Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Αφιέρωμα της μεγάλης ρουμανικής εφημερίδας «ovidiublag» για τη Σκόπελο

Σκόπελος, ένα μικρό θαύμα της φύσης
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Γράφει o Michael Vasile στην εφημερίδα ovidiublag:
«Όταν πριν από λίγες ημέρες σας είχα υποσχεθεί να σας προτείνω ένα μέρος για διακοπές στην Ελλάδα δεν είχα σκοπό να σας πω για τη Σκόπελο για έναν απλό λόγο: Δεν την γνώριζα ως τουριστικό προορισμό. Αυτό είχα τη χαρά να το μάθω πριν λίγες μέρες στην Έκθεση Τουρισμού της Ρουμανίας, όταν κλήθηκα σε μια συνέντευξη Τύπου κλήθηκε από τον κ. Traian Florin Badulescu της Max Holidays Travel Media.
Στη συνέντευξη αυτή παραβρέθηκαν ο κ. Νίκος Διακολιός από το γραφείο ΕΟΤ στη Ρουμανία, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής και ο κ. Περδικάρης του τουριστικού γραφείου THALPOS.»

1 σχόλιο:

  1. Η καλή ακτοπλοική σύνδεση του νησιού μας με την Θεσσαλονίκη είναι απαραίτητη προυπόθεση, για να έρθουν οι Βαλκάνιοι και οι Βοριοελλαδίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.