Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Καθυστερεί η έγκριση της χερσαίας ζώνης

Πάνω από μήνα έχει φθάσει στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας η αίτηση του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, για την έγκριση της χερσαίας ζώνης (κλικ) στη Σκόπελο, μαζί με τις σύμφωνες γνώμες 9(!) υπουργείων.
Ένα θέμα που το λιμενικό ταμείο το παλεύει εδώ και 6 χρόνια και αν υπογραφεί, θα αρχίσουν κάποια έργα στο νησί, που θα είναι ένεση για την τοπική οικονομία.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ντρέπονται λίγο εκεί στη περιφέρεια να αδιαφορούν τόσο πολύ για μια τυπική έγκριση. Φαντάζομαι για σοβαρότερα θέματα πόσο άμεσα αντιδρούν. Τόσο ανάλγητοι είναι μπροστά στην ανεργία που μαστίζει το νησί άν πράγματι μπορούν να δρομολογηθούν έστω και μικρά έργα; Αλλά και οι δικοί μας τι κάνουν; Γιατί δεν πιέζουν ; Γιατί δεν πάνε στη Λάρισα να πάρουν χέρι χέρι την έγκριση ; Φτάσαμε στο τέλος μετά από 6 χρόνια και περιμένουμε πότε θα δεήσει η περιφερειάρχης να υπογράψει ; Γραμμή λοιπόν για τη Λάρισα κ.Πάνο να πάρεις την έγκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.