Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Συμμετοχή της Σκιάθου στην «Ώρα Γης»

Ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με το Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συμμετείχε στην «η Ώρα της Γης 2011», το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 και ώρα 20:30-21:30, που διοργάνωσε το WWF της χώρας μας.
Έγινε συσκότιση κτιρίων και χαρακτηριστικών σημείων της πόλης, όπως η οδός Παπαδιαμάντη και το λιμάνι του νησιού.
Συγκεντρώθηκαν τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και κάτοικοι του νησιού μαζί με το Δήμαρχο...
Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μαγνησίας κ. Αργύρη Κοπάνα και Δημοτικούς Συμβούλους στην είσοδο της χερσονησίδας στο Μπούρτζι. Κρατώντας φαναράκια και κεριά είπαν τραγούδια των οποίων τους στίχους έγραψαν τα μέλη του ΣΕΟ για την προστασία του περιβάλλοντος. Συμμετείχαν με τις κιθάρες τους ο κ. Αθανάσιος Αϊβαλιώτης και ο κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης.
Σ’ αυτήν την εκδήλωση οι κάτοικοι της Σκιάθου έδειξαν πόσο ενημερωμένοι, αλλά και ευαίσθητοι είναι απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος και όλοι μαζί είναι αποφασισμένοι να προβούν σε δράσεις για να διαφυλάξουν το φυσικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.