Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ας ελπίσουμε σε καλύτερες αποκριάτικες Κυριακές

Χωρίς κέφι και παλμό, που να θυμίζει παλιότερες αποκριές, έγινε σήμερα στο Γυφτόρεμα αποκριάτικη γιορτή, στην οποία συμμετείχαν, κυρίως, μικρά παιδιά...
Πολλοί οι λόγοι, της μη προσέλευσης...

7 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια προσπάθεια που καλούσε κυρίως τα παιδιά να παρευρεθούν και να γιορτάσουν την αποκριά σε μια παραδοσιακή γειτονία, όπως συνηθιζόταν τα παλιά χρόνια και όχι στην αίθουσα κάποιου μπάρ ή κέντρου όπως κάνει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου. Γιαυτό και μόνο μπράβο στην ίδεα που είχε ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών, τώρα η εφαρμογή της ιδέας είχε κάποια τεχνικά προβλήματα και ατυχίες, πιστεύω και ελπίζω ότι του χρόνου θα είναι πιο οργανωμένο. Ήταν όμως μια όμορφη και με αγάπη για την παράδοση προσπάθεια που σκοπό είχε να φέρει τα παιδιά κοντά στην παράδοση των σκοπελιτικων αποκριών, μακρυά απο τσιγάρα, ποτά και ξενόφερτα έθιμα.
    Με αγάπη Σπυριδούλα Μπετσάνη
    Καλή Αποκριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπυριδούλα, ο τίτλος αυτό λέει. Ας ελπίσουμε σε καλύτερες αποκριάτικες Κυριακές. Για να γίνει αυτό, εκτός από πολύ δουλειά, χρειάζεται και το -χαμένο αυτή την εποχή- κεφί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπυριδούλα Μπετσάνη.22 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:51 π.μ.

    Το κέφι του ο Έλληνας δύσκολα θα το ξαναβρεί, γιαυτό γίνονται προσπάθειες απο φορείς μη κερδοσκοπικούς και μη πολιτικούς τουλάχιστον για τα παιδιά, δεν μας φταινε σε τίποτα....εγώ σαν μέλος του Συλλόγου έκανα μια απλή διευκρίνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Σ. Μπετσάνη,
    Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αναμιγνύετε στο σχόλιό σας το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, ο οποίος υπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς από τον δικό σας Σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η Κα ΜΠΕΤΣΑΝΗ.ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΙΝΟ ΜΠΑΡ?ΝΑΙ.ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επαναλαμβάνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου υπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς από τον Σύλλογο στον οποίο ανήκει η κα. Σ. Μπετσάνη.

    Για τις πράξεις και τα έργο του Συλλόγου Γονέων πρώτο λόγο έχουν τα μέλη του, δηλαδή οι γονείς των μαθητών.

    Αν η κα. Σ. Μπετσάνη επιθυμεί καλοπροαίρετη συνεργασία ή επιθυμεί να δώσει τα φώτα και τις γνώσεις της με καλοπροαίρετες υποδείξεις, ας απευθυνθεί στο νέο Προεδρείο του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kυρία Μπετσάνη σε εκείνη την γιορτή ένα από τα πιο κατακριτέα πράγματα που είχαν συμβεί είναι ότι μέλος του συλλόγου κάπνιζε επιδεικτικά το πούρο του μπροστά στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.