Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό της Γλώσσας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλώσσας, μετά τις σημερινές εκλογές, έχει ως εξής:
1. Κωνσταντίνα Αγγελέτου
2. Θηρεσία Ζερμπίνη
3. Αντώνης Μαριδάκης
4. Κωνσταντίνος Μπάλλας
5. Βιργινία Σιδέρη
Αναπληρωματικά μέλη:
1. Ιωάννης Πολύζος
2. Ελευθερία Σφακιανάκη
Εξελεκτική Επιτροπή:
1. Ευαγγελία Καπότση
2. Ρόζα Μαριδάκη
Καλή επιτυχία σε όλους στο έργο τους

18 σχόλια:

  1. Προεκλογικών μα και μετεκλογικών υποσχέσεων , συνέχεια! Ακούστηκαν πολλά για τις ζυμώσεις που έγιναν μετά την ακύρωση των προηγούμενων εκλογών! Κομμένα και ραμένα στα μέτρα της προηγούμενης διοίκησης! Εκλογές μόνο για τους αγαπητούς ετεροδημότες! Το μόνιμο πληθυσμό της περιοχής , τον έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια! Η δημοκρατία στο μεγαλείο της! Όσοι έχουν αμφιβολίες επ΄ αυτών , ας ρωτήσουν εκεί στη Γλώσσα , να μάθουν τι συμβαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρωτήστε με!!!!!Είμαι τόσο μόνιμη στη Γλώσσα που περισσότερο δεν γίνεται!!!Και επειδή ήμουν παρών και στις προηγούμενες εκλογές αλλά και στην ακύρωσή τους ότι απορίες υπάρχουν μπορώ να σας τις λύσω.Σημασία έχει οτι αυτοί που έχουμε εκλεγεί δεν είμαστε ετεροδημότες αλλά μόνιμοι κάτοικοι της Γλώσσας με όρεξη για δουλειά και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΧΕΛΙΚΟΙ.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"Πλάτωνας
    Τι συμβαίνει αγαπητοί συγχωριανοί στη Γλώσσα;
    Ρωτάω γιατί δεν κυκλοφορώ πολύ.
    Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας ιδρύθηκε το 1981, αν δεν κάνω λάθος. Έχει μια ιστορία 30 χρόνων με μεγάλη προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Εμείς οι μεγαλύτεροι θυμόμαστε τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού και τους επώνυμους καλλιτέχνες που πέρασαν από το χωριό. Η προσφορά όλων μας ήταν αφιλοκερδή με γνώμονα πάντα την αγάπη μας για τη Γλώσσα.Πάντα βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους και ξεχνάμε την δική μας. Αυτή θα μου πείτε μας την βάζουν οι άλλοι και όχι εμείς οι ίδιοι.
    Τώρα ο σύλλογος έγινε "Μιχελικός" όπως λέμε "Παπανδρεϊκός","Καραμαλικός" κ.τ.λ.
    Αν έβγαινε ο Νίκος Τριανταφύλλου θα λέγατε "Βασιλουδικός"
    Το θέμα είναι τι έχει να προσφέρει ο καθένας που ασχολείται με τα κοινά, σε διαφορετική περίπτωση να κάτσει στ΄αυγά του.
    Ταυτίζεται τα πάντα με ποιους εκλέγονται στις εκλογές, όποιες και αν είναι Εθνικές,Δημοτικές,γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    Επίσης οι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν καταστατικά και πρέπει να τα διαβάζουν πριν ξεκινήσουν κάθε διαδικασία για να είναι νόμιμη και να μην ακυρώνεται οποιαδήποτε απόφαση.
    Η άγνοια σκοτώνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ Δ Σ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΧΕΛΙΚΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κα Βιργινία μην βάζεις μπροστά το κορμί σου και μην μιλάς για λογαριασμό όλων. Ίσως έγιναν κάποια πράγματα εν αγνοία σου , κάτω απ΄ τη μύτη σου και χωρίς να τα ΄χεις πάρει χαμπάρι! Πολλές διαβουλεύσεις , πολύ παρασκήνιο λες και τι έγινε στο ποιοί θα βρίσκονται μέσα στον Σύλλογο. Μήπως όμως παίχτηκαν διάφορα για την εκλογή συγκεκριμένων ανθρώπων στο Δ.Σ? Μήπως υπάρχει κάτι άλλο πίσω απ΄ την τόση λαχτάρα της προσφοράς και πίσω απ΄ τον ενθρονισμό του Προέδρου του Πολιτιστικού ? Όπως πολύ σωστά ανέφερε και η Κα Σπυριδούλα ( ΄΄Βασιλουδικοί΄΄ , ΄΄Μιχελικοί΄΄ κλπ κλπ ), γιατί μετά απ΄ την πρώτη εκλογική διαδικασία , μέρος φίλων του Δημάρχου μας - που τον εκτιμώ - ξεστόμισαν πως ήρθαν οι ΄΄Βασιλουδικοί΄΄ να μας πάρουν το Σύλλογο? Γιατί όξυναν τα πνεύματα δίχως να υπάρχει λόγος? Γιατί τόση φασαρία και τόσο μεγάλος ντόρος? Γιατί να διχάζεται , να διαιρείται ένα χωριό στα δύο? Γιατί ? Για λόγους πρεστίζ? Για λόγους που ο απλός πολίτης δεν γνωρίζει? Γιατί υπήρχαν απωθημένα και τώρα προέκυψε η ευκαιρία να κάνουμε , ό,τι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τα προηγούμενα χρόνια ? Λίγο απ΄ όλα πιστεύω. Κα Βιργινία ναι , κανένας απο σας που εκλέχθηκε , δεν είναι ετεροδημότης. Πόσοι όμως μόνιμοι κάτοικοι της Γλώσσας , ήρθαν για να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία? Λιγοστοί. Γιατί ? Δεν αναρωτηθήκατε το γιατί? Ή δεν συμφέρει κάποιους να αναρωτηθούν? Θα μπορούσα να γράψω ακόμη πολλά. Αλλά θα συμφωνήσω με την κα Σπυριδούλα σχεδόν σε όλα αυτά που έχει γράψει και θα κλείσω το σχόλιό μου! Οι όποιες αντιπαραθέσεις αυτού του τύπου , εδώ οδηγούν. Σ΄ αυτά τα αποτελέσματα! Τίποτα δεν μπορεί να πάει μπροστά δίχως εννότητα , κλίμα φιλικό , ομοιογένειας και καλής πρόθεσης! Και δυστυχώς , όλα αυτά έχουν εξαφανιστεί εδώ και καιρό. Και σχεδόν όλοι ξέρουμε γιατί! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη ζωή μου εχω μάθει να μιλάω για τον εαυτό μου και μόνο.Δεν εκπροσωπώ κανέναν και τίποτα αλλά επειδή είμαι κ εγώ πλέον στο Δ Σ δεν δέχομαι σχόλια και ταμπέλες του τύπου Μιχελική,ομάδες,μαγειρέματα.Δεν μπήκα ποτέ σε καμιά ομάδα και δεν θα μπώ ποτέ!Είμαι μόνιμη κάτοικος απο το 2002 δεν με ενδιέφερε ποτέ ποιος ήταν Δήμαρχος ποιος πρόεδρος.Το μόνο που μ ενδιέφερε ήταν το χωριό μου ν αποκτήσει τη ζωντάνια που είχε κάποτε και προσπαθούσα αλλά και προσπαθώ γιαυτό.Στον πολιτιστικό σύλλογο ήμασταν ολοι απο παιδιά και μας έδωσε πάρα πολλά!!Αυτό που εχω κρατήσει είναι η ενότητα και αυτό μου έλειπε οσα χρόνια έμενα εκτός νησιού!Δυστυχώς ομως αυτή η ενότητα εχει χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια!
    Στην ερώτηση πόσοι ήρθαν απο τους μόνιμους κατοίκους να ψηφίσουν θα σας απαντήσω και εγώ με την ερώτηση ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ συμμετέχουν στα πολιτιστικά του χωριού μας;;;;;;Και δεν θα ξεκινήσω απο τη φετινή χρονιά αλλά θα πάω χρόνια πριν.Απόκριες 2007 2008 2009 συμμετέχοντες;;;
    Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συμμετέχοντες;;;
    Καλοκαιρινή εκδήλωση;;;;
    Πόσοι ήμασταν;;; Πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι χρόνια τώρα.Και για οσους δεν το γνωρίζουν σας πληροφορώ πως δεν ήμουν ούτε μέλος στον πολιτιστικό κ αυτό γιατί πίστευα και πιστεύω πως για να προσφέρεις δεν χρειάζεται να έχεις τίτλο απλά όρεξη για δουλειά!!!
    Και σαν ετεροδημότισσα που υπήρξα σας πληροφορώ πως λόγω στέρησης του τόπου τους είναι τόσο ενωμένοι όταν πρόκειται για το καλό του χωριού τους είναι παρών όλοι!Γι αυτό κ δεν εξέτασα το ποιοι ήρθαν αλλά το πόσοι ήρθαν και ήταν ολοι τους ΓΛΩΣΣΩΤΕΣ!
    Το σχόλιο ήρθαν οι Βασιλουδικοί να μας πάρουν το σύλλογο το θεωρώ αστείο γιατί ήμουν κ εγώ κ άλλοι που είχαμε εκλεγεί χωρίς ν ανήκουμε στην ίδια παράταξη.
    Και τέλος θέλω να σας ενημερώσω πως δόξα το Θεό δεν είμαι καθόλου μα καθόλου αφελής ώστε να μην καταλαβαίνω τι γίνεται κάτω απο τη μύτη μου.Έχω και μάτια για να βλέπω και αυτιά για να ακούω αλλά και αρκετό μυαλό για να βγάζω συμπεράσματα......Εχω δική μου κρίση και δεν χρειάζομαι κανέναν για να μου υποδείξει τι θα κάνω και πως θα το κάνω.Σε καλούπι δεν θα μπω ποτέ!!!!!!!
    Οι εκλογές έγιναν μέρα μεσημέρι είχαν ανακοινωθεί μέρες πριν, οι πόρτες ήταν ανοιχτές για όλους!!!!!!!Ας ξεκολλήσουμε και ας κοιτάξουμε τι μπορούμε επιτέλους να κάνουμε ολοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κ. Ανώνυμε

    Τα μέλη του Συλλόγου δεν χαρακτηρίζονται από τις πολιτικές τους ή θρησκευτικές πεποιθήσεις. Ο μόνος δόκιμος χαρακτηρισμός, κατά την άποψη μου, θα ήταν σύμφωνα με την προσφορά τους στο Σύλλογο.
    Υπάρχουν λοιπόν μέλη του συλλόγου που αν και ετεροδημότες έχουν προσφέρει πολλά περισσότερα από μόνιμους κατοίκους, αυτά τα μέλη λοιπόν ζήτησαν οι εκλογές να γίνουν Μεγάλο Σάββατο για να έχουν λόγο. Αυτό σας φαίνεται παράλογο;
    Ο Σύλλογος είναι ανοιχτός σε όλο το κόσμο, κάτι που απέδειξε περίτρανα στις προηγούμενες εκλογές που έθεσαν υποψηφιότητα καινούρια μέλη του συλλόγου απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Αυτοί οι άνθρωποι θεωρώ οτι θέλησαν να εμπλακούν με το Σύλλογο για να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν για το χωριό μας.
    Και αφού πολύ ντόρος έγινε γιατί ακυρώθηκαν οι εκλογές, τα μέλη που εξελέγησαν στις προηγούμενες εκλογές, αμφισβήτησαν την εγκυρότητα των εκλογών και τις ακύρωσαν. Για όποιον το αμφισβητεί τα πρακτικά είναι στη διάθεση όλων των μελών.
    Λόγω του νεαρού της ηλικίας μου και της πραγματικής μου διάθεσης να προσφέρω στο χωριό, αρνούμαι οτι παίχθηκαν μικροπολιτικά παιχνίδια για να βγουν τα απωθημένα ορισμένων ανθρώπων. Θεωρώ ότι όσοι ενεπλάκησαν με αυτή την ιστορία και στις δυο πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου, είχαν την καλύτερη πρόθεση να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν για το καλό του τόπου μας.
    Το καινούριο ΔΣ αποτελείτε απο άτομα που μένουν μόνιμα στη Γλώσσα. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Αυτό θα έπρεπε να μας γεμίζει αισιοδοξία, οτι ο Σύλλογος θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και αρκεί να έχει στο πλάι του όλους τους Γλωσσώτες, ετεροδημότητες ή μη, μιχελικούς, βασιλουδικούς ή οποιαδήποτε πολιτικής απόχρωσης με μοναδικό στόχο να προσφέρει το καλύτερο που μπορεί στη Γλώσσα.
    Γιατί όπως και να το κάνουμε ο παρανομαστής είναι πάντα ο ίδιος. Η αγάπη για το χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΛΑΔΗ Κα ΒΙΡΓΙΝΙΑ , ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 26.04 9.33? ΑΝ ΝΑΙ , ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΉΣΕΩΣ , ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ! ΣΑΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ , ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΜΕΛΗΤΕΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Κας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ Σ΄ Ο,ΤΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ , ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ! ΝΑΙ ΚΙ, ΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ 90 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ - ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ - ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΑΡΞΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! ΤΑ ΧΩΡΙΑ , ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΛΟΙ Τ΄ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ Σ΄ ΑΥΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ , ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Ή ΟΧΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΞΗ Η ΄΄ΑΓΑΠΗ΄΄ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΚΑΛΟ΄΄, ΓΕΝΙΚΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ , ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγνώμη κ. σχολιαστή @ 4.28, ποιος εμπόδισε τους "μόνιμους κατοίκους" της Γλώσσας να έρθουν και να ψηφίσουν στις εκλογές του συλλόγου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αν οι μόνιμοι κάτοικοι θέλουν να πάρουν την "τύχη" του συλλόγου στα χέρια τους, δεν είχαν παρά να κατηφορίσουν στο σχολείο και να ψηφίσουν... Επομένως, όσοι δεν πήγαν στις εκλογές απλώς δεν ενδιαφέρονται. Είναι σαφές νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί επιτέλους δε λέτε τα πράγματα με το όνομα τους;
    Δεν ήρθατε τ Μ. Σάββατο γιατί είδατε οτι δεν θα κερδίσετε τις εκλογές
    Δεν ήρθατε στις εκλογές, γιατί μετρήσατε και καταλαβάτε οτι δεν εχετε ελπίδες
    Για αυτό αλλωστε περιμένατε όλοι μαζί στο βενζινάδικο, να δείτε πώς θα πάει....
    Φοβηθήκατε κύριεοι τη συντριπτική ΗΤΤΑ....ο μοναδικός καϋμός σας ήταν η ΕΚΔΙΚΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόση πικρία! Πόσο δηλητήριο! Πόση εμπάθεια! Αντί το κάθε ενεργό ΄΄κύτταρο΄΄ , το κάθε σωματείο , ο κάθε σύλλογος να κρατά ενωμένους όλους τους χωριανούς , συνεχίζει να τους οδηγεί στο διχασμό και στην απαξίωση! Με τις υγείες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΔΕΣ
    ΕΝΑΣ ΓΛΩΣΙΩΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ? EΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ?
    KAI ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΟΓΕΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΑΡΕΑΣ?
    ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΧΕΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΚΟΣΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΣΕ ΣΤΥΛ ΡΟΤΑΡΥ ΚΛΑΜΠ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΤΛ. ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λένε στο χωριά μας ΄΄γειάς στο στόμα σου΄΄!! Κι αυτό ισχύει για τον σχολιαστή 29.04 4.36. Μη βιαστείς να περιμένεις απαντήσεις . Έχουμε καιρό μπροστά μας. Και δεν είναι μακριά , ό,τι έπεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η διαδικασία των εκλογών για τις θέσεις των μεταξύ εκλεγμένων , πότε θα γίνει; Γιατί το καθυστερείτε ; Πάλι μαγειρέματα έχουμε ; Δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα τα πράγματα φαίνεται... Τι έχουμε να δούμε ακόμα , δε λέγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μέρες τώρα κάθομαι και διαβάζω όλα αυτά που γράφονται στο blog. Θα ήθελα σαν προηγούμενο διοικητικό μέλος του συλλόγου να τοποθετηθώ πάνω στο θέμα τον εκλογών. Κάτι μήνες πριν σχολίασα στο F/B του συλλόγου όταν αναφέρθηκε ότι ο σύλλογος είναι ιδεολογία ότι ,κανένας σύλλογος δεν είναι ιδεολογία και ανέλυα βάζοντας την ερμηνεία του Μπαμπινιώτη τι σημαίνει ιδεολογία! Φαίνεται το σχόλιο μου αυτό δεν το κατάλαβε καμιά πλευρά. Ούτε οι Μιχελικοί ούτε οι Βασιλουδικοί όπως πλέον ονομάζεται όλοι εσείς τους κατοίκους της γλωσσάς ετεροδημότες και μη. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα συγκεκριμένα σχόλια και κάποιοι δεν πρόλαβαν να τα διαβάσουν! Όπως και να έχει θα ήθελα από πλευράς μου να ευχηθώ γενικά στο νέο διοικητικό συμβούλιο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!
    Κατά τη γνώμη μου το νέο Δ.Σ απαρτίζεται από αξιόλογα άτομα ικανά να εκπροσωπήσουν το σύλλογο
    Ειδικότερα
    1. Η κα κ. Αγγελέτου έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο χωρίς οικογενειακές και μη υποχρεώσεις .Έχει σπουδάσει το αντικείμενο και όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει ενεργά στην αναβάθμιση του συλλόγου. Επιπλέον είναι άτομο το οποίο έχει αποδείξει ειδικότερα σε μένα ότι θα έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το καλό του συλλόγου μας
    2. Η κα Ζερμπίνη είναι άτομο που χρόνια τώρα είναι ενεργό σε διάφορους συλλόγους και πάντα πρόθυμη
    3. Ο κος Μαριδάκης σοβαρός, Κύριος, με πολλές γνωριμίες τις οποίες θα μπορούσε να τις εκμεταλλευτεί για το καλό του συλλόγου
    4. Ο κος Μπάλλας , παλιό μέλος του συλλόγου έχει αποδείξει ότι παρόλο που είχε τον τίτλο του αντιπροέδρου ήταν αυτός που πάντα έκανε όλη τι χαμαλίκα και αυτό για μένα είναι υπέρ του
    5. Η κα Σιδέρη όπως ανέφερε και η ίδια και θα συμφωνήσω μαζί της εργάζονταν για το σύλλογο και δεν ήταν καν μέλος, Αυτό λέει πολλά.
    6. Ο κος Πολύζος θα μου επιτραπεί να πω με την καλή έννοια ότι είναι ο Βέγγος του συλλόγου. Έτρεχε από πόρτα σε πόρτα για να κρατηθεί ο σύλλογος ενεργός
    7. Η κα Σφακιανάκη νέο μέλος του συλλόγου αλλά παρόλα αυτά έχει αποδείξει μέσω τον κατηχητικών που διοργανώνει στη Γλώσσα ότι έχει αγάπη για χωριό και πάνω από όλα για την νεολαία του

    Οι υποψήφιοι ήταν συγκεκριμένα επτά και αυτοί οι επτά εκλέχθηκαν. Σε όποιους δεν άρεσε το αποτέλεσμα των εκλογών … υπομονή. Ελπίζω μόνο να σταλούν και πάλι προσκλήσεις σε όλα τα μέλη και να γίνει η ψηφοφορία σε μέρα όχι αργίας ή ημιαργίας όπου θα μπορούν να παραστούν όλοι, έτσι όπως είχε ζητηθεί και στη τελευταία συνέλευση. Παλιά γίνονταν οι εκλογές τέτοιες ημέρες και ειδικότερα μέσα στον Αύγουστο. Είναι πολύ λογικό αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών ήταν ετεροδημότες και οι μόνιμοι κάτοικοι της γλώσσας δεν ήταν εγγεγραμμένα μέλη. Τώρα πλέον μετά τις τελευταίες εγγραφές νέων μελών και μάλιστα μόνιμων κατοίκων δεν βλέπω το λόγω να γίνει αυτό. Η ημερομηνία καλό θα ήταν να είναι βατή για ετεροδημότες και μονίμους κατοίκους .

    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι γίνεται εκεί στη Γλώσσα? Πως πάνε οι εξελίξεις ? Ωραία αυτά που γράφετε κα Παναγιώτου αλλά , δεύτερη εβδομάδα έκλεισε απ΄ την ημέρα των εκλογών. Τι γίνεται με τις αρχαιρεσίες? Όλα καλά τα παιδιά που εκλέχτηκαν. Κανένας δεν λεει το αντίθετο , όλοι νοικοκυραίοι αλλά , πόσο θα συνεχιστεί ακόμα το μαγείρεμα και η διεθέτηση των ρόλων του καθενός? Ακόμη δεν συμφώνησαν το ποιόν ρόλο θα επωμιστούν για να πιάσουν δουλειά? Θα μου πείτε , δεν χρειάζεται να έχεις ρόλο για να δουλέψεις. Σωστό κι αυτό. Αλλά ο τίτλος? Η καρέκλα? Αυτά δεν μπορεί να αγνοηθούν! Πάλι τα ίδια έχετε ? Πάλι όπως ακούστηκε οτι έγινε την προηγούμενη φορά και ακυρώθηκαν οι εκλογές ? Κανένας δεν κάνει πίσω ? Καλά έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Αυλωνίτης : ωρε που πάμε ωρέ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.