Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ένα χρόνο μέσα στη λάσπη...

Λάσπες που δημιουργούνται χειμώνα – καλοκαίρι από τα νερά που αντλούνται από παρακείμενη οικοδομή, έχουν δημιουργήσει πρόβλημα σε περίοικους, αλλά και σε πεζούς που θέλουν να κάνουν μια βόλτα στην παραλιακή Σκοπέλου από το ύψος που βρίσκεται το λιμεναρχείο μέχρι την εν λόγω οικοδομή.
«Τα νερά αυτά μαζί με τις λάσπες είναι πάνω από ένα χρόνο. Όταν έγιναν τα θεμέλια της οικοδομής, βρέθηκε πηγάδι και τα νερά αντλούνται και πέφτουν στο δρόμο! Έχουμε διαμαρτυρηθεί στη ΔΕΥΑ και στον Δήμο, αλλά βλέπουμε μετά λύπης μας ότι δεν γίνεται τίποτα. Πολλές φορές γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες πεζών, οι οποίοι ενώ περπατούν στο πεζοδρόμιο, τα διερχόμενα αυτοκίνητα τους γεμίζουν λάσπες. Στις 6 Μαΐου θα δεχθούμε τους πρώτους επισκέπτες και ντρεπόμαστε γι' αυτό το χάλι...» μας είπαν ιδιοκτήτες γραφείων της περιοχής.

5 σχόλια:

  1. Και τι δουλειά έχει η ΔΕΥΑ και ο Δήμος όταν ο ιδιοκτήτης της οικοδομής έβγαζε την αδεία έπρεπε να κάνει αίτηση προς την ΔΕΥΑ για να πάρει το οκ αν υπήρχαν υποδομές κακός του την δώσανε την Άδεια , ποιος ήταν ο Μηχανικός . Χτίζουμε τα τερατουργήματα και μετά ζητάμε υποδομές έλα Χριστέ και Παναγία μου, μόνο στην Σκόπελο συμβαίνουν αυτά .
    Μηχανικός MIT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά σ αυτό το Δήμο υπάρχει κανονισμός καθαριότητας; Έχουν επιβληθεί ποτέ πρόστιμα σε κανένας;Οποιος θέλει κάνει ότι θέλει. Οι επιχειρηματίες της περιοχής λένε ότι ειδοποίησαν την ΔΕΥΑ και το Δήμο γι αυτό. Πώς τηλεφωνικώς ή εγγράφως και με ποιους μίλησαν;Γίνετε ποιο συγκεκριμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η ευαισθησιασας ηταν πιο διευρυμενει για ολα τα οδικα δυκτια εντος και εκτος οικισμου θα ελεγα ΜΠΡΑΒΟ ! Αλλα σταθηκατε στον συγγεκριμενο δρομο στο συγκεκριμενο εργοταξιο,απο τον δρομο περνανε φορτηγα βαρεου τυπου βαρελες μπετου και ολων των ειδων τα τροχοφορα.και τωρα ρωταω που ειναι τα φρεατια της Δ.Ε.Υ.Α.Σ που επρεπε να υπαρχουν, απο την στιγμη που στη σκοπελο ο συγκεκριμενος ιδιοκτητης του εργταξιου κανει ενα τετοιο μεγαλο εργο δινοντας εργασια σε πολους συναδελφους οικοδομους και συναφη επαγγελματα επρεπε να μεριμνησει η Δ.Ε.Υ.Α.Σ ωστε να μην υπαρχουν αυτα που λετε λασπονερα και βρωμιες,και ας πουμε οτι η προηγουμενη δηοικηση ηταν αυτη που ηταν την θυμομαστε ολοι,η σημερινη δοιηκουντες τι κανουν μετραν μερες ? θα τους βοηθησω λεγονταστους οτι περασαν οι 100 περιβοητες μερες και δεν,ο κυριος προεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ που ειναι τι ξερει μονο να μα λεει οτι εφερε αυτος ! το ραλλυ ταδε που το πηρε απο τους ταδε. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ιδιοκτήτης αν ήταν στην Αμερική τα ίδια θα έκανε ? που είναι η Δημοτική αστυνομία ρίξτε και κανένα πρόστιμο . Να χτίσω και εγώ έναν ουρανοξύστη και μετά να απαιτώ από το κράτος να μου φέρει της τεράστιες παροχές ,«απλέ πολίτη» που πονάς για τους εργαζόμενους και άλλοι έχτισαν τόσα τετραγωνικά αλλά δεν κάνανε διώροφα υπόγεια ...... κάντε και καμία γεωτεχνική μελέτη και πάρτε της Άδειες όπως προβλέπετε Μπατανίαααααααααα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ Κ.Τ.Λ. ΛΥΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΟΧΙ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΣΙΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕ ΛΕΡΩΝΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.