Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Έτσι θέλουμε τουρισμό;

Αναγνώστης, εν όψει τουριστικής περιόδου, επισημαίνει:
«Έκανε, πως δεν έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή...
Και οι πιο προηγούμενες συντηρούσαν αγροτικούς δρόμους, μπάλωναν τρύπες και έριχναν αράδα τσιμέντα και αύξαναν τα πλούτη τους αυτοί που έχουν μηχανήματα.
Και απ' ό,τι ακούω και τα συμβούλια της Γλώσσας, του Κλήματος και της Σκοπέλου πάλι δρόμους θέλουν να φτιάξουν.
'Ερχεται καλοκαίρι, γιατί δεν βγαίνουν στις παραλίες να δουν τα χάλια μας, να δουν τις ελλείψεις; Με την Καστάνη τι θα γίνει; Υποδομές μηδέν... Ντουζιέρες, παραβάν για να αλλάζει ο κόσμος, διάδρομοι πρόσβασης για ανθρώπους που έχουν κινητικά προβλήματα, ομαλή πρόσβαση στις ακτές, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, καθαριότητα των ακτών; 'Ηδη έπρεπε να έχουν δρομολογηθεί ενέργειες γιατί το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά.
Πινακίδες για να ξέρει ο κόσμος που πηγαίνει ανύπαρκτες. Η Παναγίτσα του Πύργου θεοσκότεινη, η περιοχή της Αμπελικής επίσης.
Στο Λουτράκι οι περιοχές της Κατακαλούς και της Γλύστρας θυμίζουν εγκαταλελειμμένες περιοχές.
Έτσι θέλουμε τουρισμό;»

5 σχόλια:

  1. Φιλική συμβουλή προς τον αναγνώστη που σας έστειλε και αναρτήσατε το παραπάνω σχόλιο: να γραφτεί εθελοντής στο Γραφείο Εθελοντών του Δήμου μας ώστε να προσφέρει ενεργά τις γνώσεις και τις ικανότητές του και εκ του σύνεγγυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ φίλε για την συμβουλή σου,αν είναι ειλικρινής και δεν με ειρωνεύεσαι.
    Αυτά τα οποία προτείνω χρειάζονται χρήματα όχι μόνο εθελοντισμό,ακόμη χρειάζονται ανοικτά μυαλά για να τα δεχτούν και να τα υιοθετήσουν.
    Ας καλέσουν όμως και αυτούς που έπαιρναν τόσα χρόνια χρήματα από τον κακόμοιρο το Δήμο, να δω θα προσφέρουν ένα μεροκάματο να καθαριστούν οι ακτές. Να φτιαχτεί επιτέλους ο δρόμος προς την Καστάνη,να συντηρηθούν οι δρόμοι,να τοποθετηθούν πινακίδες.'Ολοι νομίζουν ότι ο Δήμος και κάθε Δήμος είναι η κότα με το χρυσό αυγό.
    Ας καλέσουν εθελοντικά τους μηχανικούς να συντάξουν μελέτες να βοηθήσει το προσωπικό.Τα προγράμματα τρέχουν το ΕΣΠΑ περιμένει και εμείς σαν νησί μένουμε με σταυρωμένα χέρια γιατί δεν έχουμε τίποτα να καταθέσουμε.
    Εγώ είμαι διατεθειμένος να προσφέρω όχι μόνο τις γνώσεις μου αλλά και εργασία να μπώ μπροστά με ένα πριόνι και να ανοίξω τα κλειστά μονοπάτια,να γκρεμίσω φράχτες.Ας κλιθούμε λοιπόν να δούμε πόσοι θα παρουσιαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλική συμβουλή προς όλους ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη,όλοι πρέπει να επίσημάνουμε
    τα προβλήματα και τις ελείψεις που υπάρχουν.
    Όπως στην ποιο πολυσύχναστη παραλία του νησίού,
    τη Μηλιά δεν υπάρχουν ντους και η παραλία του
    MAMAMIA είναι ρημαδιό συμφωνό με την επιστολή.
    Οι προβλέψεις για το νησί φέτος είναι δυσοίωνες
    καλό είναι να αφήσουμε τις ειρωνίες και να δούμε τι θα κάνουμε.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, μην είστε αρνητικοί και προκατειλημμένοι γ@μτ...
    Δεν ειρωνεύτηκα, το εννοώ και το πιστεύω πως πρέπει να πάμε όλοι εθελοντές.
    (είμαι ο 13 Φεβρουαρίου 2011 6:47 μ.μ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παραλίες δεν πρέπει να παρουσιάζουν εικόνα εγκατάληψης, αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο μέτρο στην αξιοποίηση τους.
    Πολύ σημαντικό είναι να ανοιχτούν τα μονοπάτια για να είναι προσβάσιμες σε όλο τον κόσμο, οι καντίνες με τις γεννήτριες να μην είναι μέσα στις παραλίες γιατί ο κόσμος έρχεται για να ηρεμήσει και να ακούσει τους χαλαρωτικούς ήχους της φύσης, συστηματική καθαριότητα σε όλες τις παραλίες και από αυτούς που τις ενοικιάζουν, όχι μόνο να τα πέρνουν και δεν χρειάζεται να έχουν όλες οι παραλίες ομπρελοκαθίσματα, ενδεικτικά αναφέρω την πρώτη Αντρίνα όπου τα 2/3 της παραλίας καλύπτονται από πεύκα και έχει φυσική σκιά γιατί λοιπόν να έχει και ομπρέλες, τόσα χρόνια κανένας δεν τα βλέπει αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.