Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Διαλύθηκε η ΔΕΥΑ Αλοννήσου

Σκέψεις και προβληματισμοί γι΄αυτήν της Σκοπέλου
Τη διάλυση της ΔΕΥΑ Αλοννήσου και τον ορισμό ορκωτών λογιστών για την εκκαθάριση της επιχείρησης απεφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Αλοννήσου. Παράλληλα διασφαλίστηκε το προσωπικό που μεταφέρεται στο Δήμο και έτσι κανείς δεν χάνει τη θέση του.
«Θα μειωθούν κατά πολύ τα έξοδα της ΔΕΥΑ, η οποία δεν ήταν βιώσιμη επιχείρηση και παρουσίαζε συνεχώς ζημιές» μας είπε ο δήμαρχος Αλοννήσου.
Σκόπελος
Ανάλογη συζήτηση έγινε και στο δημοτικό συμβούλιο Σκοπέλου όπου ακούστηκαν απόψεις για τη διάλυση και ενσωμάτωση της ΔΕΥΑ Σκοπέλου στον Δήμο, για τα υψηλά τιμολόγια, κατά πολλούς, που έχει η εταιρία και για τις ζημιές που παρουσιάζει.
«Η εταιρία μπαίνει μέσα από χέρι, χωρίς να υπολογίσουμε τα διοικητικά – λειτουργικά έξοδα, πρέπει να δούμε σοβαρά το επιχειρηματικό κομμάτι. Ακόμα και με αυτά τα υψηλά τιμολόγια, η ΔΕΥΑ είναι μείον» μου έλεγε συνομιλητής μου.
«Τα χρέη προς τη ΔΕΥΑ είναι 600.000!» αντέτεινε κάποιος άλλος...
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΛΟΝΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΟΙΗΚΟΥΝΤΕΣ ΤΙ ΛΕΩ,ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΤΕ Τ.Υ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολη η απόφαση του ΔΣ Αλοννήσου, αλλά τα κατάφεραν και μπράβο τους. Οι αλλαγές δεν είναι εύκολες και θέλουν κότσια από τους διοικούντες. Η ενσωμάτωσή της ΔΕΥΑΑ στον Δήμο θα είναι προς όφελος των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΣ έχουν διασφαλιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτό το βλέπουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θελω να πιστευω κι ελπιζω ο Δημος Σκοπελου, να πραξει το ιδιο με τον Δημο της Αλοννησου, ο οποιος εκανε πολυ καλα, κατα τη γνωμη μου.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.