Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Χάθηκε σάκος με έγγραφα

Σάκος της «Γενικής Ταχυδρομικής» ο οποίος περιείχε έγγραφα και δέματα και είχε προορισμό τη Σκόπελο, χάθηκε την Δευτέρα από το «Εξπρές Σκιάθος». Ο σάκος, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν μέσα στο πλοίο μέχρι το λιμάνι της Σκιάθου άλλα όταν τον αναζήτησε ο υπεύθυνος, στο λιμάνι της Σκοπέλου, είχε γίνει άφαντος.
Για το συμβάν έγινε καταγγελία στον καπετάνιο, στο λιμεναρχείο Σκοπέλου και στο λιμεναρχείο Βόλου.
Πάντως σήμερα τα δέματα ήταν κλειδωμένα σε κλούβα και τα παρέδωσε ο αποθηκάριος στους ενδιαφερόμενους.
Στερνή μου γνώση...

7 σχόλια:

  1. Ένας εκ των φακέλων είχε παραλήπτη εμένα την ίδια με έγγραφα πρωτότυπα για κατάθεση στη ΔΟΥ Σκοπέλου.Οι εταιρείες ταχυμεταφοράς δεν πληρώνουν κόμιστρο στην εταιρεία για αποστολή των σάκων; Μήπως τους μεταφέρουν δωρεάν για φιλανθρωπικό σκοπό,αφού μας έχουν ξεζουμίσει επί σειρά ετών με τα πανάκριβα εισιτήρια και μας λυπήθηκαν;
    Απάντηση καπετάνιου "Δεν φέρω καμία ευθύνη" Κύριε δεν φέρνεις ευθύνη ακόμη και αν πνίξεις τον κόσμο; Κύριε δεν φέρνεις ευθύνη και για τον έλεγχο του πληρώματός σου;
    Αλλά σ αυτό το κράτος κανένας δεν φέρνει ευθύνη για τίποτα. Μόνο ο απλός πολίτης που πληρώνει τη νύφη με οποιοδήποτε τίμημα.
    Ντρέπομαι που συνεχίζω και ζω σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΑΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ.Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H εφημερίδα δεν γράφει ανακρίβειες... Το σχόλιο σας διαψεύστηκε από την εταιρία. Αποδείξτε ότι είναι αλήθεια και θα το δημοσιεύσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη που επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά από απλή περιέργεια θα ήθελα να μάθω την τύχη του σάκου...
    Τελικά βρέθηκε;
    Σας παρακαλώ πείτε μου τι ακριβώς γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμία ενημέρωση τόσο από τα κεντρικά της εταιρείας ταχυμεταφοράς όσο από το πρακτορείο της Ναυτιλιακής εταιρείας. Ο σάκος έγινε άφαντος.
    Το μόνο που έμαθα είναι ότι όρισαν αποθηκάριο στο καράβι, οι σάκοι κλειδώνονται σε ειδικό κλουβί και παραλαμβάνονται από εκεί μετά από υπογραφή.
    Είναι όπως λέμε αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.
    Εμένα πάντως η ιστορία μου στοίχισε πάνω από 300€ ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστώ Σπυριδούλα για την απάντησή σου.
    Μακάρι να είχαν όλοι οι υπάλληλοι την δική σου υπευθυνότητα και να εργάζονταν όπως εσύ.
    Εύχομαι και ελπίζω τελικά να βρεθεί και να μην ζημιωθεί κανείς από αυτήν την ιστορία.
    Με εκτίμηση
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.