Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επιτυχημένη η παρουσία της Σκοπέλου σε διεθνή τουριστική έκθεση στο Βουκουρέστι

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής με
τον υπεύθυνο του ΕΟΤ στη Ρουμανία
κ. Νικόλαο Διακολιό
Επιτυχημένη χαρακτήρισε την παρουσία του Δήμου Σκοπέλου στην διεθνή έκθεση για τον τουρισμό, που έγινε στο Βουκουρέστι μεταξύ 1-3 Απριλίου, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής.
Πέρα από την εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού, ο δήμαρχος έδωσε συνεντεύξεις σε αρκετά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα της Ρουμανίας και συμμετείχε σε συνέντευξη Tύπου, με αποκλειστικό θέμα...
την προβολή της Σκοπέλου, τη οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως την «πριγκίπισσα του Αιγαίου».
Η εκτίμηση είναι πως με την συνέχιση και αξιοποίηση των επαφών που έχουν γίνει, η Ρουμανία μπορεί να είναι μία αγορά με εξαιρετικές προοπτικές αξιοποίησης.

11 σχόλια:

  1. Μπράβο στον κ. Μιχελή, πρέπει όμως να κάνει κάτι και η κυβέρνηση για την πιο βαριά της βιομηχανία, τον τουρισμό. Όταν η Τουρκία φέτος θα έχει 3,1 εκατομμύρια Ρώσσους και έμείς στην Ελλάδα παιδευόμαστε ακόμα με τις βίζες,θα είναι αργά για να επανορθώσουμε, όταν θα έχουν κλέισει χιλιάδες επιχειρήσεις και θα έχουν απολυθεί πολλές χιλιάδες εργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις τιμές και τα δρομολόγια αγαπητέ φίλε 6.04 5.26 , τις καθορίζουν οι ακτοπλοικές εταιρείες που έχουν τα πλοία τους στα νησιά μας. Δυστυχώς κανένας Δήμαρχος - αν και έγινε συζήτηση επ΄ αυτών σε συνάντηση που έκαναν - δεν μπορεί να παρέμβει σ΄ αυτά τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ
    ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΝΑΥΛΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.
    ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.


    ΑΝΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο δυνατά και να φωνάξουμε, ακόμα και αν πάρουμε όλοι από μια ντουντούκα, πάλι τίποτα δεν θα γίνει, γιατί οι εφοπλιστές δεν θέλουν να μειώνονται τα κέρδη τους, οπότε πάλι από τις ακτές της Ευβοιας και του Βόλου θα μας αγναντεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς στο Βουκουρέστι και η Σκιάθος σε Ελβετία και Λονδίνο.
    Ετσι για να ξέρουμε σε τι πελάτες θέλουμε να απευθηνθούμε. Μέσος βασικός μισθός στα Βαλκάνια
    300 Ευρώ.
    Αντε και καλή σεζόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο το πουθενα και την αφανεια δεν μπορεις να πας κατευθειαν σε Ελβετια και Λονδινο.Κατι ειναι και το Βουκουρεστι....Περιμενω βεβαια κατι καλυτερο του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και Γιατί ρε φίλε δεν μπορείς να πας κατευθείαν στο Λονδίνο? Ποιός το λέει αυτό εσύ?
    Μαλλόν επειδή είσαι της μετριότητας. Πρίν 2 χρόνια είχαμε παει και εμείς στο Λονδίνο, οπότε δεν θα ηταν η πρώτη φορά τώρα.
    Έχεις δει Βούλγαρους και Ρουμάνους τουρίστες? Μιλάμε για πολύ συνάλλαγμα.........!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΣΟΦΙΑ.

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΦΑΧ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΡΧΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Τ.ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΕΝΕΥΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν 10 και πριν 15 χρόνια ο Δήμος Σκοπέλου συμμετείχε μέσω της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, με καλαίσθητο έντυπο υλικό σε ΟΛΕΣ (πάνω από 10) τις τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης και απευθυνόταν σε ΟΛΟΥΣ τους Ευρωπαίους. Αυτό βέβαια είχε σαν αναμφισβήτητο αποτέλεσμα αριθμό αφίξεων αλλοδαπών τουριστών που τα τελευταία χρόνια ούτε να ονειρευτούμε δεν μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνουμε σε όσες περισσότερες εκθέσεις μπορούμε και να γίνονται περικοπές από αλλού για χάρη της τουριστικής προβολής του νησιού μας και να παρέχονται πολύ καλές υπηρεσίες στους τουρίστες, γιατί όλοι από τον τουρισμό ζούμε, τόσο οι ξενοδόχοι όσο ακόμα και οι τσοπάνηδες της Σκοπέλου. Η οικονομία της Σκοπέλου κινείτε μόνο από τον τουρισμό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.