Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η πρώτη Λυκείου Σκοπέλου συμμετέχει ενεργά στον καθαρισμό του νησιού

Τα τμήματα Α1 και Α2 του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου συμμετείχαν σήμερα το πρωί εθελοντικά μαζί με εκπαιδευτικούς, σε καθαρισμό παραλιών και τμημάτων της Σκοπέλου.
Οι μαθητές ένωσαν τις δυνάμεις τους με όλους εκείνους που προσπαθούν για ένα καθαρότερο νησί και έδωσαν το καλύτερο μήνυμα με την πράξη τους.
Το γραφείο εθελοντών του Δήμου Σκοπέλου αλλά και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες τους ευχαριστούν για την συμμετοχή τους.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά τα σκουπίδια είναι περισσότερα από το πληθυσμό της Σκοπέλου. Έτσι ρε παιδιά είναι τα σπίτια μας;
    Σήμερα είδα τα παιδιά με τις σκούπες και τα φαράσια. Μπράβο παιδιά!!! Αυτό είναι πολιτισμός,η προστασία του περιβάλλοντος,η καθαριότητα.
    Είναι αδύνατον ένας να καθαρίζει και χίλιοι να βρομίζουν.Είναι όπως στο σπίτι μας που καθαρίζει ένας και πετούν τα πράγματά τους οι άλλοι.
    Η παιδεία αρχίζει από το σπίτι και ολοκληρώνεται στο σχολείο και στο κοινωνικό περιβάλλον.
    Δεν μας χρειάζεται μόνο η στείρα μάθηση,αλλά η πράξη και η αλλαγή νοοτροπίας για ένα καλύτερο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.