Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Πρόχειροι διαγωνισμοί για τον μερικό καθαρισμό των λιμένων Σκοπέλου και Λουτρακίου

Τη διενέργεια ενός πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τον μερικό καθαρισμό στα πρότερα εγκεκριμένα βάθη, των λιμένων Σκοπέλου και Λουτρακίου Σκοπέλου, μέχρι του ποσού των 60.000 ευρώ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ για κάθε λιμάνι, αποφάσισε ομόφωνα η λιμενική επιτροπή του Λ.Τ. Σκοπέλου τα μέλη της οποίας είναι εκτός του προέδρου κ. Π. Μελαχροινάκη και οι κ.κ. Σταμάτης Αναγνώστου, Χαράλαμπος Πασχάλης, Χαράλαμπος Στιβαχτής, Τρύφωνας Κοντογεωργίου και Απόστολος Γιώτης.
Όπως είπε ο πρόεδρος στην εισήγησή του η Λιμενική Αρχή...
Σκοπέλου με το αριθ. Πρωτ. 8211/01/2009/1-10-2009 έθεσε εγγράφως το πρόβλημα εκβάθυνσης των λιμένων.
Το Λ.Τ.Σ. με το αριθ. Πρωτ. 844/1-10-2009 προς τον Γ.Γ. της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κοινοποιούμενο στην Γ.Γ.Ν.Λ.Π. του Υ.Ε.Ν. και τον Νομάρχη Μαγνησίας, επιβεβαίωσε το περιεχόμενο του εγγράφου της Λιμενικής Αρχής και ζήτησε την χρηματοδότηση της μελέτης και εκτέλεσης του έργου, πράγμα που δεν έγινε.
Η Γ.Γ.Ν.Λ.Π. του Υ.Ε.Ν. με έγγραφο της την 9/11/2009, μας συνιστά να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των λιμενικών υποδομών και να προβούμε επειγόντως στις απαραίτητες ενέργειες εκβάθυνσης των δύο λιμανιών της Σκοπέλου.
Το Λ.Τ.Σ. με την αριθ. 18/2010 Πράξη της 7/6/2010 αποφάσισε με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει να προβεί σε μερικό καθαρισμό των προαναφερθέντων λιμανιών, με την διαδικασία των πρόχειρων διαγωνισμών, επειδή όμως είχε ήδη αρχίσει η τουριστική περίοδος και η κίνηση στα λιμάνια αυξήθηκε, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Προϊόντος του χρόνου το πρόβλημα έγινε οξύτερο συγχρόνως και επίκαιρο, λόγω της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.
Ήδη το Λ.Τ.Σ. έχει αναθέσει την υδρογραφική αποτύπωση του εν λόγω λιμανιού στον κ. Δημήτριο Μπάρκα, μελετητή τοπογράφο μηχανικό, ώστε να υπάρχουν πρόσφατα δεδομένα για να συντάξει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων τα απαραίτητα τεύχη δημοπράτησης.

2 σχόλια:

  1. Για την ημερομηνία διενέργειας του Διαγωνισμού θα πάρουν νέα απόφαση;Πώς θα γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερομένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διαγωνισμός θα αποβεί άκαρπος και ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.