Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σκοπέλου

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η συγχώνευση των Κοινωφελών Επιχειρήσεων Δήμου Σκοπέλου-Ν.Π.Ι.Δ α) Μουσείο Αρχαιολογικής Συλλογής Σκοπέλου και Βιβλιοθήκη –Σχολάρχης Ηλίας Ιω. Σάρρας, β) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σκοπέλου και γ) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σκοπέλου με την επωνυμία «Παλαιό Σκοπελίτικο Αρχοντικό», σε νέα Κοινωφελή Επιχείρηση με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σκοπέλου (ΔΗ.Κ.Ε.Σ).
Κατά τη συζήτηση ο επικεφαλής της «Λαϊκης Συσπείρωσης» κ. Μ. Ραμαντάνης...
επανέλαβε την αντίθεση της παράταξής του στη «φιλοσοφία του Καλλικράτη» ο οποίος όπως είπε «είναι συνέχει του Καποδίστρια, ο οποίος δημιούργησε αυτή την κατάσταση στη Γλώσσα. Το να καταργηθούν διάφορες δραστηριότητες ή να γίνουν συγχωνεύσεις, είναι θέμα νόμου. Ε, λοιπόν, αυτό το νόμο εμείς τον αμφισβητούμε».
«Σ΄αυτά τα τρία νομικά πρόσωπα -συνέχισε ο κ. Ραμαντάνης- εργάζονται 13 άτομα τα οποία είναι απλήρωτα πάνω από 7 μήνες. Εμείς ζητάμε να δημιουργηθεί υπηρεσία στο Δήμο, να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων, να πληρωθούν άμεσα, να είναι κάτω από την εποπτεία του Δήμου, αλλά η χρηματοδότηση να είναι από το κράτος... Δεν μπορεί το κράτος να πετάει το μπαλάκι στο Δήμο, δηλαδή στους δημότες και να αποποιείται τις ευθύνες του. Αυτός είναι ο “Καλλικράτης”.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.