Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή

Tακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την Δευτέρα 28 Μαρίου στις 12 το μεσημέρι.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.?...ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο θέμα 19 διαβάζω: «Ορισμός Πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του πρώην Δημάρχου και των μελών της Δημαρχιακής Επιτροπής» και αναρωτιέμαι ΠΟΣΟΥΣ δικηγόρους και ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ θα πληρώνει ο σημερινός δήμος για τα «λάθη», την «ημιμάθεια» ή και τις «παρατυπίες» της προηγούμενης δημοτικής αρχής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζετε το θέμα και είστε βέβαιος/η ότι έγιναν λάθη και παρατυπίες;
    Και αν πρόκειται από αυτή την υπεράσπιση να βγει κερδισμένος ο Δήμος, δεν πρέπει να οριστεί δικηγόρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα εκτιμούσαν πολύ οι Σκοπελίτες αν όλα τα τέλη λιγοστεύανε. Σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης πρέπει να μας σκεφτούν, είτε είμαστε επιχειρημσατίες είτε συνταξιούχοι είτε μισθωτοί είτε και κυρίως άνεργοι. Περιμένω να ακούσω τι πρόταση θα καταθέσει η συμπολίτευση και τι θα προτείνουν και θα ψηφίσουν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι θα συμφωνούσαν να μειωθούν τα δημοτικά τέλη.
    Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει.
    Να ανάβουμε τα εξωτερικά φώτα των σπιτιών μας για να φωτίζουμε τους κοινόχρηστους χώρους,έτσι ο Δήμος θα σταματήσει να πληρώνει 200.000 ευρώ το χρόνο για το κοινόχρηστο φωτισμό.
    Να μεταφέρουμε μόνη μας τα απορρίμματα στο ΧΥΤΑ,έτσι ο Δήμος θα έχει κέρδος 350.000 ευρώ το χρόνο από την προμήθεια καυσίμων,επισκευές απορριμματοφόρων και έκτακτο προσωπικό στην καθαριότητα.
    Επίσης θα έχουμε όφελος αν μεταφέρουμε μόνη μας τα χόρτα,τα κλαδιά τα μπαζα στο ΧΥΤΑ. Ο Δήμος έχει αντικαταστήσει τους ιδιώτες μεταφορείς γι΄αυτή τη δουλειά.
    Παράλληλα να αγοράζουμε σακούλες και λοιπά αναλώσιμα είδη και να τα μοιράζουμε στο Δήμο για να κάνει την δουλειά του.
    Τις πλατείες να τις παραχωρεί δωρεάν,επίσης και τις ακτές.
    Επίσης να βάλει και ένα λουκέτο στο Δημαρχείο δεν χρειάζεται και αυτό,εκεί μέσα εργάζονται τεμπέλιδες που ζούν από τον ιδρώτα του Σκοπελίτικου λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς εφημερίδα Βόρειες Σποράδες. Σε απάντηση της ερώτησής σας (27 Μαρτ. 6:53 μμ), παρακαλώ ζητείστε στοιχεία από τον Δήμο για το επερχόμενο δικαστήριο. Δεν είναι ούτε κρυφά ούτε απόρρητα. Και η αυριανή συνεδρίαση είναι δημόσια, μπορείτε να την παρακολουθήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γνωρίζουμε τις δημόσιες συνεδριάσεις και τις παρακολουθούμε όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eστε ακραίος αγαπητέ προηγούμενε σχολιαστή. Δεν είπαμε να καταργηθούν τα τέλη όπως το εννοείς αν αναλάβουμε τόσες πολλές υπηρεσίες εμείς. Προτείναμε να μειωθούν. Ακόμη και μια μείωση 5% είναι μείωση και θα αποδείξει ο Δήμος οτι στέκεται δίπλα μας την εποχή αυτή. Δεν ξέρω τι επαγγέλεστε, αλλά αναρωτιέμαι γιατί αυτή η σκληρή σας θέση; Μήπως δεν σας έχει αγγίξει η κρίση ή είστε από τους βολεμένους; Λυπάμαι γιατί μια πρόταση με κοινωνική ευαισθησία αντιμετωπίστηκε τόσο ψυχρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγουρα ο Δημος χρειαζεται δικηγορο γιατι δεν ειναι μονο το συγκεκριμενο θεμα προς επιλυση αλλα και αλλα εξισου σοβαρα τα οποια προκαλεσε η προηγουμενη δημοτικη αρχη με τον τροπο της και με τη λογικη οτι εχουμε την εξουσια και κανουμε οτι θελουμε.Ηρθε λοιπον η ωρα καποια παραγματα να μπουν στη "ΘΕΣΗ" τους.Η αρχη βεβαια εγινε με αυτους τους ιδιους που ο κοσμος τους εστειλε στα σπιτια τους.Συμπερασμα,οποιος ειναι σωστος δεν εχει να φοβαται τιποτα. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ "ΛΑΘΗ" ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 28 Μαρτίου 2011 1:49 μ.μ. Ο κόσμος τους έστειλε στα σπίτια τους και καλά τους έκανε. Όμως τα άλλα, τα εξίσου σοβαρά τα οποία προκάλεσε η προηγούμενη δημοτική αρχή (με τον τρόπο της και με τη λογική ότι έχουμε την εξουσία και κάνουμε ότι θέλουμε) θα συνεχίσει να τα πληρώνει ο δήμος; Αυτοί οι ίδιοι δεν πρέπει να πληρώσουν για τα λάθη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 5% ΜΕΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.