Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Εκλογές στο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε χθες ο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου, όπου συζητήθηκε η προετοιμασία του Ομίλου για τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας, που, ως γνωστόν, θα γίνουν στη Σκόπελο τον Αύγουστο, η δημιουργία εγκαταστάσεων του Ομίλου, ένα θέμα που θα συζητηθεί όταν με το καλό αναλάβει η νέα Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, καθώς και η προκήρυξη εκλογών για νέα διοίκηση στον Όμιλο. 
Για τις εκλογές αποφασίστηκε να γίνουν την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου και όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Κυριακή των Βαΐων, 17 Απριλίου.

6 σχόλια:

  1. Ερώτηση: Πότε επιτέλους θα αναλάβει η νέα διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου και ποια θα είναι αυτή? Γνωρίζει κανείς ποια θα είναι τα μέλη? Μονο ένα όνομα έχει γνωστοποιηθεί μέχρι τώρα και πολλοί βιαστικοί έσπευσαν ήδη να τον βαφτίσουν και Πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε την κα Γερακούδη.....Είναι η ίδια που καθυστέρησε για πάνω από 3 μήνες την εγκριση του κ.Μελαχροινάκη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δεν αργήσει και λίγο,πως θα δείξει ότι κατέχει θέση εξουσίας και εξουσιάζει αυτούς που κρέμονται από την απόφασή της? Στην Ελλάδα του 2011 και όμως συμβαίνουν ακόμα αυτα τα φαινόμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι καθυστερήσεις μου μυρίζουν ύποπτα μαγειρέματα. Ποια είναι τα μέλη που προτάθηκαν στην κα Γερακούδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπο τη Σκόπελο προτάθηκε ο Μπάμπης Στιβαχτής, από τη Γλώσσα o Φύβγας, από τη Σκιάθο ο Κωστόπουλος που ήταν λιμενάρχης κάποτε εκεί και από την Αλόννησο o Αναγνώστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΧ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΛΙΟ! ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.