Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τον Μάιο αρχίζουν οι εργασίες καθαρισμού στους λιμένες Σκοπέλου και Λουτρακίου

Τον επανεκλεγέντα, στις 20 Απριλίου, πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Σκοπέλου κ. Πάνο Μελαχροινάκη συναντήσαμε πριν από λίγο και τον ρωτήσαμε τι πρόκειται να γίνει με την εκβάθυνση των λιμένων Σκοπέλου και Λουτρακίου, εν όψει καλοκαιρινής περιόδου. Ο πρόεδρος του Λ.Τ.Σ. μας είπε:
«Αναμένεται η επικύρωση του πρακτικού εκλογής προέδρου, που προέκυψε από την ψηφοφορία της 20ης Απριλίου, από την Περιφέρεια. Αμέσως μετά θα συγκαλέσω την λιμενική επιτροπή να πάρει αποφάσεις για την ανάθεση, με πρόχειρο διαγωνισμό και σύμφωνα με το νόμο, του καθαρισμού και επαναφοράς στα πρότερα εγκεκριμένα βάθη των λιμένων Σκοπέλου και Λουτρακίου. Αυτές οι αποφάσεις θα σταλούν στην περιφέρεια για έγκριση και αμέσως μετά θα έρθουν τα μηχανήματα για τις απαραίτητες εργασίες. Δεδομένου ότι υπάρχει το σχετικό κονδύλι καθαρισμού ευελπιστώ ότι μέσα στον Μάιο θα αρχίσουν οι εργασίες.»

7 σχόλια:

  1. Επηδει ακουμε πολλα απο πολλους για τα δημοσια εργα και της αναληψεις αυτων θα ειναι φρονιμο ο κυριος προεδρος του Λ.Τ.Σ, να μην προβει σε προχειρο διαγωνισμο αναληψης εργου αλλα να πρωτοτηπισει κυρησοντας επισημο διαγωνισμο με ολα τα τυπις.Να τον δημοσιευσει σε ολα τα εντυπα και ηλακτρονικα Μ.Μ.Ε της Μαγνησιας και της περιφερειας θεσσαλιας ωστε να λαβουν μερος ολοι οι αμεσα ενφιαφερομενοι,εξαλου ο κυριος Μελαχροινακης σε ολο το δημοσιο βιοτου χαρακτηριζεται απο ηθος και υφος. Κανοντας αυτο θα δωσει το παραδειγμα σε ολο τον δημοσιο βιο που μαστιζωταν απο παντου και γινονται προσπαθειες για την εξιγιανσητου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Πρόεδρε , μακάρι με τα 135.000 ευρώ , να γίνει μια αξιόλογη δουλειά και να μπορέσετε να βοηθήσετε τα λιμάνια της Σκοπέλου και του Λουτρακίου να ανασάνουν! Το θέμα είναι να μην σας πει ο εργολάβος που θα αναλάβει το έργο πως , λίγα τα λεφτά , λίγες και οι κουβαδιές που θα κάνω! Αναζητήστε και πρίν απ΄ την έγκριση της περιφέρεια εργολάβους που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην σαντορινη τον απο μαιο μεχρι σεπ απαγορευονται ολες οι οικοδομικες δραστηριοτητες γιατι σεβονται τους επισκεπτες τους

    εμεις εδω μετα απο τοσα χρονια που γνωριζουμε το προβλημα εφτασε μαιος (που το λιμανι και το νησι θα εχει επισκεπτες) για να γινουν οι απαραιτητες βεβαια εργασιες με την σχετικη αναστατωση που θα προκυψει

    ας ελπισουμε οτι τουλαχιστον θα γινουν αμεσα και οσο το δυνατον πιο γρηγορα και η εταιρεια hsw να αλλαξει και το λιμανι του αγνωντα με αυτο της σκοπελου οσο αφορα τον Πηγασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι δυνατό να ακολουθηθούν οι διαδικασίες δημοπράτησης με κανονικό διαγωνισμό για ένα και μοναδικό λόγο. Δεν προλαβαίνουμε να είμαστε ετοιμοι το καλοκαίρι. Οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και αν ακολουθήσουν και ενστάσεις απο Σεπτέμβριο και βλέπουμε. Καλά λοιπόν κάνει ο Πρόεδρος και επιλέγει τη διαδικασία αυτή που είναι και απολύτως σύνομη. Προχώρα λοιπόν Πρόεδρε. Ολοι γνωρίζουν το ήθος σου και την εντιμότητά σου. Είμαστε βέβαιοι οτι η επιλογή σου θα είναι επιτυχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο το βλέπω να ξεκινήσουν οι εργασίες στα μέσα Μαίου. Μακάρι. Εμείς το θέλουμε αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μας. Υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες που εμπλέκονται και αυτό με κάνει να έχω τις επιφυλάξεις μου. Μόνο αν ο Πρόεδρος μετακομίσει για μέρες στον Βόλο ή Λάρισα μπορούμε να αισιοδοξούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα θα κανει ο προεδρος του Λ.Τ.Σ να κυρηξει κανονικο διαγωνισμο οπως τον αναφερει ο ΤΕΝ με ολα τα τυπις και ας παει Σεπτεμβριος, γιατι θα αρχισουν να λενε για παραδειγμα οτι πηρε το εργο ο ταδε επειδη σιγονταρησε τον προεδρο στην ψηφοφορια καπιο πολιτικο πρωσοπω το οποιο ο ταδε ειναι ατζεντηστου στην σκοπελο η σε ποιο σημειο δικαιοδοσιας γινει το εργο, ολα αυτα τα λεμε για να προλαβουμε τους κακο προερετους που θα θελησουν να αμαυρωσουν το εργο του προεδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή σχολιαστή 9:30 δεν σας ενδιαφέρει να έχουμε τα πλοία στο λιμάνι και όχι στον Αγνώντα ή ακόμη στην είσοδο του λιμανιού, λύσεις που είναι υπέρ των επισκεπτών μας και υπέρ του νησιού μας τελικά, όταν μάλιστα οι διαδικασίες ενός πρόχειρου διαγωνισμού είναι απολύτως σύννομες; Αυτό δεν πρέπει να προτάξουμε παρά τις ενδεχόμενες κακοήθεις σκέψεις εις βάρος του προέδρου; Εγώ τουλάχιστον απεναντίας θα κατελόγιζα εις βάρος του προέδρου την υιοθέτηση εκ μέρους του των απόψεών σας. Φαίνεται οτι εσείς προσωπικά με τις ανεδαφικές σας προτάσεις δεν έχετε τουριστική επιχείρηση ή ανάλογο επάγγελμα από τα οποία αποκλειστικά ζεί το νησί... Προχώρα λοιπόν πρόεδρε να πάρετε τη σωστή απόφαση στη λιμενική επιτροπή που θα ανακουφίσει το ερχόμενο καλοκαίρι το νησί μας από τους πραγματικούς κινδύνους να μην έρχονται τα πλοία στο λιμάνι και οι επισκέπτες να επιθυμούν να ξανάρθουν στο νησί μας. Ο Δήμαρχος στην συνέντευξή του καταγράφει την ταλαιπωρία στην οποία καταβάλονται μέχρι σήμερα οι επισκέπτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.