Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Πάγωμα» των τιμολογίων στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου

Σε «πάγωμα» των τιμολογίων της αλλά και σε ειδική τιμολογιακή πολιτική για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες προχώρησε η Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ.
Οι άποροι, πολύτεκνοι – τρίτεκνοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα έχουν έκπτωση 50% επί της αξίας των πρώτων 15 κυβικών μέτρων, ανά μέλος της οικογένειας, για κάθε περίοδο κατανάλωσης αλλά και των αναλογούντων τελών αποχέτευσης και παροχής νερού, για μία παροχή που υδρεύει κύρια κατοικία.
Στους συνταξιούχους με σύνταξη κάτω από 700 ευρώ, έκπτωση 50% επί της αξίας των πρώτων 30 κυβικών μέτρων ανά περίοδο κατανάλωσης και των αναλογούντων τελών αποχέτευσης και παροχής νερού, για μία παροχή που υδρεύει κύρια κατοικία.
Μέλημα της νέας Διοίκησης είναι η μείωση όλων των τιμολογίων στο εγγύς μέλλον, εφόσον οι οφειλές στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου εξοφληθούν.

3 σχόλια:

  1. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στη νέα διοίκηση. Αυτό θα πεί πραγματική κοινωνική ευαισθησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τη ευκαιρία που αναφέρεστε στη ΔΕΥΑΣ, θα ήθελα κάποιος υπεύθυνος να μου εξηγήσει γιατί σε κλειστά σπίτια με μηδενική κατανάλωση, να υπάρχει ελαχιστη χρέωση νερού 3,36 ευρώ το τρίμηνο; (Εννοείται ότι αυτό το ποσό είναι επιπλέον του παγίου 6,20 και του τέλους αποχέτευσης 2,82 ευρώ). Με ποιά λογική λοιπόν έχει μπεί αυτή Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ των 3,36 ευρώ το τρίμηνο;

    Για να μην υπάρχει παρεξήγηση θέλω να διευκρινίσω ότι αυτό το θέμα είναι παλαιότερο. Περιμένω όμως η καινούργια δημοτική αρχή να επιληφθεί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 31 ΜΑΡΤΊΟΥ 2011 9:42 Μ.Μ.
    Είσαι εκτός θέματος αν θέλεις υπεύθυνη απάντηση πάρε τα γραφεία της ΔΕΥΑΣ και ρώτησε .
    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.