Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Eμπόδιο στις προσπάθειες παικτών, προπονητή και διοίκησης τα οικονομικά προβλήματα!

Αδυναμία δηλώνει, η διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου, να ανταπεξέλθει ακόμα και στις στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις. Συναντήσαμε τον πρόεδρο του Α.Ο. Σκοπέλου κ. Γιώργο Κοχύλη, ο οποίος μας είπε:
«Τα πράγματα είναι σοβαρά και όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται ακόμα χειρότερα. Το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά δυσοίωνο, από την στιγμή που δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες του κράτους, των δήμων, της κοινωνίας.
Έχουμε ακόμα παιχνίδια εκτός έδρας και χρειαζόμαστε για αυτές τις μετακινήσεις τουλάχιστον 5.000 ευρώ. Τα μέλη της διοίκησης έχουν βάλει μέχρι τώρα από την τσέπη τους 15.000 ευρώ αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί... Έχουμε να πάρουμε επιχορήση από τον Δήμο Σκοπέλου τουλάχιστον...
ένα χρόνο. Καταλαβαίνουμε τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα δεν είναι ιδιωτική Α.Ε. Είναι ομάδα όλου του νησιού και τα παιδιά που παίζουν είναι όλων μας. Σήμερα ο Α.Ο. Σκοπέλου έχει στις ακαδημίες πάνω από 60 μικρούς ποδοσφαιριστές και από αυτούς οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν πληρώσει τη συμβολική συνδρομή των 50 ευρώ το χρόνο, την στιγμή που στο Βόλο σε ανάλογες ακαδημίες οι γονείς πληρώνουν 30 και 40 ευρώ τον μήνα! Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας..!»
Θέτοντας τον πρόβλημα στον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Γιώργο Μιχελή μας είπε ότι «ο προϋπολογισμός έχει σταλεί για έγκριση. Μετά την έγκρισή του, περί το τέλος Απριλίου, θα αρχίσουν οι πληρωμές, αλλά ο Δήμος έχει να δώσει πολλά και σε πολλούς. Θα δοθεί ένα ποσόν και στον Α.Ο. Σκοπέλου. Το κατά δύναμιν. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα...»

8 σχόλια:

  1. πριν κανει οτιδήποτε ο Δήμαρχος ας σκεφθεί ότι ο Α.Ο.Σοπέλου φέρνει κάθε χειμώνα στο νησί 500 άτομα πολλά εκ των οποίων ή συγγενικά-φιλικά πρόσωπα επισκέπτονται το νησί μας και το καλοκαίρι (για μία 20ετία).Αυτά ας τα λάβουν υπόψιν και οι επαγγελματίες του νησιού και ειδικά όσοι σφυρίζουν πάντα αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. Δεν εχετε καταλαβει οτι ο αθλητισμος ειναι θρησκεια,μια θρησκεια που την νεολεα την απομακρυνει απο κακιες συνηθειες και τους ενηλικες απο την ρουτινα της καθημερινοτητας.Αρα λοιπον ο υπερεξουσιαστικος καλλικρατικος δημος σκοπελου δεν πρεπει να δωσει το κατι της σαν ελευμοσυνη αντιθετος πολλα μα παρα πολλα οπως ειναι αυτα που δινουν οι δημοτες σκοπελου στα δημοτικα τελη στα αποχυτευτικα τελη της Δ.Ε.Υ.Α.Σ, επισης οι βουλευτες του νομου που καπιοι ειναι υπερευαισθητοι στα παντα και εχουν προβολη απο τα παντα ας κανουν κατι στα αμεσα εμπλεκομενα υπουργεια.Υ.Γ οι εκατο μερες περασαν.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι στον επιδοτούμενο αθλητισμό.
    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    Τα 500 άτομα που μπορεί να έρχονται κάθε χρόνο ως συνοδοί των ομάδων δεν αφήνουν μία στο νησί. Αφήνουν πολλά και η δική μας ομάδα πολλαπλάσια στα δελφίνια και στα καράβια. Ας αποφασίσει κάποτε η κοινωνία του νησίου αν θέλει μια ομάδα που κοστίζει τόσο. Αυτοί που τη θέλουν να βάλουν τότε το χέρι στη τσέπη. Τη δική τους όμως τσέπη και όχι των υπολοίπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή αμφισβητείς?ότι τα 500 άτομα δεν βοηθούν στην προβολή του νησιού φίλε 6:10?Ακόμα από τα 60-70 παιδάκια της ακαδημίας πόσα θα μεινουν αν πάμε στον αθλητισμό που θέλεις και αν δεν σου κάνει κόπο ανέλυσε το σε παρακαλώ τι ακριβώς εννοείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μεγαλύτερη κατάντια σε έναν τόπο είναι να μην έχει αθλητισμό - πολιτισμό... Τι θα πείτε στα παδιά σας αύριο γι΄αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 6΄΄10 ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΤΕ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΩΘΗΣΕΙ?ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΖΕΣ Η΄ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ(...) ΑΛΚΟΟΛ? Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ(ΚΑΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ,ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ)ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟϋΠΟΛΟΓΙΜΟΥ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΟΥ?????
    Υ.Σ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Να δωθούν λεφτά για το ποδόσφαιρο αλλά και για άλλα αθλήματα όπως μπάσκετ,βόλει και στίβο, για να αξιοποιήσουμε και το χώρο που υπάρχει στο γήπεδο.Τα παιδία μας δεν έχουν και πολλές επιλογές και μία από τις καλύτερες είναι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μισο χιλιόμετρο τσιμέντο λιγότερο τον χρόνο.Αυτή εόναι η επιχορήγηση στον Α.Ο. διαλέγουμε και παίρνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.