Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κορυφώνεται το κύμα της εποχικής γρίπης

Κορυφώνεται το κύμα της εποχικής γρίπης στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του δεκάδες νεκρούς και ασθενείς στις Μ.Ε.Θ. όλης της χώρας. Όπως αναφέρει στην εβδομαδιαία έκθεσή του το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία και Σουηδία βρίσκονται σε φάση μεγάλης έξαρσης, ενώ στον ίδιο ρυθμό συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα να βρίσκεται το Λουξεμβούργο. 
Μέχρι και χθες, 18 Φεβρουαρίου, το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε καταγράψει 88 νεκρούς και 276 νοσηλευόμενους στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Το τελευταίο 24ωρο έχουν εισαχθεί σε Εντατική 127 ασθενείς με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια εξ αιτίας της γρίπης.
Κατακόρυφη αύξηση των ασθενών με γρίπη αλλά και με επιπλοκές, ιδίως πνευμονία, καταγράφεται σε όλα τα νοσοκομεία. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, η Πνευμονολογική είναι πλήρης και ασθενείς νοσηλεύονται σε άλλα τμήματα.
Λήξη συναγερμού, σύμφωνα με τους ειδικούς, αναμένεται μετά τις 20 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.