Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Χρώματα και αρώματα στη Γλώσσα

Γυναίκες εθελόντριες, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Γλώσσας και το γραφείο εθελοντισμού ασβέστωσαν την πλατεία του χωριού, φύτεψαν λουλούδια και κρέμασαν πέργκολες στους τοίχους.
«Σκέψη μας είναι να συνεχίσουμε και σε άλλα σημεία του χωριού και στο Λουτράκι. Θα δώσουμε χρώμα και φως στο χωριό και όσοι έρθουν το Πάσχα θα εκπλαγούν...
ευχάριστα. Οι δράσεις μας βέβαια για καλωπισμό και διατήρηση του χωριού θα συνεχιστούν...» μας είπε κυρία που συμμετείχε στη δράση.

Σήμερα Κυριακή εθελοντές από τη Γλώσσα καθάρισαν την παραλία Περιβολιού και τις επόμενες ημέρες σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιπες παραλίες.

5 σχόλια:

  1. Η κάθε δημοτική αρχή έχει συνέχεια. Ό,τι δεν έγινε απ΄ τους κάθε προηγούμενους , είτε γιατί δεν πρόλαβαν , είτε γιατί δεν το σκέφτηκαν , έρχονται οι επόμενοι να βάλουν κι αυτοί το ΄΄χρώμα΄΄ με τα πινέλα τους , στο έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης! Οι εκατό πρώτες μέρες τελείωσαν. Πιστεύουμε πως οι αρμόδιοι θα μας ενημερώσουν για την επιτυχία ή αποτυχία αυτών που έβαλαν ως στόχο αυτό το διάστημα. Και το έχουμε στα χέρια μας το φυλάδιο των 20 αυτών έργων , για να θυμόμαστε το φιλόδοξο όραμά τους. Κρίμα όμως που προς το παρών , αρκούμαστε μόνο σε κινήσεις καλωπισμού και εξωραισμού! Προς θεού. Δεν είναι κακό. Όμως δεν είναι αυτό που περίμενε ο λαός της Σκοπέλου. Δεν είναι μόνο αυτά που θα δώσουν την ανάπτυξη , την ώθηση , την ανάδειξη του νησιού μας. Οι προτάσεις στο ΥΠΕΚΑ για την ένταξη του βιολογικού της Γλώσσας , μέχρι τέλος Μαρτίου δόθηκαν? Το πρόγραμμα ΄΄Μπαλτατζής΄΄ άνοιξε για την απορρόφηση των κονδυλίων των ασφαλτροστρώσεων στα μέρη του νησιού μας? Η ανεύρεση πόρων για τις εκβαθύνσεις στα λιμάνια της Σκοπέλου και του Λουτρακίου έχει προχωρήσει , ή τα περιμένουμε μόνο απ΄ το Λιμενικό ταμείο που με τα 135.000 δεν θα προλάβει να κάνει την μεταφορά της μπίγας και θα γίνουν μισές κι ανέσωστες δουλειές? Η προηγούμενη δημοτική αρχή , άφησε ημιτελή διάφορα έργα της. Αυτή η δημοτική αρχή , τα συνεχίζει ή ΄΄αλλού λαλούν οι πετεινοί΄΄? Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που καίνε και χρειάζονται όχι απλά απαντήσεις , αλλά λύσεις! Και δεν εξέλεξαν οι πολίτες του νησιού , αυτό το σχήμα ΄΄για να περιμένουμε΄΄ , όπως μπορεί ο καθένας να βγει να γράψει! Εδώ και τώρα κύριοι. Ιδού η ρόδος , ιδού και το π....μα! Κακόβουλος δεν είμαι , απλά βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπυριδούλα Μπετσάνη10 Απριλίου 2011 στις 9:01 μ.μ.

    Όμορφα....να φυτέψουμε και στην Σκόπελο. Τέλικα όταν συμμετέχουν στον Δήμο δραστήριες γυναίκες γίνονται πολύ όμορφα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κράτος είμαστε εμείς οι πολίτες σαν μονάδα Έχουμε δύναμη ας μην περιμένουμε Απο τους άλλους όλοι μαζι δράση τώρα για όμορφα πράγματα στα πλαίσια της δημιουργίας , συγχαρητήρια σττης γλωσσωτισες και γλωσσωτες Και όλο τον κόσμο στο Νησι μας

    Και επιτελους όχι ΑΛΛΗ μιζέρια , δράση Απο όλους και οι υπεύθυνοι όμως ας τρέχουν και αυτοί Ακόμη περισσότερο γιατί το επέλεξαν να αναλάβουν δράσεις Και θα κρίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποτε υπηρχε η υποχρεωτικη εργασια στον Δημο Σκκοπελου που καθε ενηλικας αρεν υποχρεουτο να παρεσχει τριημερας εργασιας, αν δεν την παρειχε την επληρωναι.Τωρα επειδη το χαπι επιχρησωθηκε το φερνουν σιγα σιγα με την μορφη του εθελοντισμου και καποια ατομα βασιλικοτερα του βασιλευς ηγουνται της ολης προπαγανδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι έχετε πάει σε άλλα νησιά και έχετε δεί τους οικισμούς αυτών των νησιών (π.χ Κυκλάδες,Υδρα κ.α) και δείτε την προσωπική εργασία των κατοίκων, θα καταλάβετε τα οφέλη που έχει ό εθελοντισμός για μας τους ίδιους αλλά και για τον τουρισμό μας. Αλλά εμείς έχουμε μάθει να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους και εμείς απλά να εισπράττουμε και να ρίχνουμε τις ευθύνες στον εκάστοτε δήμαρχο,είτε λέγεται Βασιλούδης είτε Μιχελής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.