Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σκέψεις και ερωτήματα για την όμορφη Γλώσσα

Αισίως πλησιάζουμε στην Πασχαλιά στο όμορφο νησί μας. Οι εκατό πρώτες μέρες της νέας Δημοτικής αρχής φτάνουν στο τέλος τους. Κάποια απ' αυτά που μας υποσχέθηκαν έγιναν πραγματικότητα, κάποια όχι.
Δεν ήταν μάγοι για να αλλάξουν απ΄ την μια στιγμή στην άλλη την εικόνα της Σκοπέλου. Κάποια ήταν εκ των προτέρων εφικτά, κάποια αδύνατα. Δεν ψηφίστηκαν γι΄ αυτό άλλωστε αλλά για την αλλαγή που ήθελε, μέρος Σκοπελιτών.
Θέλανε τον Γλωσσιώτη Δήμαρχο οι φίλοι της Γλώσσας. Αυτό «λουζόμαστε» όλοι μας. Καλές οι προσπάθειες του Δημάρχου, αλλά απο πίσω τι; Που είναι οι βοηθοί του στις...
προσπάθειες που κάνει; Κάπου βρίσκονται κι αυτοί, μα είναι «λίγοι» για τα προβλήματα που αρχίζουν να διογκώνονται. Καλά τα «φρου-φρου και τ΄ αρώματα» όπως λέμε στα χωριά μας, αλλά δεν αρκούν μόνο αυτά. Καλές οι γλαστρίτσες και τα λουλουδάκια αλλά τα χωριά βρωμάνε. Τα χορτάρια σε λίγο θα μας πνίξουν, τα σκουπίδια, ελλείψει κάδων σε διάφορα σημεία του χωριού της Γλώσσας, τραβιούνται από τα γατιά και τους σκύλους κι απλώνονται στα σοκάκια, ο κεντρικός φωτισμός στους στύλους ανάβει όποτε θυμηθεί, στον κεντρικό δρόμο απ' τις λακούβες, που γίνονται πλέον πολύ επικίνδυνες από το μέγεθός τους, σπάζουμε τ' αυτοκίνητά μας.
Τα θέματα λοιπόν είναι πολλά και γνωστά. Αυτή η δημοτική αρχή, υποτίθεται πως τα γνώριζε ή τα έμαθε στην πορεία του χρόνου. Δεν βλέπουμε όμως να κάνει τίποτα για να τα επιλύσει. Η δυσφορία μεγάλη, τα προβλήματα πολλά, οι φωνές άλλες τόσες. Μπροστά μας θα δούμε το «πόσα απίδια θα βγάλει ο σάκος».
Ας κάνουμε υπομονή κι ας δώσουμε λίγο πίστωση χρόνου.
Δημότες της Γλώσσας

15 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΞΟΥΡΑΦΙ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΝΟΥ......ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.
    Δημότης Σκοπέλου που δεν ον ψήφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριες και Κυριοι της γλωσσας καλησπερα,θελω να σας πω κατι απλο και συντομο.Καντε το σταυροσας και ευχαρισταται ολοι μαζι ολους τους δημαρχους που απο το 1998 εως σημερα που υπαρχει ο καποδιστριας μετεπειτα καλικρατης εχετε την αναπτυξη που εχετε,διοτι αν ησασταν ακομη κοινοτης θα θυμιζε το πανεμορφο χωριοσας κατι αναμεσα απο αστυπαλαια-λερος την δεκαετια του 80'.Οσο για τον δημαρχο τον Γιωργο Μιχελη αφηστετον να κανει αυτο που κανει το κανει καλα,ουτε μαγικα ραβδακια εχει ουτε καπελο που απο μεσα βγαζει κουνελια.οσο για το εγγυς συμβουλιο του σε γενικες γραμες ειναι καλο καπιοι βεβαια ακομη δεν εχουν πει καλησπερα δημοσιος στο στις συσκεψεις του Δημ.συμβουλιου αλλα εσεις τους σταυρωσατε,συγωνταρται οσο μπορειτε τον δημαρχο και αναγνωριστετου οτι κυβερνα σε εποχες αστα να πανε.Καληνυχτα καλικρατικοι πατρωτες και μην ξεχνατε ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 7.13
    Ο δήμαρχος είναι σαφώς μεγάλου βεληνεκούς. Ξέρει να δουλεύει , είναι διορατικός, έξυπνος και δεν πιάνεται εύκολα κορόιδο. Ψάχνει τα πάντα και ενημερώνεται για τα πάντα.Το αν δεν υπάρχει¨"σάλιο" γενικότερα, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Εκείνο που έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται είναι ότι δεν έχει δυναμικό ανάλογο, εννοώντας δημοτικούς συμβούλους να βγουν προς τα έξω και να τρέξουν , να βοηθήσουν... Οι μόνοι που φαίνονται είναι οι πρόεδροι: της επιχείρησης, της ΔΕΥΑΣ, οι αντιδήμαρχοι... οι άλλοι; που είναι;Παιδιά η εσωστρέφεια είναι κακό πράγμα. Βγείτε εξω στον κόσμο. Θέλει συμπαράσταση. Λεφτά δεν υπάρχουν , το ξέρουν όλοι, όμως όλοι θέλουν έστω τα απλά και ευνόητα να γίνονται.
    θέλουν την αποψή σας στο δημοτικό συμβούλιο, όχι μόνο το χέρι σας να σηκώνεται και να ψηφίζει.
    ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοι Δημοτες της Γλωσσας,ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!
    Μην στηνετε στο αποσπασμα την καινουργια Δημοτικη αρχη.Τρεις μηνες εχει μονο, απο τοτε που ανελαβε!!Οι προηγουμενες Δημοτικες αρχες(τις οποιες σεβομαι),τι κανανε στα τοσα χρονια για αυτην την Γλωσσα;Τα προβληματα υπηρχαν απο πολυ παλια και τα ξερουμε ολοι μας.Τοσα και αλλα τοσα μας ταζανε οι προηγουμενες Δημ.αρχες!Αληθεια ποια ειναι τα «φρου-φρου και τ΄ αρώματα» ;Κακο ειναι που μπαινουν λουλουδια κ γλαστρες, σε κεντρικα σημεια του χωριου;Κοιταξτε και σε αλλα μερη της Ελλαδας, πως εχουν τα χωρια τους η και σε πολεις;Κακο ειναι που θελει η Δημ.αρχη να ομορφυνει το χωρια μας κ την πολη;Γιατι το σχολιαζετε ετσι πικροχολα;Σας αρεσε αυτη η γυμνια που υπηρχε;Τα χορταρια παντα υπηρχαν τετοια εποχη κ παντα τετοια εποχη κοβοντουσαν!Εαν τα κοψεις ποιο νωρις σε λιγο καιρο παλι θα ξαναβγουνε.Δηλαδη να εχουμε ατομα μονιμα και να κοβουνε τα χορταρια καθε 20 μερες;ξερετε πολυ καλα οτι οι αναγκες των χωριων κ της πολης ειναι τεραστιες κ δεν φτανουν οι υπαληλοι.Εκτος εαν δουλευουν 18 ωρες το εικοσιτετραωρο!Μηπως θελετε σε καθε σπιτι να υπαρχει κ απο ενας καδος σκουπιδιων;Η να εξολοθρευσουμε τους γατους κ τους σκυλους!Πολυ καλα κανανε κ βαλανε το ωραριο για ποτε θα πεταγονται τα σκουπιδια!!Δεν μπορει ο καθενας μας οποτε ηθελε να τα βγαζει εξω,κ να τα παραταει οπου ηθελε!Πριν τι γινοτανε κυριοι της Γλωσσας;Μες την βρωμα ειμασταν(πχ στο Λουκι).Και περναγανε οι ξενοι κ κανανε το σταυρο τους!!Τοτε υπηρχε η βρωμα.Και τα φωτα θα φτιαχθουν,και ο δρομος το ιδιο.Και πολλα αλλα που οι προηγουμενοι τα ειχαν αφησει στο ελεος του Θεου!Αυτα βρηκε η καινουργια Δημοτικη αρχη κ προσπαθει απο την αρχη να τα φτιαξει,να μπουν ολα σε μια σωστη σειρα.ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!Γιατι κ αξιο Δημαρχο εχουμε κ τα αλλα ατομα που τον απαρτιζουν ειναι πολυ υπευθηνα σε αυτο που ο καθενας τους εχει αναλαβει.ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη κιόλας αλλά τι εστί "Δημότες της Γλώσσας"; Είναι κάποιο καινούργιο κίνημα; Κάποια οργάνωση; Για να συμμετέχουμε και εμείς αν είναι. Είχα την εντύπωση ότι οι αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο προέρχονται από τους διαχειριστές ή από συγκεκριμένα πρόσωπα (οπότε είναι ενυπόγραφες). Για να καταλάβω, οι διαχειριστές δέχθηκαν μια επιστολή που υπογράφεται με το "Δημότες της Γλώσσας" με ονόματα και υπογραφές συγχωριανών μας; Ή μήπως κάποιος έστειλε το παραπάνω κείμενο υπογράφοντας κατά βούληση; Δηλαδή μπορώ και εγώ αύριο να στείλω την προσωπική μου άποψη υπογράφοντας ως "Μητέρες της Σκοπέλου" ή "Τουριστικοί Επιχειρηματίες της Σκιάθου" και να δημοσιευτεί;;;;
    Για να σεβόμαστε το ιστολόγιο πρέπει να μας σέβεται και αυτό.
    Κύριοι διαχειριστές, παρακαλώ για την απάντησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λουζόμαστε τον γλωσσωτη δημαρχο;;;;
    Έλεος πια με τις κακίες και τις προσωπικές πικρίες!Εδω και τρεις μηνες προσπαθει να βαλει μια ταξη.Ξεχναμε τους καδους που ξεχυλιζαν;τους δρομους που καναμε 50 τηλεφωνα στην κοινοτητα για να μας τους καθαρισουν;Αληθεια μεσα σε τεσσερα χρονια τι προοδος εγινε σ αυτο το χωριο;
    Δεν τα ελυσαν οι προηγουμενοι σε τοσα χρονια και περιμενετε να τα λυσει η νεα δημοτικη αρχη σε τρεις μηνες;Αρχισε να ομορφαινει το χωριο μας και το κατηγορειτε και αυτο;Ναι λουλουδια και ολα τα ειδη των φρουφρου που ηταν τοσο ευκολο στην πραξη αλλα που κανεις δεν εκανε μεχρι τωρα!!!Ειναι κακο;Ενας τοπος προοδευει οταν λειτουργουν σωστα ολοι οι τομεις και μεσα σ αυτους ειναι και ο πολιτισμος ,ο εθελοντισμος, πραγματα που αν συνεργαστουμε ολοιμας και τα αγκαλιασουμε το αποτελεσμα θα ειναι καλο για ολους μας.Σε ποιον δεν αρεσει ενα καθαρο χωριο;
    Αντι για κακιες ας βαλουμε ενα χερι βοηθειας σ αυτη την προσπαθεια!
    Σ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΩΤΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ
    και μετα τα υπολοιπα!!!υπομονη λοιπον,γιατι αυτος ο Δημαρχος δεν χτιζει παλατια στην αμμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aγαπητή Βάσω
    ο διαχειριστής γνωρίζει ποιοί υπογράφουν την επιστολή και μίλησε μαζί τους. Αυτοί οι δημότες θέλουν να δώσουν «μια πίστωση χρόνου», όπως σημειώνουν στο τέλος της επιστολής και γι΄αυτό δεν ανακοινώνονται τα ονόματά τους. Να σημειώσω ότι συμμετέχουν ενεργά στα κοινά του χωριού και δεν είναι άγνωστοι. Είναι άποψή τους, που αυτή τη στιγμή έτσι θέλουν να την εκφράσουν και είναι δικαίωμά τους.
    Που φαίνεται ότι το blog δεν σας σέβεται, όταν δημοσιεύει απόψεις συγχωριανών σας...
    Ανώνυμες απόψεις συγχωριανών σας είχε δημοσιεύσει και με την προηγούμενη δημοτική αρχή, χωρίς τότε να διαμαρτυρηθείτε...
    Διακρίνω μια αδικαιολόγητη ένταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορώ να παραβλέψω την προσωπικότητα του Δημάρχου , δεν μπορώ να παραβλέψω οτι τρέχει για την ανεύρεση και την εξασφάλιση πόρων , δεν μπορώ να παραβλέψω πως αγωνίζεται για την πρόοδο και την προώθηση του νησιού μας , αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω και την σωρεία των προβλημάτων που έχουμε στην μούρη μας και που λύσεις δεν βλέπουμε! Κολλήσαμε σε ορισμένες λέξεις και το υπόλοιπο κείμενο που έχει αναρτηθεί , το αφήσαμε στην άκρη! Οι αγαπητοί φίλοι που βρίσκονται εκτός νησιού , μόνο ακούνε. Δεν βλέπουνε , δεν ζούνε καθημερινά εδώ , δεν μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη άποψη μόνο με το λίγο των ημερών και της επίσκεψής τους. Γιατί σας ενοχλεί η κριτική? Και πολύ περισσότερο η καλοπροαίρετη κριτική? Γιατί δεν σας αρέσει η αλήθεια? Η κάθε Δημοτική αρχή , είναι συνέχεια της άλλης. Είναι εδώ για να κάνει ό,τι δεν πρόλαβαν να κάνουν οι προηγούμενοι. Είναι εδώ για να βάλουν κι αυτοί απ΄ την πλευρά τους ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της Σκοπέλου. Είναι εδώ για να συμπληρώσουν , να βελτιώσουν , να διορθώσουν ό,τι καλώς ή κακώς έγινε απ΄ τους προηγούμενους! Ό,τι δηλαδή αρνητικό ακούγεται ή γράφεται ( για τη σημερινή Δημοτική αρχή ), δεν θα πρέπει να λέγεται? Θα πρέπει να φυμώσουμε τα στόματα που λένε την αλήθεια? Αυτό είναι η δημοκρατία? Κύριοι , το καζάνι άρχισε να βράζει νωρίς νωρίς. Καλή η αλλαγή , καλή η είσοδος νέων προσώπων στην πολιτική σκηνή του νησιού μας , αλλά ξεκολλάτε ορισμένοι κι απ΄ τις καρέκλες σας , αφήστε την προσωπική προβολή και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.
    Ενας δημότης Σκοπέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια μήπως θα έπρεπε στους συγκεκριμένους Δημότες να καταλογίσουμε και τον βανδαλισμό της πινακίδας στο Λούκι, που προέτρεπε τους κατοίκους να διατηρούν το χωριό καθαρό γιατί είναι ζήτημα παιδείας και πολιτισμού;
    Μήπως και αυτό καλοπροαίρετο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ ανώνυμε 7.04 1.30 , μάλλον δεν πληροφορήθηκες ποιός χάλασε την ταμπέλα στο Λούκι... (...) Γι΄ αυτό μην βγάζετε συμπεράσματα και λέτε λόγια στον αέρα, αν δεν ξέρετε. Ρωτήστε πρώτα και μετά τοποθετηθείτε επι κάθε θέματος. Κάθε είδους αντιπολίτευση σ΄ αυτό το νησί, απαγορεύεται αυστηρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Ρουσέτη όμορφα τα λόγια σας και ενθαρρυντικά αλλά μέχρι εκεί. Πριν την ανάληψη των καθηκόντων αυτής της Δημοτικής αρχής , εσείς είσασταν ένας απ΄ τους πολλούς που παινεύανε τον τέως Αντιδήμαρχο κο Βαφίνη, τον τέως Πρόεδρο κο Τριανταφύλλου ανοιχτά, πως σαν κι αυτούς δεν θα περάσει κανείς απ΄ τα Δημοτικά δρώμενα κλπ κλπ κλπ. Μεσολάβησε μήπως κάτι κι αλλάξατε γνώμη για τα λεγόμενά σας? Καλός ο εξωραισμός , η καλυτέρευση της εικόνας των χωριών επίσης σωστή , αλλά γιατί αναρωτιέστε τι κάνανε οι προηγούμενοι στα χρόνια που πέρασαν? Στις λαικές συνελεύσεις δεν είσασταν για να ακούσετε? Στους δρόμους , στις περιοχές γύρω και μέσα στο χωριό δεν κυκλοφορείτε? Μην πιπιλίζετε κι εσείς την χιλιοσαλιωμένη καραμέλα που έχουν όλοι στο στόμα τους! Πολλά έκαναν και μακάρι να φτάσουν και οι τωρινοί να κάνουν έστω και τα μισά , που πολύ αμφιβάλλω! Απ΄ τα τόσα που μας τάξανε , δεν κάνανε πράξη όσα μπόρεσαν? Όσα πρόλαβαν? Μήπως μιλάτε εσείς τώρα με προκατάληψη? Όσον αφορά για τους κάδους που αναφέρετε , το πάρσιμο αυτών απ΄ τους κεντρικούς δρόμους ( Σχολεία - Λούκι) έγινε για λόγους υγιεινής και με την προυπόθεση να δωθούν σε κάθε σπίτι μικροί κάδοι για να εξυπηρετούνται τα νοικοκυριά , όπως έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή για κάποιο σημείο στο πάνω μέρος του χωριού αντίστοιχα! Αυτό ήταν το άκουσμά μας. Έγινε? (...) Την πίστωση χρόνου θα την έχουν. Όπως κάθε καινούργιος σε ένα νέο αντικείμενο ενασχόλησης . Αν και , η πρόεδρος κα Παπαχρήστου είναι παλιά στην πολιτική σκηνή και θα ΄πρεπε να τα παίζει στα δάχτυλά της όλα! Κι όσον αφορά την βρώμα στα χωριά που λέτε πως υπήρχε , αναζητήστε τους προηγούμενους και ξέρετε που θα τους βρείτε! Γιατί όντως κατά τα λεγόμενά σας , σαν κι αυτούς δεν θα ξαναπεράσουν απ΄ την περιοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι προηγούμενοι ήταν πράγματι ανεπανάληπτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε κυριε ΑΝΩΝΥΜΕ 2.49 Μ.Μ.
    Αν και ανωνυμος,εγω θα σας απαντησω διοτι δεν εχω προβλημα να κρυφτω,πισω απο την ανωνυμια οπως εσεις!!!
    Ναι οντως παινευα αυτα τα προσωπα,και θα συνεχισω να εχω την ιδια αποψη για αυτους,και οχι μονο.Εναι αξοιλογοι,αλλα δυστηχως δεν μπορεσαν να πραγματοποιησουν τα σχεδια τους,γιατι δεν αρκει μονο η θεληση και η προσπαθεια 2 ανθρωπων.
    Δεν συνηθιζω να χρησιμοποιω < καραμελες > γιατι αυτη ειναι ιδιοτητα ανθρωπων χωρις προσωπικη αποψη.Δεν δεχομαι αυτο τον χαρακτηρισμο,και σας τον επιστρεφω με πολυ εκτιμηση!!!
    Οσον αφορα τους καδους,ηταν ενα μεγαλο προβλημα ειδικα στο Λουκι,και ειμασταν σχεδον καθημερινα σε κοντρα με την κοινοτητα (εαν θυμαστε καλα),γιατι η βρωμα ηταν 24ωρη.Η απαντιση ηταν παντα < θα δουμε τι θα γινει >.
    Αλλα δυστυχως λυση στα 4 χρονια δεν βρεθηκε!!!
    Τωρα για το τελευταιο σχολιο,δεν καταλαβαινω τι ενοειτε;Να αναζητησω ποιους κ γιατι;
    Η προσωπικη μου αποψη για την κυρια Παπαχρηστου ειναι,πως ειναι η μοναδικη Προεδρος που βρισκετε ολο το πρωι στο Δημοτικο καταστημα,και τις υπολοιπες ωρες σκουπιζει,βαφει,καθαριζει,μαζευει κλαδια,και γενικως ασχολειται με την καθαριοτητα του χωριου,χωρις να δινει μονο εντολες στους υπαλληλους,οπως συνηθως γινεται!
    Τωρα για το φιναλε εχω να σας πω για τα τοτε δεδομενα,ητανε οι καλυτεροι.ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ,και αυτο χτυπησε την πορτα του Δημου μας,και θα ημουν αφελης αν αδιαφορουσα και δεν το στηριζα!!!
    Ελπιζω να σας καλυψα με τις απαντησεις μου κυριε ΑΝΩΝΥΜΕ,και παντα στην διαθεση σας.
    Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ Γ.ΡΟΥΣΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ένστασή μου αφορούσε αποκλειστικά τον τρόπο λειτουργίας αυτού του ιστολογίου και η απάντησή σας με κάλυψε, αν και θα προτιμούσα να γράφατε "10 δημότες της Γλώσσας", "20 δημότες της Γλώσσας", ως υπογραφή, είναι πιο σωστό. Όσον αφορά στην προηγούμενη ανάρτηση που λέτε (επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής), δεν φαντάζομαι να είμαι υποχρεωμένη να έχω παρακολουθήσει όλες τις αναρτήσεις σας όλα αυτά τα χρόνια και να κάνω πάντα σχόλια. Για αυτό λοιπόν, ρίξτε τους τόνους γιατί ένταση δεν υπάρχει από πλευράς μου. Εξάλλου, δεν νομίζω ότι σας χαλάει και ιδιαίτερα η "ένταση" μέσα στις σελίδες σας, μην σας πω ότι την επιδιώκετε κιόλας -πράγμα καθόλου κατακριτέο, αρκεί να μην "κιτρινίζετε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή Βάσω
    αν το blog ήθελε ένταση, θα δημοσίευε τα ονόματα της επιστολής από την αρχή. Με προτροπή μας δεν δημοσιεύθηκαν, για να μην υπάρξη αναταραχή και διχόνοια στο χωριό.
    Μετά από 40 χρόνια στο χώρο, δίπλα σε κορυφαίους δημοσιογράφους, να είσαι σίγουρη ότι αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένταση, μπορούμε να το κάνουμε με επιτυχία...
    Σας επιστρέφω τα περί κιτρινισμού...
    Γιώργος Ε. Πούλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.