Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Σοβαρό τροχαίο στη Γλώσσα

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια συγκρούστηκαν στο δρόμο που οδηγεί από Γλώσσα σε Λουτράκι. Ένα παιδί 23 ετών και ένας άνδρας 53 παρέμειναν επί μία ώρα αβοήθητοι στην άσφαλτο μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο από την Σκόπελο, το οποίο δεν συνοδευόταν από γιατρό!
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου. H κατάσταση του 53χρονου κρίνεται κρίσιμη.

23 σχόλια:

  1. H Γλώσσα βρίσκεται στο έλεος του Θεού. Δεν υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο, πράγμα που έχει θιχτεί πολλές φορές, αλλά όλοι μένουν παγερά αδιάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Μιχελής ο οποίος είναι από την γλώσσα πρέπει να φροντίσει αυτό το θέμα των γιατρών, εφόσον οι προηγούμενοι δήμαρχοι αδιαφόρησαν. Τι άλλο πρέπει να συμβεί δηλαδή για να το καταλάβουν?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ... ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΓΕΦΥΡΑΚΙ....ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ .....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΗΛΙΚΙΑΣ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ..!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δημοσιεύω μόνο και μόνο για να σας ρωτήσω: Αν συμβαίνει αυτό, γιατί κάνετε την καταγγελία στην εφημερίδα και όχι στην αστυνομία. Όταν λέτε «κάντε κάτι» σε ποιούς απευθύνεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι πήγαιναν λιώμα από το ποτό και με τα φωτά μέσα στη νύχτα σβησμένα δεν μας απασχολεί;;; Δε φταίει μόνο ότι Γλώσσα είναι στο έλεος του Θεού, δε φταίει και ο κακός δρόμος… Φταίει το χαζό μας το μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΦΡΙΚΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ,ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Υ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΕ ΑΥΤΑ.ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΣΑ.ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΗΓΗΝΑΚΙ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΗΜΕ Ο ΜΙΛΤΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόση ώρα δηλαδη έπρεπε να κάνει το ασθενοφόρο όταν δεν συνοδεύεται μπροστά από περιπολικό να ανοίγει το δρόμο;ο δρόμος Σκοπελου-Γλώσσας είναι δρόμος με πολλές στροφές, μην ζητάμε ρε παιδια πράγματα ακατόρθωτα.Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και προσοχή σσε εμάς τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν κάνετε μια βόλτα στον περιφερειακό πολλές φορές θα τον δείτε σε πολλά σημεία βρεγμένο από νερά με σαπουνάδες, κάνω μια πρόταση προς την δημοτική αστυνομία η οποία μέχρι τώρα επιτελεί σπουδαίο έργο και αθόρυβα στις περιπολίες της να κοιτάζει και αυτό διότι νομίζω δεν επιτρέπονται να χύνονται νερά και λόγω της ληψιδρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1ON.... ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΘΑΙΝΟΦΟΡΟ ΟΝΤΟΣ ΗΡΘΕ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΓΛΩΣΣΑ, ΗΤΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΙΕΣ ΣΥΝΟΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΑΙΝΕΙΣ... 2ΟΝ.. ΤΟ ΑΣΦΑΙΝΟΦΟΡΟ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ 35 ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΕΣΑΜΕ (ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΣΚΟΠΕΛΟ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ) ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ.ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΑΖΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΠΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.. 3ΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΕΣ ΠΑΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. 4ΟΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 53ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ' ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΦΤΕΞΙΜΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΤΟ ΓΤ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ! 5ΟΝ.. ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ (ΑΣ Τ ΛΕΜΕ)... ΜΟΝΟ Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εφόσον υπάρχουν 3 μόνιμοι οδηγοί στο Κέντρο Υγείας και 2 ασθενοφόρα αντί να δουλεύουν κάθε 2 μέρες με βάρδιες θα έπρεπε ο ένας να είναι στην Γλώσσα στο ιατρείο και το ασθενοφόρο μόνιμο εκεί σε μια έκτακτη ανάγκη να μπορεί και η γιατρός να το χρησιμοποιήση μεταφέροντας ασθενή στην Σκόπελο!αλλα και ο οδηγός να πηγένει κάποιες ώρες εκεί. Θα είναι και πιο βολικό εν ώψει του καλοκαιριού γιατί σε πιο λίγο χρόνο θα πάει το ασθενοφόρο π.χ. στο Ελιος απο την Γλώσσα παρά απο την Σκόπελο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ηθελα με αφορμη αυτο το φλιβερο γεγονος να εκφρασω καποιες σκεψεις. Εζησα και εργαστηκα στον τοπο σας, αυτο το υπεροχο νησι,αυτον τον επιγειο παραδεισο και ειδα απο κοντα ολα αυτα τα προβληματα.Αυτο που εντρομη διαπιστωσα ειναι η αδιαφορια των κατοικων, οταν το προβλημα δεν αφορα αμεσα την οικογενεια τους.Προσπαθησα πολλες φορες να κρουσω τον κωδωνα του κινδυνου, χωρις αποτελεσμα.Οταν τονιζα πως στη Γλωσσα υπαρχουν ατομα με προβληματα ψυχικης υγειας τα οποια ανα πασα στιγμη θα μπορουσαν να δημιουργησουν προβλημα, η απαντηση που παντα λαμβανα απο τους υπευθυνους ηταν η εξης "Ακακος ειναι, δεν πειραζει κανεναν". Δυστυχως ηρθε η ωρα να αναλογιστουμε ολοι τις ευθυνες μας. Ποσα παιδια στο νησι κυκλοφορουν με μηχανακια, κανουν κοντρες και ποτε δεν φορουν κρανος? Ποσες φορες το χειμωνα ερχεται περιπολικο στη Γλωσσα? Ποσες φορες ρωτησαν τον εκαστοτε γιατρο του χωριου ποιες ελλειψεις υπαρχουν στο ιατρειο?Τι ακριβως πρεπει να κανουν οι ντοπιοι για να βελτιωσουν την κατασταση? Στον τοπο σας υπαρχουν ανθρωποι προθυμοι να βοηθησουν, αρκει να ευαισθητοποιηθει ο ντοπιος πλυθησμος και οι αρχες του νησιου. Και αν αληθευει η απαντηση που αναφερεται πως γιατρος εδωσε, το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι η απαντηση αυτη ειναι αντιδεοντολογικη.Και δεν εχει σημασια ποια ηταν τα ατομα που ενεπλακησαν στο ατυχημα, αλλα πως δυστυχως φτασαμε ως εκει...Αγαπηστε περισσοτερο τον τοπο σας και τα παιδια σας, γιατι μονο ετσι θα βρεθουν λυσεις στα προβληματα και θα αποφευχθουν κι αλλα δεινα...Και ολα αυτα τα γραφω γιατι αγαπησα τον τοπο σας σαν δικο μου και αφουγκραστηκα τα προβληματα σας.Ελπιζω καποτε να μπορεσω και παλι να προσφερω στον τοπο αυτο την βοηθεια μου και ευχομαι να πανε ολα κατ'ευχη για τους δυο τραυματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το θέμα δεν είναι ο τρελλός, ούτε αν το παιδί είχε πιεί, οι ανθρώπινες ζωές είναι ανεκτίμητες. Το θέμα είναι ότι για πολλοστή φορά το ασθενοφόρο δεν συνοδευόταν απο γιατρό και όχι μόνο στην Γλώσσα αλλά και στην Σκόπελο. Θα πω με σιγουριά ότι στην περίπτωση του συγχωρεμένου Πέτρου Καβούρη είχε συμβεί το ίδιο, όπως επίσης και στην περίπτωση του συγχωρεμένου του Νίκου Σταυρόπουλου η γιατρός δεν πήγε να τον δει γιατί δεν είχε βάρδια και τον προέτρεψε να πιεί μια ασπιρίνη και να πάει στην Σκόπελο μόνος του. Τα αποτελέσματα τα είδαμε.
    Θεωρώ αδιανότητο να ζούμε στο 2011 και να μην υπάρχει ένα μόνιμο ασθενοφόρο στην Γλώσσα, όπως επίσης θεωρώ αδιανόητο να μην συνοδεύεται αυτό απο γιατρό.
    Ζούμε σε ένα μέρος που όταν οι ζωές μας κινδυνεύουν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να σωθούμε είναι τον σταυρό μας και κάνα τάμα και απορώ γιατί εμείς σαν πολίτες που μας αφορά άμεσα δεν κάνουμε τόσα χρόνια τίποτα?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ BLOG ENA MHNYMA ΣΤΙΣ 02.00 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ. ΠΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν κάνετε σοβαρές καταγγελίες και ζητάτε την επέμβαση του εισαγγελέα να βάζετε και την υπογραφή σας. Γνωρίζετε, καλώς, το όνομά μου και εσείς υπογράφετε ο PILOT για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
    Στα ραδιόφωνα, που θέλετε να βγείτε, δεν είναι χαζοί. Έχουν τα στοιχεία σας, έστω τον τηλεφωνικό σας αριθμό, και μετά σας βγάζουν στον αέρα...
    Γράψτε και υπογράψτε, γιατί αν σας καλέσει ο εισαγγελέας θα λέτε δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ PILOT. ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΊΖΕΣΑΙ, Ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ααρωτιέμαι κ.Αγνωστε, εφόσον ο "Μιλτάκος" όπως τον αποκαλείται εσείς δεν έφταιγε σε τίποτα και ήταν εντάξει σε όλα, απορώ, τότε πως τόσο το σώμα του όσο και το μηχανάκι του βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα???!!! αλλά έτσι έχουμε μάθει, να ρίχνουμε το φταιξιμο στον "τρελό"!! πόσο κομπλεξικοί μπορούμε να γίνουμε???? αμέσως, ο τρελός!!! ο καθένας μας θα μπορούσε να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά δεν νομιζω να μας αρεσε να μας αποκαλούνε έτσι!!!!
    για μενα και οι δυο φταίνε και περισσοτερο εμεις οι ιδιοι ... όσο για το ασθενοφόρο, την αστυνομια ή το γιατρό, δεν είναι τωρινα προβληματα αλλα προβηματα ολόκληρων δεκαετιων!!!!

    "αγριόγατα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το θεμα ειναι καθε χρονο χανετε ενας νεος ανθρωπος....στη σκοπελο απο τροχαιο...αυτο σκεφτητε εσεις οι αρμοδιοι του νισιου....φτιακτε του δρουμους μου ειναι ολο κουμποτριπες!!!κλεισαν στη παραλια δυο λακουβες ανινε δυνατον.....ντροπη σας κ οι αλλες στον αυτοματο....θα κλεισουνε μονεσστουσ με το καιρο.....ενας νεος.....οχι αλλα θυματα στην ασφαλτο........ξυπνατε ρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αϊδιάζω με τους συμπολίτες μου,

    Δυο άνθρωποι παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους, ο ένας απο αυτούς σε πολύ σοβαρή κατάσταση και ο άλλος 23 χρονών. Αντί να ευχηθούμε να βγούν απο το νοσοκομείο γρήγορα και υγειής, γίναμε ξαφνικά όλοι δικαστές και κρίνουμε ποιος έχει την ευθύνη.... Αυτό το ρόλο τον έχουν οι ασφαλιστικές και τα δικαστήρια.
    Θα πάω να μεταδημοτέυσω, τόση βλακεία δεν την αντέχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εσείς κ.Ανώνυμε που αιδιαζεται ποιος σας ειπε οτι ολοι μας δεν ευχομαστε να γινουν και οι δυο καλα???? και εφόσον ολοι ειναι αιδιαστικοι και βλακες και εσείς φυσικά ανηκετε στην αλλη κατηγοριια εεε τότε να σας ευχηθουμε ... καλή μεταδημοτευση!!!!

    "αγριογατα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφού λοιπόν Αγριόγατα είσαι ειδήμων και είδες που βρέθηκε ο "ΜΙΛΤΑΚΟΣ" στην άσφαλτο,μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις πως βρέθηκε ο άλλος μέσα στο χαντάκι? Επιτέλεους βάλτε μια τελεία.Σταματήστε να δημιουργήτε εντυπώσεις .Ελέγξτε τις τοξικολογικές και μετά μιλήστε.Το παιδί γλύτωσε από του χάρου τα δόντια. Μακάρι να αναρρώσει και ο άλλος. Παιδιά, ο "ΜΙΛΤΑΚΟΣ" βγήκε από το νοσοκομείο. Αύριο πρώτα ο θεός θα είναι σπίτι του. Μακάρι γρήγορα και ο Παντελής.Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τριανταφύλλου που πάνω από όλα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός, την ομάδα του, το οδηγό που έτρεξε μέχρι τελευταία στιγμή, τον φίλο, που όρμηξε να συνοδέψει στο ασθενοφόρο, πιο ντόπιος και ας είναι αλλοδαπός και όλους που έτρεξαν χωρίς δεύτερη σκέψη για τον "ΜΙΛΤΑΚΟ". ΤΟΝ "ΜΙΛΤΑΚΟ ΜΑΣ". ΜΟΣΧΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή