Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η Ένωση Πηλίου και Βορείων Σποράδων ζητά εξόφληση των οφειλομένων

Αναφορά κατέθεσε, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Ροδούλα Ζήση για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τους Ελαιοπαραγωγούς και Εργάτες δακοκτονίας Ελαίων στο Πήλιο και τις Βόρειες Σποράδες.
Η Ένωση Πηλίου – Βορείων Σποράδων ζητά την εξόφληση των οφειλομένων από την εσοδεία του 2010 για την οποία έχουν εκδοθεί τα απαραίτητα παραστατικά και έχει αποδοθεί και ο ΦΠΑ αλλά και από οφειλές του ΟΠΕΚΕΠΕ για τη...
διανομή των Προσωρινών και Οριστικών Δικαιωμάτων που παραμένουν ανεξόφλητες από το 2007.
Τα οφειλόμενα ποσά σε συνδυασμό με τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από τις καταστροφές λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στις καλλιέργειες και τις μειωμένες παραγωγές έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική κατάσταση για τους ελαιοπαραγωγούς, η οποία χρήζει άμεσης ανάληψης πρωτοβουλιών από την πολιτική ηγεσία για την τακτοποίηση των οφειλών.
Τέλος, σε ό,τι αφορά στο ετήσιο ασφάλιστρο υπέρ ΕΛΓΑ για τους ξερικούς Ελαιώνες του Πηλίου που βρίσκονται σε Ορεινές, μειονεκτικές περιοχές καθώς επίσης και σε Ελαιώνες των Βορείων Σποράδων (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος) οι Ελαιοπαραγωγοί ζητούν τον περιορισμό σε 5€ ανά στρέμμα αντί για 10€ όπως ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.