Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δύο χαμένες ευκαιρίες για τις Σποράδες

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ
Η πρωτοβουλία του κ. Περιφερειάρχη να παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, ώστε να μάθει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του νησιού, είναι αναμφίβολα αξιέπαινη. Αυτή η παρουσία ωστόσο θα ήταν πολύ πιο χρήσιμη, εάν είχε και συγκεκριμένα πολιτικά αποτελέσματα.
Αντί για αυτό, ο κ. Αγοραστός δήλωσε «νέτα – σκέτα»  ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει την προεκλογική δεύσμευσή του για ορισμό θεματικού Αντιπεριφερειάρχη από τις Σποράδες, ενώ απέφυγε να δεσμευτεί ότι θα στηρίξει την αναπτυξιακή εταιρία της Περιφέρειας για να αναλάβει το Leader Αλιείας, ένα πρόγραμμα πολλαπλά ευεργετικό για τα νησιά.
Δύο χαμένες ευκαιρίες για τις Σποράδες με το «καλημέρα» της Περιφέρειας ασφαλώς δεν είναι καλός οιωνός. Τίθεται πλέον μείζον ηθικό ζήτημα πολιτικής αξιοπιστίας και σοβαρότητας που πρέπει ταχύτατα να αποκατασταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.