Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

«Παναγία Πάρου» και «Αλκυόνη»

Αρχίζουν την Παρασκευή 15 Απριλίου τα δρομολόγια των E/Γ – Ο/Γ - ΤΧΠ «Παναγία Πάρου» από Άγιο Κωνσταντίνο και «Αλκυόνη» από Βόλο
ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Την Μ. Τετάρτη 20/04/11, Μ. Πέμπτη 21/04/11 και τη Δευτέρα του Πάσχα 25/04/11 θα εκτελεστεί δρομολόγιο ως ακολούθως: Αγ. Κων/νος αν. 16:00 – Σκιάθος αφ. 18:00 αν 18:20 – Σκόπελος αφ. 19:10 αν. 19:30 – Σκιάθος αφ. 20:20 αν. 20:40 – Αγ. Κων/νος αφ. 22:40
Το δρομολόγιο της Κυριακής του Πάσχα 24/04/2011 θα παραμείνει ανεκτέλεστο
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Το φοιτητικό εισιτήριο θα έχει έκπτωση 30%
Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Αγαίου έκπτωση 50%

4 σχόλια:

  1. Καλορίζικα τα δρομολόγια. Σε ποιόν όμως κόσμο απευθυνόμαστε? Στον μεσαίο έλληνα ? Οχι. Παλιά όταν δεν είχαμε δρομολόγια είχαμε κόσμο. Τώρα που έχουμε δρομολόγια ποιός θα έρθει και απο που?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα σκάφη , καλή η εξυπηρέτηση , με τις τιμές όμως αυτές , ποιός περιμένουμε να ΄ρθει στα νησιά μας? Άντε και η Σκιάθος , είναι πρώτο νησί , πολυδιαφημισμένο νησί. Στη Σκόπελο? Τι θα δούμε? Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η HELLENIC SEAWAYS εξυπηρετεί τα νησιά μας ολόχρονα! Όπως μπορεί. Με όποια σκάφη έχει. Όλοι οι άλλοι αποδεδειγμένα , τις πρώτες - αν όχι λίγο αργότερα - μέρες του Σεπτέμβρη μας κουνάν μαντήλι. Έρχονται στις εποχές ΄΄φιλέτο΄΄ και μετά ΄΄μην είδατε τον Παναή΄΄! Δεν είναι έτσι όμως. Μια σοβαρή εταιρεία ή ένας σωστός επαγγελματίας , δεν λειτουργεί καθ΄ αυτόν τον τρόπο. Έτσι νομίζω. Οι εποχές βέβαια έχουν αλλάξει και γενικά τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί. Αν μας έμεινε λίγο δείγμα αισιοδοξίας - αν και δεν αρκεί μόνο αυτό - ας προσπαθήσουμε όλοι μας να καταφέρουμε τα αδύνατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΝΑΣΗΔΕΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ???

    ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΧΕΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΠΕΡΑΣΕ....

    ΣΤΑΦΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεσσαλονίκη-Σποράδες 50+50=100 ευρώ έκαστος; Ευχαριστώ δε θα πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.