Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

«Ταξείδι» με πολλούς συνταξιδιώτες

Ένα μελωδικό «ταξείδι» με πάρα πολλούς συνταξιδιώτες πραγματοποιήθηκε χθες στο ΒΑRDON στη Σκόπελο. Ο Γιώργος Μιχελής τραγούδησε παρεΐστικα τραγούδια, γραμμένα κατά περιόδους, εμπνευσμένα από τη Σκόπελο Οι στίχοι των τραγουδιών είναι δικοί του, της αδελφής του Όλγας και του ξαδέλφου του Θωμά Μακρή.
Μετά τα υπέροχα τραγούδια από το «Ταξείδι», την μουσική σκυτάλη πήρε η παρέα των εκλεκτών μουσικών που συνέχισε την υπέροχη βραδιά. Σε κάποια στιγμή επανήλθε ο Γιώργος Μιχελής, όπου ερμήνευσε με επιτυχία το kuro siwo του Νίκου Καββαδία, ο οποίος έγραφε «κι εσύ κοιτάς ακόμη πάνω απ΄ το τιμόνι, πως παίζει ο μπούσουλας καρτίνι με καρτίνι», θέλοντας να εξηγήσει τη δυσκολία του ναυτικού πάνω στη γέφυρα του πλοίου...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ www.michelis.gr KAI EΔΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟN ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΥΣΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO

10 σχόλια:

  1. Μπράβο ! συγχαρητήρια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έγραψε και κάποιος άλλος και μου άρεσε. Νέος αέρας φυσάει στη Σκόπελο. Μπράβο σε όλους και από μένα, πάντα τέτοια και για καλούς σκοπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ώρα για δουλεία στο νησί και όχι για τραγούδια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα τέτοια.
    Συγχαρητήρια για τον σκοπό της εκδήλωσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 28 Μαρτίου 2011 11:38 π.μ. -
    Ο κος Μιχελής διέθεσε 2-3 ώρες Σάββατο βράδυ (9-12) για φιλανθρωπικό σκοπό. Τι άλλη δουλειά θα μπορούσε να κάνει τέτοια ώρα και τέτοια μέρα; Μόνο κακίες ξέρετε να γράφετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δουλεία τέλος! Καιρός για κέφι, δουλειά και, ναι, τραγούδια!
    Και με την ευκαιρία ήταν ένα μοναδικό ΤΑΞΕΙΔΙ...ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
    Αλήθεια θα μπορούσαμε να έχουμε και το βίντεο με το kuro siwo;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιά τόν κ Ανώνυμο 11.38π.μ. πού ειπε( Είναι ώρα για δουλεία στο νησί και όχι για τραγούδια… ).
    Ο Γ.Μιχελής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ!!!Ρώτησε πρώτα, γιατί οργάνωσε αυτήν την βραδιά με τραγούδια του,και μετά να βγάζεις την χολή σου φίλε μου!!Και εάν δουλεύει γιά αυτό που τού εμπιστεύθηκε ολόκληρη η Σκόπελος, αυτό θα φανεί σύντομα.Και εδώ σου λέω,ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γ.Μιχελής είναι αστέρι αυτόφωτο και σαν τέτοιο επόμενο ίσως για τα ετερόφωτα τί άλλο, να βγάζουν χολή.
    Κύριε Ρουσέτη, αν έχετε βίντεο με το kuro siwo και γίνεται να προβληθεί στο blog θα σας είμαστε υπόχρεοι αν μπορούσαμε να το απολαύσουμε! Ευχαριστώ προκαταβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς φίλε μου,μου ετυχε κάτι εκτακτο και δεν
    ήμουνα εκεί γιά να το βιντεοσκοπήσω και αυτό το τραγούδι!!Μακάρι να το είχα.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο Γιωργο ησουν αριστος εγω σημερα ειδα το βιντεο στο μπλοκ Β.Σ οταν κατεβω στο νησι θελω να πουμε ενα τραγουδι σαν εκεινα τοτε που τα τργουδουσαμε μεσα στα σοκακια, και γιατι οχι και τωρα διοτι εσυ εισαι λαικο παιδι σαν εμας. J.K

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.