Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Σύμβαση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με το ΙΚΑ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΦΗ μεταξύ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και του ΙΚΑ με την οποία οι ασφαλισμένοι του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων αποκτούν δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις υπηρεσίες εσωτερικής νοσηλείας και περίθαλψης της κλινικής. Επίσης από 1 Οκτωβρίου 2010, η κλινική έχει υπογράψει σύμβαση με τον ΟΓΑ και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και GENERALI.
Σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αναφέρεται: «Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία...
την οποία διανύουμε, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, πρωταρχική μας μέριμνα είναι η περιφρούρηση του υπέρτατου αγαθού της υγείας με τη μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Επιδεικνύοντας ιδιαίτερη συνέπεια στις δεσμεύσεις μας για στήριξη των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων, από το Δεκέμβριο του 2010 μειώσαμε κατά 30% επιπρόσθετα τις τιμές της οικονομικής θέσης νοσηλείας για το φυσιολογικό τοκετό και την καισαρική τομή. Επίσης παρέχουμε στους γονείς των παιδιών που γεννιούνται εντός της κλινικής δωρεάν τη λήψη, επεξεργασία και φύλαξη βλαστικών κυττάρων από ομφαλοπλακουντιακό αίμα. Στο ίδιο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης μας εκπονήσαμε το Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2010» το οποίο παρέχει σε όλους άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες μας με πολύ μικρό κόστος, και το οποίο ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2010.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.