Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ω γλυκύ μου έαρ...

Με τον Σταυρό επικεφαλής και τα εξαπτέρυγα, τον Επιτάφιο και τους ιερείς να ακολουθούν, η πομπή ξεκίνησε από τις Εκκλησίες του Χριστού, Άγιο Παντελεήμονα, Παναγία Παπαμελετίου και Παναγία Φανερωμένη, ακολουθούμενη από τον κόσμο που έψαλλε και κρατούσε αναμμένα κεριά πέρασε από την παραλία της Σκοπέλου και κατέληξε στις εκκλησίες
XΡΙΣΤΟΣ




ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ


ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ




ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ



5 σχόλια:

  1. Μπράβο στην εφημερίδα για την πολύ ωραία κάλυψη.
    Αναφάρω ενημερωτικά οτι η τελετή του "Άρατε πύλας" στην εκκλησία του Χριστού ήταν για μια ακόμα χρονιά συγκλονηστική. Να είστε καλά, και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρονια πολλα σε ολους!!!πραγματι σε οποια εκκλησια κι αν βρεθεις το αρατε πυλας ειναι συγκλονιστικο!!!καλη ανασταση με αγαπη στις καρδιες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σας για την όμορφη κάλυψη της βραδιάς και για τις καθαρές αν και βραδινές φωτογραφίες. Το μόνο που σας ξέφυγε (έτσι για να αστειευτούμε και λίγο) ήταν το «highlight» της βραδιάς, ο Παπά Χρήστος που είχε στο πλάι του βοηθώ να του κρατάει ένα τεράστιο μεγάφωνο!
    Καλή ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tέτοια στιγμιότυπα δεν μας ξεφεύγουν... Άγιες ημέρες είναι και το «αφήσαμε να ξεφύγει». Έχω την εντύπωση ότι και ο παπα Χρήστος, όπως όλοι μας, προσπαθεί για το καλύτερο.
    Χρόνια Πολλά - Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΤΟΥΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.