Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο Διευθυντής του Κ.Υ. Σκοπέλου ευχαριστεί

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου Γιώργος Τριανταφύλλου ευχαριστεί θερμά τον άγνωστο συμπολίτη μας, που προσέφερε την ξυλεία για να φτιαχτούν τα 6 παγκάκια που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Κ.Υ. και τα οποία ήταν σε κακή κατάσταση.
Επίσης ευχαριστεί τον Γιώργο Τζουβαράκο, που προσέφερε προσωπική εργασία γι΄αυτό το σκοπό.
Ο κ. Τριανταφύλλου προσπάθησε να μάθει το όνομα του δωρητή για να τον ευχαριστήσει προσωπικά, αλλά εκείνος δεν θέλησε να αποκαλυφθεί.

4 σχόλια:

  1. Προχθές που σταματήσαμε για λίγο με τη φίλη μου να ξεκουραστούμε το προσέξαμε κι εκπλαγήκαμε ευχάριστα με την αλλαγή!..
    Χαίρομαι κι ευχαριστώ κι εγώ τον άγνωστο φίλο που πήρε την πρωτοβουλία. Μπορεί αυτό που έκανε να μην είναι κάτι πολύ μεγάλο μα είναι πολύ σπουδαίο.
    Και έτσι ακριβώς λειτουργεί, με πράξεις, αθόρυβα, όποιος πραγματικά νοιάζεται! Μακάρι αυτή η ενέργεια να βρει μιμητές και να γίνουν, κι εμείς μέσα απ' αυτό, όλα πιο όμορφα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Εντυπωσιασμένη από την αθόρυβη προσφορά του άγνωστου δωρητή ξέχασα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και τον Γιώργο Τζουβαράκο! Να λοιπόν, έτσι αλλάζει ο κόσμος και πάει περίπατο η μιζέρια!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο δωρητή αλλά και στον εθελοντη που έβαλε την προσωπική του εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.