Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

3άστερ0ς

Ολική επικράτηση με 3-0 για τον Α.Ο. Σκοπέλου επί της πρωτοπόρου του τοπικού πρωταθλήματος «Δήμητρας» Η ομάδα παρατάχθηκε με νέους στην ηλικία παίκτες (εκτός των Χρυσάνθη και Καριοφύλλη, οι οποίοι προσέφεραν με την εμπειρία τους) οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να παίξουν μπάλα και να πάρουν το παιχνίδι.
1-0 Προκοπίου
Το 1-0 έγινε στο α' ημίχρονο από τον Προκόπη Προκοπίου και πανηγυρίστηκε ανάλογα. Λίγο αργότερα ο Α.Ο. Σκοπέλου τα χρειάσθηκε όταν σφυρίχτηκε, δίκαια, πέναλτι εις...
βάρος του. Αυτή την φορά μέτρησε η εμπειρία του Δημ. Χρυσάνθη που «ψώνισε» τον αντίπαλο, αποτρέποντας την ισοφάριση και ανεβάζοντας την ψυχολογία των παικτών στα ύψη.
2-0 Χρυσοφός
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στη Σκόπελο που με αριστοτεχνικά γκολ των Π. Χρυσοφού και Ερζ. Χισάι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο επιβλητικό 3-0.
Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες του Α.Ο. Σκοπέλου είχαν κλασικές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.





2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον 3άστερ0.
    Άντε και σε λίγο η τριφυλλάρα 6άστερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε παιδιά , πολύ μεγάλη νίκη . (και απο άποψη βαθμολογίας και γοήτρου ).Συγχαρητήρια σε όλους , δεν πρέπει να περνάει καμία ομάδα απο το νησί !!!! και μεγάλη παράκληση στον κόσμο να βοηθάει την ομάδα με την παρουσία του , οι παίκτες παίζουν για εσάς και παίρνουν μεγάλη δύναμη όταν αισθάνονται την συμπαράστασή σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.