκοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.