Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Με την Λούκα Κατσέλη συναντάται ο Κ. Αγοραστός

Βασικό θέμα η αντιμετώπιση της ανεργίας και
την προώθηση νέων θέσεων απασχόλησης
Με βασικό θέμα την αντιμετώπιση της ανεργίας και την προώθηση νέων θέσεων απασχόλησης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός συναντάται με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Λούκα Κατσέλη στις 11 το πρωί αύριο, Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, στο Υπουργείο Εργασίας.
Θέματα της συνάντησης...
είναι επίσης:
- «Παρουσίαση του σχεδιασμού του Υπουργείου για τα Τοπικά Ολοκληρωμένα Προγράμματα Στήριξης της Απασχόλησης, την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας και την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής εργασίας σε τοπικό επίπεδο.
- Διερεύνηση της δυνατότητας και του βαθμού ετοιμότητας των Ενδιάμεσων Διαχειριστικών Αρχών των Περιφερειών να οριστούν Ενδιάμεσοι Φορείς Διαχείρισης για την υλοποίηση των δράσεων που προωθεί το Υπουργείο στο πλαίσιο του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.