Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κινητοποίηση αύριο στη Σκόπελο

ME AIXMH TA ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου. Θα πραγματοποιηθεί συμβολική κατάληψη και διαμαρτυρία για την ιδιωτικοποίηση της υγείας. Ακόμη θα γίνει ενημέρωση των συγκεντρωμένων για την απεργία της 23ης Φεβρουαρίου.
Η συγκέντρωση διοργανώνεται από το Συντονιστικό Αγώνα Σκοπέλου και συμμετέχουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, το Σωματείο Οικοδόμων και ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου.
Κοινή θέση είναι:
• Η κατάργηση της πληρωμής των 5 ευρώ
• Δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους
• Περισσότεροι γιατροί και παιδίατρος στη Σκόπελο.
Για την κινητοποίηση στη Σκιάθο διαβάστε εδώ: http://efimerida-sporades.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html

10 σχόλια:

  1. Διαμαρτυρία για τα 5 ευρώ?
    Καλά, προετοιμαστείτε καλύτερα για τα 8 και υστερα τα 10. Το κρατικοδίαιτο σύστημα όχι μόνο στην υγεία, χρεοκόπησε. Τέλος. Το ΠΑΜΕ τα θέλει όλα κρατικά, μα τα κρατικά χρεοκόπησαν όχι τα ιδιωτικά. Να το πω και απλούστερα, ποιό καφενείο μπαινει μέσα? κάποιο που ανήκει σε ιδιώτη ή το Δημοτικό παρόλο που δεν πληρώνει ούτε ενοίκιο ούτε πλάτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ......επίσης τα φαρμακεία να γίνουν δημόσια, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια να προσφέρουν μειωμένες τιμές στους εργαζόμενους αυτο το καλοκαίρι και οι εισοδηματιες να ρίξουν τα νοικια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συμβολική κατάληψη σε τί θα βοηθήσει; Αποτελεί το δικαίωμα στη δωρεάν και δημόσια υγεία έναν απ'τους στόχους που έχουν βάλει να χτυπήσουν η κυβέρνηση υπό τις διαταγές του ΔΝΤ, της ΕΕ και του ΕΚΤ;; Πρέπει το θέμα να ανοιχτεί στον κόσμο ναί ή όχι; Πρέπει ο ίδιος ο κόσμος να παλέψει γι'αυτά και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ σε όλα τα χτυπήματα; Κι αν ναι Πού είναι η εμπιστοσύνη στον κόσμο;;; Στο Κέντρο Υγείας για συμβολική κατάληψη έπρεπε να πάει το Συντονιστικό Αγώνα Σκοπέλου ή να κατέβει στην παραλία και να ανοίξει το ζήτημα στους Σκοπελίτες;; Να το κάνει γνωστό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να καταργηθεί ή ελάχιστη αμοιβή των πολιτικών μηχανικών. Οι εργολάβοι, οι επιχειρηματίες, καθώς και οι εφοπλιστές και τα παιδιά τους τώρα που υπάρχει κρίση είναι επιτακτική η ανάγκη να μοιράσουν τα κέρδη τους με τους εργαζόμενους και θα πρέπει να γίνει αναδιανομή των εισοδημάτων και του πλούτου υπέρ των λαικών στρωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια ακριβως ειναι τα λαικα στρωμματα; Αν κρινω απο αυτους ποθ πηγαν στο Κ.Υ, τοτε μαλλον τα εχουμε μπερδεψει τα πραγματα....

    Εκτος αν στα λαικα στρωμματα στην ελλαδα συμπεριλαμβανονται και αυτοι που δεν ξερουν τι εχουν απο εισοδηματα. Ενοικιαζομενα δωματια, ενοικιασεις επαγγελματικης στεγης, δημοσιοι υπαλληλοι.....

    Αληθεια, το λιμεναρχειο τι ενοικιο πληρωνει στα....λαικα στρωμματα; Μηπως εχετε δει τις τιμες στα προιοντα, εκει στην γειτονια του λιμεναρχειου, ενος αλλου λαικου μαγαζιου; Οι τουριστες οταν μπαινουν μεσα τους πιανει ζαλη.

    Η υποκρισια τελικα...δεν εχει ορια. Φαινεται πως δεν εχουν ολα τα σπιτια καθρεπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν είχαν έστω και την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να πάρει την εξουσία το κόμμα που ψηφίζουν, είναι σίγουρο ότι δεν θα το ψήφιζαν γιατί πρώτα θα έβλαπτε τα δικά τους συμφέροντα, άρα ψηφίζουν μάλλον από κληρονομική συνήθεια και πάντα εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με το παραπανω ποστ. Άλλωστε αυτο έχει αποδειχθεί και στην πράξη. Όταν το ΚΚΕ έκλεινε αλλού λιμάνια, εδώ δεν κουνηθηκε κανείς( ευτυχώς). Όλοι έβαλαν το οικονομικό τους συμφέρον πάνω απο το....ιδεολογικό(κομματικό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Κίνημα ανυπακοής" και πράσινα άλογα... Πότε κατεβήκατε μωρέ στο πεζοδρόμιο ζητώντας περισσότερη Δικαιοσύνη; Περισσότερη Ελευθερία; Περισσότερη Ισότητα; Περισσότερη Δημοκρατία; Πού ήσαστε κάθε φορά που η Βουλή δεν ήρε την ασυλια βουλευτων για λαμογιές; Μόνο για την τσέπη σας, το οικοπεδό σας και τα κεκτημένα σας χαλάτε τον κόσμο. Υποκριτές Ελληνάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ορισμένοι θέλουν κάποια πράγματα να είναι δημόσια και δωρεάν, εαν ζούσαν όμως σε αυτές τις χώρες που είναι δημόσια και δωρεάν, σε καμιά περίπτωση δεν θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις περιουσίες που έχουν στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Σκόπελο.
    Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας, ας μην είμαστε και πλεονέκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.