Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Χωρίς δημοτικό φωτισμό

Χωρίς δημοτικό φωτισμό βρίσκεται, εδώ και μία τουλάχιστον εβδομάδα, τμήμα της παραλιακής Σκοπέλου, από το ξενοδοχείο «Αίολος» μέχρι τις «Καρυάτιδες». Όπως καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη, όπως την χαρακτηρίζουν, κατάσταση, το Πάσχα, αυτοί και οι επισκέπτες που έμεναν στην περιοχή, επέστρεφαν στα σπίτια τους χρησιμοποιώντας φακούς!

18 σχόλια:

  1. Μια εβδομάδα? Σε καλό δρόμο είμαστε! Υπάρχουν και χειρότερα! Μια βόλτα στο νησί και θα ανακαλύψετε πως , για πολλές εβδομάδες σημεία στα υπόλοιπα χωριά , είναι θεοσκότεινα , όχι επειδή δεν έχουν λάμπες αλλά επειδή οι γραμμές τους είναι σε μαύρο χάλι! Που είναι η Δημοτική αρχή? Πόσο πιέζει τους υπέυθυνους της ΔΕΗ? Κύριοι το στοίχημα μου φαίνεται πως το ΄χετε χάσει πολύ νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριοι η Δημοτικη αρχη δεν εχει μαγικο ραβδακι να βγαζει κουνελια και περιστερια απο το καπελοτης,δεν τους δικαιολογω θα ακουσετε παρακατω ομως ο κυριος που γραφει οτι εχασαν το στοιχημα γιατι δεν λεει για τα 4 χαμενα χρονια της αποκαλουμενης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ που διατημπανιζαν ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ τελικα μπορουσαν να τα παντα εκτος απο αναπτυξη.Οσο για τους νυν καλα θα ειναι να σταματησουν οι προτωκλασατοι λιγο την επαρσητους να ανασκουμποθουν και να αρχισουν να διμιουργουν,και επηδει οι πρωτοκλασατοι ειναι λιγοι ας βαλουν και τους υπολοιπους συναδελφουστους της συμπολιτευσεως να πουν κατι γιατι 4 μηνες τωρα ακουμε 3-4 ατομα οι υπολειποι βγαζουν και βαζουν τα γιαλιατους,αν δεν ξερουν να πουν κατι ας πουν το ονοματους για αρχη και μετα σιγα σιγα ολα θα γινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αποκλειστική ευθύνη του Δήμου και όχι του Λιμενικού Ταμείου η συντήρηση του δικτύου στην περιοχή αυτή. Το Λιμενικό Ταμείο βοηθούσε αλλά δεν έχει την ευθύνη καθώς δεν είναι σε εγκεκριμένη χερσαία ζώνη. Αυτά προς διευκρίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολιαστή 10,52.
    Αγαπητέ σχολιαστή άσε αυτα που λέτε οτι τάχα τι έκανε η προιγούμενη Δημοτική αρχή.
    Για τον αν προσέφεραν εργο ή όχι τημωρήθηκαν από το λαο και πήγαν σπίτι τους. Δέν είναι πιά Δημοτική αρχή αλλα ο κύριος Μιχελής με την ομάδα του είναι. Αυτός είναι υπεύθηνος απο την 1 Ιανουαρίου του 2011 και όχι τα φαντάσματα που επιστρατευεις. Αυτός ήταν που μιλούσε για το πρόγραμμα των 100 ημερών. Τι? δέν ήξερε είπες?. Τι ακριβώς δεν ήξερε? τι ρώτησε και πότε και του αρνήθηκαν?. Αυτά ασφαλώς είναι αστεία γιαυτό άλλωστε ποτε δεν είπε δημόσια ο κ. Μιχελής ότι δεν ήξερα την κατάσταση.
    Μήπως ο κ. Μιχελής είναι έτοιμος να πηδήξει από το τρένο? Τα υπόλοιπα θα φανούν στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ- ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ- ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΣΜΟ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεγονος ειναι πως η προηγουμενη δημοτικη αρχη εριξε αρκετο χρημα για το φωτισμο αλλα φως δεν ειδαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ξεχνάτε ότι την ίδια στιγμή που αυτή η περιοχή ήταν χωρίσ φωτισμό, άλλες περιοχές (αρκετές) είχαν τα δημοτικά φώτα αναμένα όλο το 24ωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο δημαρχος θελει κοσμο να ερθει....κ μιλαγε για τουρισμο μια ερωτηση θελω να κανω δημαρχε?????εισαστε ετοιμη σαν συμοτικη αρχη???δεν νομιζω.....κλειστε της λακουβες κ δεν ειναι κ λιγες μεχρι τη γλωσσα....κ οχι με αμμο...η αμμο με το καιρο φευγει,με ασφαλτο εχουμε σπασει τα αυτοκινητα....θελετε κ τουρισμο...ουτε μαγαζια για διασκεσαση κ γιατι?να κλεινουνε τα ανοιχτα μαγαζια 3ωρα δεν καταλαβα??αλλοι νομοι στη σκιαθο αλλη εδω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σσσσσσσσσ , μην ενοχλείτε τους Δημοτικούς Άρχοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξυπνάτε εκεί στο Δήμο γιατί τις ευθήνες εσείς θελήσατε ν'αναλάβετε. Το καλοκαίρι είναι έξω απο την πόρτα μας και εσείς τρέχατε στα Βαλκάνια να βρείτε τουριστικούς πράκτορες.
    Πρώτα να έχουμε υποδομή κ. Μιχελή και μετά να ζητάμε να μας επισκεφτούν οι τουρίστες.
    Θα μου πείτε όλα από το Δήμο τα ζητάτε? Οχι βέβαια. Αλλά οι περισότεροι Σκοπελίτες που διαθέτουν μια μικρή ή μεγάλη τουριστική επιχ/ση έχουν κάνει πάρα πολλά για να έχουν ένα καλό service. Ενα παράδειγμα είναι ότι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Σκοπέλου είναι τόσο προσεγμένα που δεν έχουν να ζηλέψουν σχεδόν τίποτα απο τα ξενοδοχεία. Η άθλια σε ορισμένα σημεία κατάσταση των δρόμων, ο Φωτισμός η καθαριότητα, η σωστή προβολή σε ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ Χώρες του τουριστικού προιόντος μας κ.α είναι δική σας δουλειά κ. Μιχελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκεί στο Δήμο , έχετε χάσει την μπάλα μου φαίνεται! Τα σοκάκια μαύρα κι άραχνα , τα σκουπίδια παραπεταμένα στις γωνιές και να τα τραβάν οι σκύλοι και τα γατιά , τα προβλήματα να διογκώνονται μέρα με τη μέρα κι εσείς ΄΄αγρόν αγόραζε΄΄! Χάσανε και τα μαγικά ραβδιά , χάσανε και τον μπούσουλα! Βγήκαν μπροστά σαν νέοι Μεσσίες και το μόνο που έχουν καταφέρει ως τώρα είναι ένα... τίποτα!! Απλά και μόνο επειδή δεν ήθελαν ορισμένους απ΄ τους προηγούμενους ( οι οποίοι έκαναν τόσα και τόσα κι ας μην θέλουν να τα δουν ), οδηγούν το νησί σε μαρασμό! Που είναι τα χρήματα απ΄ τις Βρυξέλες? Που είναι η οικονομική στήριξη και η εύρεση πόρων απο ΄΄γνωστούς΄΄ που θα έδιναν ΄΄αβέρτα κουβέρτα΄΄ , φράγκα πολλά? Που είναι οι υποσχέσεις? Είναι νωρίς ακόμα!! Περιμένετε!! ΟΧΙ κύριοι , δεν περιμένουμε! Εδώ και τώρα! Ειδού η ρόδος , ειδού και το π....α!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην προεκλογικη περιοδος των τελευταιων δημοτικων εκλογων οπιος ακουγε τον κυριο Μιχελη ελεγε οτι ειναι ο ανθρωπος που ηρθε για να μηνει και να αφησει εργο,ειδικα αυτες οι 100 μερες πηραν πολυ κοσμο.117 μερες μετα οποιος βλεπει τον κυριο Μιχελη να κυβερναει αλλα λεει και με λυπημου βλεπω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει να καταλάβει ο Δήμος ότι ο δημοτικός φωτισμός θέλει πολύ δουλειά και οι ηλεκτρολόγοι του δεν επαρκούν, πρέπει να γίνουν προσλήψεις ηλεκτρολόγων και να είναι υπεύθυνοι αυτοί για τον φωτισμό και να μην δίνονται πολλές χιλιάδες ευρώ απο το λιμενικό ταμείο και δουλειά να μην γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ 9:26 οι ηλεκτρολόγοι του δήμου Σκοπέλου περνούν κάθε μέρα μπροστά από το γυμναστήριο δεν ξέρουν να αλλάξουν την λάμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα μάλιστα!!! οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου !
    Το πιο ωραίο ανέκδοτο εδώ και χρόνια.
    Πώς να στρωθούν στη δουλειά τώρα ΄μάλιστα που κυκλοφοράνε αγκαζέ και με τους τοπικούς συμβούλους. Τώρα είναι που δεν θα παρατήσουν τις βόλτες και τα μαγαζάκια τους. Στο βρόντο πήγαν όλα τα παράπονα που έγιναν ακόμα και οι δημοσιεύσεις στην εφημερίδα ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ. Κανένα αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει Δημοτικός Σύμβουλος με σχετικές γνώσεις για να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη? Μήπως η συσκότιση είναι επίτηδες για να μη βλέπουμε ο ένας τον άλλο και ματιαζόμαστε? Τότε να φταχτούν λίγο οι λακούβες των δρόμων για να μην πέφτουμε μέσα και σκοτονόμαστε. Και μια πρόταση για να γλιτώσουμε τα έξοδα από τις λάμπες και τη ΔΕΗ. Γιατί οι υπάλληλοι της καθαριότητας δεν ασβεστώνουν τα σκαλάκια και στο πάνω μέρος τους, όπως γινόταν παλιά και όπως τα θυμόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι, ώστε ακόμα και με το σκοτάδι να φαίνονται πού είναι τα σκαλιά καινα μην έχουμε ανάγκη κανένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς ο καθένας χρειάζεται και από έναν υπεύθυνο πάνω από το κεφάλι του να του υποδεικνύει τι να κάνει αλλίως δεν πρόκειται να το κάνει. Για αυτό το ελληνικό κράτος βουλιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απόψε(20/10) η Γλώσσα είναι χωρίς δημοτικό φωτισμό.
    Γιατι κύριε Μιχελή??? Τα δημοτικά τέλη και φόρους τους πληρώνουμε κανονικά.
    Είστε εσείς υπεύθηνος αν κάποιος ηλικιομένος γκρεμιστεί στο δρόμο που δεν έχει φώτα???
    Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια και έγινε αναφορά στα σκουπίδια, οι νοικοκυρές ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η τουριστική περίοδος πέρασε, και το σκουπιδιάρικο δεν περνά την Κυριακή. Δε χρειάζεται λοιπόν να κυλιούνται τα σκουπίδια μας στο δρόμο όλο το Σαββατοκύριακο. Κρατάτε τα στο σπίτι σας, μέχρι τη Δευτέρα το πρωί! Στο χέρι μας είναι να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.