Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση του Σύλλογου Γυναικών Σκοπέλου

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου, θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιεί, στο εστιατόριο «Aλεξάντερ», εκδήλωση - ομιλία, στις 19 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ.
Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 8 Μαρτίου, αλλά δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί  λόγω των γνωστών προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση και τις κακές καιρικές συνθήκες.

3 σχόλια:

  1. Προτείνω την επομένη μέρα να συναντηθεί και ο σύλλογος αντρών!!!
    Αλλά στην ομιλία σας κορίτσια μην επαναλάβετε πάλι την καταδίκη του καπιταλισμού και των Αμερικάνων. Βρείτε κάτι καινούριο να πείτε γιατί οι νοικοκυρούλες που θα έρθουν να σας ακούσουν το έχουν βαρεθεί το ίδιο ποίημα χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία φίλη μου, που ήρθε από την πρώην ΕΣΣΔ, τρελάθηκε όταν είδε πως γιορτάζουν την ημέρα της Γυναίκας στην Ελλάδα. Μου είπε χαρακτηριστικά: Πως θα νοιώσεις γυναίκα αν δεν έχεις τον άντρα δίπλα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ Η ΑΡΓΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ......ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.