Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Στο υπουργείο Πολιτισμού ο Γιώργος Μιχελής για την ζημιά στην περιοχή Κάστρο Σκοπέλου

Η σοβαρή ζημιά στο παραδοσιακό δρομάκι (κλικ) που ξεκινά από την Παναγίτσα του Πύργου και περνά από τον Άγιο Νικόλαο, τον Απόκεντρο ή φτωχό όπως ονομάζεται, κινητοποίησε την δημοτική αρχή και ευαισθητοποίησε τους Σκοπελίτες. Ήδη με ενέργειες της Δημοτικής Κοινότητας έχει κλείσει η δίοδος και έχει σηματοδοτηθεί ως επικίνδυνη.
Ο δήμαρχος θέλοντας να ενημερώσει τους συμπολίτες μας ανέφερε:
«Έχουμε ήδη στείλει, σαν Δήμος, μία αναλυτική επιστολή στον υπουργό Πολιτισμού Πέτρο Γερουλάνο, στην οποία τονίζουμε ότι η περιοχή με υπουργική απόφαση έχει κηρυχθεί διατηρητέο μνημείο, διότι εκεί υπάρχουν μεταβυζαντινά μνημεία, τα οποία είναι ευθύνη του υπουργείου Πολιτισμού.
Εκτός από αυτό, τη Δευτέρα θα συναντηθώ με τον αναπληρωτή υπουργό Τηλέμαχο Χυτήρη, όπου θα του εξηγήσω πόσο επείγον είναι το θέμα.
Είναι μια πολύ σοβαρή δουλειά, την οποία σαν Δήμος δεν μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε, διότι τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να μείνει έτσι. Πάω τη Δευτέρα στο υπουργείο, για να δούμε τι θα κάνουμε και πόσο γρήγορα θα το κάνουμε...»

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ,,ΘΑ,,ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς είναι ένα έργο δύσκολο και δαπανηρό λόγω της ιδιομορφίας της περιοχής επέμβασης. Απαιτείται να προηγηθεί μελέτη και δεν βλέπω για μέχρι το καλοκαίρι να ολοκληρωθεί. Μακάρι όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα απαιτείται σοβαρή και δαπανηρή μελέτη..το έργο είναι αντίστοιχο της απαράμιλλης ομορφιάς του σημείου αυτού...! Πρέπει από κάπου να αρχίσουμε, και η προσωπική επίσκεψη στο Υπουργείο δείχνει την αναγκαιότητα του έργου αυτού. Μονο έτσι ίσως δεσμευτεί το Υπουργείο για να αρχίσει η μελέτη...! Αν βέβαια προλάβουμε πριν την σεζον..αυτο είναι άλλο θέμα..βέβαια δεν είναι και δικαιολογία ώστε να το καθυστερούμε...! Καλύτερα οι επισκέπτες του νησιού να βλέπουν τα έργα αποκατάστασης στο σημείο από το να τα βλέπουν παραμελημένα και ρημαγμένα...πιστεύω πολλοί θα συμφωνήσετε σ'αυτό...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.