Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Το Άγιο Φως έφθασε στις Βόρειες Σποράδες

Ελληνική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη, έφτασε στις 19:15 με αεροσκάφος, από τα Ιεροσόλυμα στο «Ελ. Βενιζέλος», μεταφέροντας το Άγιο Φως.
Στην ελληνική αποστολή μετείχαν επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Κώστας Μαρκόπουλος, οι βουλευτές κ. Μιχάλης Παντούλας από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., η κα Ουρανία Παπανδρέου από το ΛΑ.Ο.Σ. και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου.
Ως εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στα Ιεροσόλυμα μετέβη ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος.
Το Άγιο Φως έγινε δεκτό με τιμές αρχηγου κράτους και με στρατιωτικά αεροπλάνα θα μεταφερθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.
Στη Σκιάθο το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Αλ. Παπαδιαμάντης» πριν από μία ώρα και από εκεί με σκάφος του λιμενικού θα φθάσει σε Σκόπελο και Αλόννησο

1 σχόλιο:

  1. Το άγιο φως μπορεί να έφτασε αλλά φώτα στον δρόμο από το ξενοδοχείο Αίολος και πέρα δεν έχει αυτή την ώρα στο νησί και κάποιοι τουρίστες περιπατητες κυκλοφορούν με τους φακούς. Χριστός Ανέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.