Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Γυρίζουν στη Σκόπελο με ΔΑΦΝΗ..!

Γκολ για πολλά replay πέτυχε σήμερα ο Α.Ο. Σκοπέλου
Την πολύ καλή ομάδα της «Δάφνης», η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, κέρδισε ο Α.Ο. Σκοπέλου, εκτός έδρας, σήμερα με 0-1. Το πολύτιμο διπλό ήρθε στο 89' και αφού σε όλο αυτό το διάστημα η ομάδα απέδιδε ποδόσφαιρο αξιώσεων. Ο Σταμάτης Χρυσοφός έκανε μία μπαλιά – διαβήτη από το ύψος της σέντρας και ο Έρζον Χισάι με το γνωστό ανάποδο ψαλιδάκι έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα.

6 σχόλια:

  1. Μπραβο παιδια.Περιμενω το Δημο να καλεσει και τους Αθλητικους Συλλογους να καταθεσουν προγραμμα εκδηλωσεων οπως οι Πολιτιστικοι Συλλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλα ενημερωτικα, ροζ φυλλο αγωνα δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο. Υπηρχε στο μπασκετ αλλα κι εκει εχει καταργηθει πλεον. Με ολο το θαρρος και χωρις παρεξηγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκφραση - κλισέ είναι που έχει μείνει από τα χρόνια της έντυπης αθλητικής δημοσιογραφίας... Η ουσία είναι η νίκη.
    Με την ευκαιρία: Τί χρώμα είναι;
    Υ.Γ.: Το έχω ξαναγράψει. Δεν παρεξηγούμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στα παιδιά που βάζουν το σώμα τους μπροστά και ακούγεται και η Σκόπελος ποδοσφαιρικά προς τα έξω.Χρειάζονται όμως και λίγη βοήθεια γιατί τα έξοδα τρέχουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυγατε πρωι με κακες καιρικες συνθηκες,πραγμα που συμβαινει συχνα το χειμωνα,αλλα αξιζε τον κοπο. Σας ανταμειψε και σας ξεκουρασε η Νικη σας.Μπραβο παιδια !!! Σωστα πρεπει να πηγαινουμε τις Κυριακες στο γηπεδο για να τονωνουμε το ηθικο της ομαδας Σκοπελου !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.