Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ελεύθερο internet στη Σκόπελο

Ερώτημα του σκοπελίτη Γιάννη Τζώρτζη, που ζει στην Ελβετία, μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο σύμβουλος Μανώλης Ραμαντάνης, για το ελεύθερο internet και με την ευκαιρία επεσήμανε ότι σε τμήματα του νησιού η Cosmote δεν εκπέμπει σωστά με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να τηλεφωνήσουν.
Ειδικά στο Στάφυλο, είπε ο κ. Ραμαντάνης, οι κάτοικοι και οι καλοκαιρινοί επισκέπτες δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους και την εργασία τους.
Απαντώντας ο Δήμαρχος είπε ότι, το ελεύθερο internet, το οποίο είναι και μία προεκλογική δέσμευση του συνδυασμού, βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης από τον ΟΤΕ για όλο το νησί. Η μελέτη αυτή, είπε, κοστίζει 12.000 ευρώ και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα δώσουμε. Αν προχωρήσει καλά ο Προϋπολογισμός που καταθέτουμε την Πέμπτη και δούμε ότι «κάπου χωράει» θα το πραγματοποιήσουμε.
Για τα προβλήματα της κινητής τηλεφωνίας απάντησε πως υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για το αν πρέπει να γεμίσουμε το νησί κεραίες...

30 σχόλια:

  1. 3500 κατοικοι επι 3.5 ευρω ισον 12.250. Μερικες φορες χρειαζονται απλες σκεψεις.....

    Ας παρουμε το νησι στα χερια μας, παρακαμπτωντας υπουργεια και γραφειοκρατιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με όλη την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας, κύριε Τζώρτζη, στην Ελβετία όπου ζείτε, το internet είναι ελεύθερο;
    Γνωρίζετε πόσα χρέη άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή και αναρωτηθήκατε αν περισσεύουν στον Δήμο Σκοπέλου 12.000 ευρώ επί του παρόντος;
    Καλά θα κάνει η αντιπολίτευση του κου Ραμαντάνη να σταματήσει τον εντυπωσιασμό πετώντας τέτοιου είδους ερωτήσεις και να σας ενημερώσει καλύτερα (εάν γνωρίζει) την οικονομική κατάσταση του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΜΑΣ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Η ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΩΔΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ.Ραμαντάνης,είναι της απόψεως όλα πρέπει να τα διεκδικούμε από το κράτος,γιατί δεν το πρότεινε αυτό στο δημοτικό συμβούλιο.
    Αυτή την απάντηση έπρεπε να δώσει στο Σκοπελίτη από την Ελβετία,που μας έχει πρήξει από μακριά με τις καινοτόμες ιδέες του.
    Για έλα να ζήσεις και να εργαστείς στον τόπο σου,αν βρεις βέβαια δουλειά.
    Όποιος θέλει internet να πληρώσει από την τσέπη του.
    Ο κ.Ραμαντάνης έχει χάσει την μπαλα,φάσκει και αντιφάσκει.Ο κόσμος τον ψήφισε για να λύσει τα προβλήματα της Σκοπέλου και πρέπει να σεβαστεί την ψήφο αυτών που τον έστειλαν εκεί.
    Με την άρνηση δεν γίνεται τίποτα και με την ίδια καραμέλα στο στόμα.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και γενικά ο τόπος χρειάζεται σύνεση για να λυθούν και ομοψυχία.
    Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι Βουλή.
    Αναμασάει επίσης "Θα υπερασπιζόμαστε ανδιοτελώς τα δικαιώματα του λαού.
    Πώς κύριε Ραμαντάνη,ψηφίζοντας συνέχεια λευκό,είναι αυτό πολιτική θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννης Δημ Τζωρτζης19 Μαρτίου 2011 στις 7:34 μ.μ.

    Γιατι πιανετε την Γενευη και δεν πειανετε τα διπλανα νησια ενα το κρατουμενο, δευτερο στην Γενευη ΝΑΙ ειναι ελευθερο το WI-FI, τριτο πολυ καλα εκανε ο κ. Ραμαντανης και το ανεφερε στο δημοτικο συμβουλιο και αυτο τον τιμα ιδιαιτερα και τον ανεβαζει περισσοτερο στους Σκοπελιτες οι οποιοι εχουν σταματησει να δενουν τα αλογα στο παλιο Ξενια και να προχωρουν με μοντερνες ιδεες οπως ειναι το Ιντερνετ τεταρτο η αντιπολιτευση σε καθε δημοκρατια ειναι για να φερνει στην επικαιροτητα προβληματα η ιδεες που η κυβερνηση η τις περναει ΝΤΟΥΚΟ η τις ξεχνα και στην προκειμενη περιπτωση καλα εκανε και το ανεφερε και αν καλα διαβασα (εχω τελιωσει το απαν δημοτικο σχολειο!!!) στο blog ο δημαρχος αναφερθηκε οποτε το θεμα εχει κλισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συντάσσομαι με τις απόψεις του Γιάννη. Τον αδικεί πολύ ο σχολιαστής 7:32. Φαίνεται οτι δεν τον γνωρίζει καλά. Ωφειλε όμως να είχε καταλάβει από τις παρεμβάσεις του στο blog ,το ΜΕΓΑ ενδιαφέρον του για την πατρίδα του. Μακάρι να ακούγαμε και άλλες φωνές από τους ξενητεμένους συμπολίτες μας που ζουν σε προηγμένες χώρες οι οποίοι θα μπορούσαν να μας μεταφέρουν καινοτόμες ιδέες από την εκεί εμπειρία τους. Γιάννη συνέχισε να τοποθετείσαι. Με μεγάλο ενδιαφέρον και προσοχή διαβάζουμε τα εύστοχα σχόλια και προτάσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννης Δημ Τζωρτζης19 Μαρτίου 2011 στις 8:18 μ.μ.

    Προς ανωνυμο 19 μαρτιου 7:32
    Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ απο την Ελβετια λεγεται
    Γιαννης Δημητριου Τζωρτζης (για να μαθαινεις και το ονομα μου)
    Αν τα γραφω αυτα ειναι γιατι αγαπαω και ενδιαφερομαι παρα πολυ για το νησι αυτο χωρις απολυτως κανενα συμφερον ανειδιωτελως!!!
    και οι καινοτομιες μου ειναι οι αληθειες της Σκοπελου γιατι εμαθα να τις λεω με το ονομα τους και στο κατω κατω εσυ τραβας κανενα ζορι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αξιότιμος συμπατριώτης μας Γιάννης είναι έξω απ' τον χορό,
    και έξω απ' τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρουμε όλοι μας.
    Τον πληροφόρησε κάποιος ότι ο κος Ραμαντάνης εκτος του οτι δεν ψηφιζει τιποτα δεν συμμετεχει και πουθενα;
    αρνειται και αυτος και ο Ροδιος οποιαδηποτε συμμετοχη σε επιχειρησεις του δημου
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΟΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφήστε κατά μέρος βρε παιδιά τους τσακωμούς και κοιτάξτε να προοδεύσει το νησί μας. Κοιτάξτε να προβληθεί κατάλληλα στο εξωτερικό. Να προβληθούν οι σπάνιες ομορφιές του , ούτως ώστε, να αναπτυχθεί , τουριστικά και όχι μόνο. Τώρα για το δωρεάν ίντερνετ, δεν είναι και άσχημη ιδέα. Τα χρήματα άλλωστε, που απαιτούνται δεν είναι και πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ.
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΣΕ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς ανώνυμο 19 Μαρτίου 7:32
    Νομίζω πως εσύ έχεις χάσει τη μπάλα και λες λόγια είτε από προσωπικό κόμπλεξ είτε από εμπάθια, γιατί αν δεν τα είχες αυτά επώνυμα και όχι ανώνυμα θα έγραφες στο μπλοκ όπως ο φίλος μας ο γιάννης. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό και δεν ξεχνούν ποτέ το νησί τους και την αναβάθμισή του, όπως ο Γιάννης Τζώρτζης και λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που πιθανόν να ζουν στο νησί μας και είναι μέσα στην μιζέρια, όπως εσύ. Μπράβο Γιάννη συνέχισε να λες αλήθειες και καινοτόμες ιδέες, ίσως κάποτε και εμείς γίνουμε σαν και σένα και λέμε τις αλήθειες......επώνυμα και δεν εθελοτυφλούμε και κρυβόμαστε στα καλοφτιαγμένα καβούκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το καλοκαίρι που πέρασε υπήρχε ελευθερη προσβαση στο internet στον παραλιακό χώρο από το magnesia. Επίσης και το Λιμενικό Ταμείο έχει εγκαταστήσει εξοπλισμό και με προπληρωμένη κάρτα έμπαινες επίσης στο internet. Δυστυχώς όμως και οι δυό αναφερθείσες προσβάσεις ήταν δεδομένες μόνο για το λιμάνι. Μήπως μπορεί να γίνει αναβάθμιση των εξοπλισμών αυτών ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση και μέσα στη χώρα; Ιδιαίτερα καλώ το Λιμενικό Ταμείο να εξετάσει αυτή τη δυνατότητα και επί πλέον να αφήσει ελεύθερη τη πρόσβαση. Ισως αυτή νάναι μία εφικτή και άμεση λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AN KAΠΙΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΟΠΩΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνηθως δεν γραφω στο blog μου αρεσει να διαβαζω γιατι ολα τα θεματα που ανεβαζουν οι διαχειριστες ειναι αξια λογου και παρα πολυ ενδιαφεροντα, αλλα σημερα απεφασισα να γραψω και να πω μεσα απο το blog Γιαννη προχωρα πες τις αληθειες σου και τις καινοτομιες σου, απευθυνομαι σε αυτον της 19 μαρτιου 7:32 επειδη γνωριζω τον Γιαννη απο μικρο παιδι για ολες τις δουλειες που εχει κανει, και στου βοδιου το κερατο να ηταν θα ευρισκε και οχι μονο μια αλλα δεκα ναι ΔΕΚΑ οποτε εσυ αν δεν γνωριζεις καποιον να μην εκφραζεσε και να μην αναφερεις το ονομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΩΣ ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 7:32 ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΩΡΓΑΝΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΞΕΝΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καινοτομίες
    1. Η εκδήλωση του τραχανά στο παλιό Ξενία.

    Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε την λίστα.
    Ανοίξτε και κανένα ερμηνευτικό λεξικό πριν γράψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2. Δημιουργία τραχανά και απευθείας προβολή του τρόπου παρασκευής μέσω web camera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμε 20 μαρτιου 2:37 και εσενα σου ποναει φαινεται δεν σε ειχαν καλεσει τοτε!!!και τι να σε κανουνε αφου εισε ζηλιαρης βγαλε αποθυμενα με ορθογραφια και συντακτικο εσυ ετσι θα σου περασει
    παντως απο κακοήθεια και κακεχεντρεια εισε το κατι αλλο. και εκτος αυτου εισαι και μαρτυριαρης
    αντι να τα γραψεις σε μια φορα ολα τα γραφεις σε δυο
    αιντε νουμερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βοηθήστε με, να μην βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να κλείσω τα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση. Ας κάνουμε διάλογο δείχνοντας πολιτισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην προβληματίζεσε,Γιώργο,και μην κλείσεις τα σχόλια μέσα από αυτά, παρουσιάζετε η κουλτούρα μας και πόσο ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε ένα σχολιαστή που έχει αντίθετη άποψη από εμάς.
    Οσο για τη λέξη "νούμερο" με την οποία αποκαλεί ο ένας σχολιαστής τον άλλο είναι για γέλια.Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις στον άλλο με θέσεις και απόψεις τεκμηριωμένες,
    χρησημοποιείς ύβρεις.
    Ο τραχανάς,είναι ένα παραδοσιακό προιόν και μάλιστα πολύ θρεπτικό και καλά έκαναν και πρότειναν την πραγματοποίηση εκδήλωσης για την προώθηση του προιόντος.
    Δεν μπορούμε όμως να πούμε, ότι είναι μια καινοτομία για τη Σκόπελο,γιατί ο ορισμός αυτής της λέξης είναι πολύ διαφορετικός. Αλλο ιδέες και άλλο καινοτομίες.
    Πάνω στο νησί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά δεν χρειάζονται εύσημα για αυτό. Αγωνίζονται για τον τόπο τους και παράλληλα και για τον ευατό τους.
    Και ότι ο καθένας μπορεί να προσφέρει είναι σημαντικό, απ όποιο μέρος της γης ζεί,εφόσον σκέφτεται και αγαπάει πραγματικά τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Τζώρτζη,

    Τα χρέη της ΔΕΥΑΣ (72.500 + 72.000=) 144.500 ευρώ που μας άφησε η απελθούσα δημοτική αρχή παρακρατούνται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κατευθείαν από τον Δήμο.

    Μην περιμένετε λοιπόν σύντομα free internet στο νησί μας, μιας και προέχουν άλλες σοβαρότερες υποχρεώσεις.

    Με εκτίμηση Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιαννης Δημ Τζωρτζης21 Μαρτίου 2011 στις 1:30 μ.μ.

    Θα αρχισω με ενα ευχαριστω για το ποιημα που αφιερωσε σε ολους εμας η Σκοπελιτισσα Ποιητρια κυρια Μαρω Βουδουρογλου Βλαχακη, Μαρω να εισαι παντα καλα.
    Μετα το ταραχωδες σαβατοκυριακο λογω των πολλων σχολιων που γραφτηκαν... (ισως εφταιξε και ο καιρος το αντιθετο με την Γενευη που εχουμε ηλιο για πολλες βδομαδες....!!!) θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους αναφερθηκαν στο BLOG για το ελευθερο WI-FI στην Σκοπελο και να πω οτι αν τηλεφωνησα στον Αξιολογο και εξαιρετο συμπολιτη μας κ. Μανωλη Ραμαντανη και Δημοτικο Συμβουλο του Δημου Σκοπελου ηταν για την εξυπηρετηση των τουριστων που οταν ερχονται διακοπες στην Ελλαδα ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους κουβαλουν μαζι τους τα laptop΄ς και θελουν να εχουν προσβαση στο ιντερνετ να στελνουν φωτογραφιες, σχολια,και νεα τους απο το μερος που περνουν τις διακοπες τους σαφεστατα αν ηθελα το δωρεαν ιντερνετ για τον εαυτον μου να εισε σιγουρος ανωνυμε της 19 μαρτιου 7:32 πως ποτε δεν θα ζητουσα κατι τετοιο εχω την πολυτελεια να το εχω απο μονος μου οπως και καθε συμπολιτης μας και σου το ξεκαθαριζω!!! Τωρα απαντω στον ανωνυμο της 20 μαρτιου 4:58 λεει πως το ''αιντε νουμερο,, ειναι υβρις του επισημαινω οτι σε μενα ο ανωνυμος της 19/3 19.32 λεει οτι τον εχω πρηξει με το ενδιαφερον μου για την Σκοπελο αυτο δεν ειναι υβρις?
    Παμε παρακατω θα ηθελα να επισημανω οτι εμενα προσωπικα τον Γιαννη Τζωρτζη δεν με ενδιαφερουν οι προσωπικες η οι πολιτικες διαφορες που υπαρχουν στο νησι με τις εκαστοτε Δημοτικες αρχες και ποτε δεν εχω παρει πολιτικη θεσι υπερ η κατα κανενος.
    Αν γραφω, γραφω για την αναπτυξη και το καλο του νησιου μου και δεν ειναι καινουριο γραφω απο το 1975 στην εκαστοτε Σκοπελιτικη εφημεριδα.
    Αν αυτο ενοχλει καποιους μπορουν να με πλησιασουν να το συζητησουμε αλλα οχι λασπολογια μεσα απο αυτο το BLOG γιατι με το BLOG μας δινετε η δυνατοτητα να εκφρασουμε τις αποψεις μας για το καλο του τοπου μας.
    Ευχαριστω τους διαχειριστας του BLOG για την φιλοξενια που μας εδωσε την ευκαιρια να μαθουμε ο ενας για την κουλτουρα του αλλου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΜΕΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 80 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣ... ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΒΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ 21/Μαρτίου/5:36 μμ.
    Τη σκανδάλη σε αυτούς που άφησαν πίσω τους τις μαύρες τρύπες (για να μην πούμε τίποτε άλλο και μας σβήσουν το σχόλιο) και ξέρεις καλά ποιούς εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ INTERNET ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ? ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ INTERNET ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 12.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.......ΟΤΑΝ ΤΑΖΕΙΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευτυχώς που οι άλλοι έκαναν όσα έγραφαν στα προεκλογικά προγράμματά τους και ήταν πάρα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.