Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Απεργία και συγκέντρωση αύριο στη Σκόπελο

Kάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην αυριανή γενική απεργία και συγκέντρωση στην παραλία Σκοπέλου στις 10 το πρωί, απευθύνει το ΠΑΜΕ, σε "εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, συνταξιούχους, εργαζόμενους στη δημόσια υγεία και πρόνοια" - όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.
Εξ άλλου ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, καλεί τα μέλη του να κλείσουν αύριο τα μαγαζιά τους συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία.
Στη Σκιάθο
Στις 11 το πρωϊ, έξω από το Γυμνάσιο επί της Παπαδιαμάντη. Θα ακολουθήσει πορεία από την Παπαδιαμάντη προς την παραλία.

6 σχόλια:

  1. Ποιος ειναι ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος; Ποιος παιρνει αυτες τις αποφασεις; Αφου δεν υπαρχει προεδριο,δεν υπαρχει τιποτα... Μονο καποιος κυριος που φωναζει απο μονος του οτι ειναι προεδρος...! Για κοιταξτε λιγο αυτο το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω καταλάβει καλά, είστε το blog του ΠΑΜΕ?
    Πείτε το μας ξεκάθαρα αν είναι να μη μπαίνουμε στο εξής και να μη γράφουμε σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δεν γνωρίζετε ανάγνωση για να διαβάσετε το blog, να μην μπείτε στο εξής και να μην γράψετε σχόλια.
    Το blog δεν είναι δημόσιο. Γράφει ό,τι θέλει και όπως το θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟΜΟΝΗ... ΚΑΘΕ BLOG ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος εχει κανει 3 συγκετρώσεις μεσα στο 2011 εχει οριστεί τριμελής επιτροπη μεχρι να τελιώσει η απεργία των δηκηγορων για να καταθεσει το παλιο καταστατικο που ειναι σε ισχύ στο πρωτοδικείο του Βολου για να κανει εκλογες και να αναδείξει καινουρια διοικηση.Στις τελευταίες εκλογες ειχαμε εκλέξει προεδρείο αν θυμαμαι καλα το 2009. Αυτο που δεν καταλαβαίνω με εσενα ειναι τι ζορι τραβας για το ποιος ειναι προεδρος ή ποιος θελει να ονομαζεται προεδρος.Οπως πάντα δυιλίζουμε τον κωνωπα και καταπινουμε την καμηλο.Κοινως τα ρουφιανιλικια καλα κρατουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ζορι μου ειναι οτι στο ονομα ενος συλλογου που και εσυ ομολογεις οτι δεν υπαρχει,(αφου περιμενεις να γινουν εκλογες βγαζετε ανακοινωσεις χωρις να νομιμοποιεισται να εκπροσωπειται τους καταστηματαρχες. Και για να σου φρεσκαρω λιγο την μνημη το 2009 στις εκλογες που εγιναν πολυ προχειρα ψηφισαν 20 ατομα και εγινε ενα προχειρο προεδριο με σκοπο να ξαναγινουν εκλογες σε ενα χρονο, κατι που δεν εγινε ποτε. Τωρα αυτο που γραφεις για κουνουργιες εκλογες μακαρι να ειναι αληθεια και επιτελους να αποκτησουμε ενα Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος!!! Οσον αφορα αυτα που γραφεις για κουνουπια και ρουφιανιλικια, ειναι ενας λαικισμος που δεν θα σε ακολουθησω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.