Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Το «Εξπρές Πήγασος» θα πιάνει Αγνώντα

Το θέμα της εκβάθυνσης του λιμανιού της Σκοπέλου πρέπει «να ανοιχθεί» τώρα, για να προλάβουμε το καλοκαίρι και να μπορούν να μπουν τα πλοία χωρίς πρόβλημα. Επειδή ο νέος πρόεδρος του λιμενικού ταμείου ίσως αργήσει να εκλεγεί και ο νυν αισθάνεται «υπηρεσιακός», θα πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες... Οι μελέτες κάπου υπάρχουν.
Το «Εξπρές Πήγασος» για όσο είναι στη γραμμή Σποράδες - Βόλος, αλλά και για το χρονικό διάστημα από 9 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2011, που θα είναι στη γραμμή ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ θα πιάνει στο λιμάνι του Αγνώντα. Το Σ.Α.Σ. όταν έδωσε την έγκριση του δρομολογίου, ζήτησε την εξέταση της δυνατότητας προσέγγισης στο λιμάνι του Αγνώντα, αντί του λιμανιού της Σκοπέλου.
Παρόμοια ανάρτηση εδώ και εδώ

4 σχόλια:

  1. Γιαννης Δημ Τζωρτζης28 Φεβρουαρίου 2011 στις 4:10 μ.μ.

    Ειναι λυπηρον αυτο που διαβαζω με το να πιανει στον Αγνωντα αλλα μπορει να βρεθει λυση με το ο Δημος Σκοπελου να ειναι σε συνεχη επικεινωνια με το πρακτωρειο που αντιπροσωπευει το ,,Εξπρες Πηγασος,, και να εχει παντα ενα λεωφωρειο ,,Standby,, να μεταφερει τους επιβατες απο και προς τον Αγνωντα, ισως καποιος να βρεθει και να πει πως δεν ειναι θεμα Δημου το πρακτωρειο θα λει τα ιδια!!! οποτε για μενα η λυσι θα πρεπει να βρεθει απο τον Δημο μεχρι να γινει η εκβαθυνση του λιμανιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια από τις πολλές φορές που το πλοίο αναχωρεί από τον Αγνώντα έτυχε να είμαι και εγώ στο πρακτορείο και δεν υπήρχε ούτε ταξί ούτε λεωφορείο για Αγνώντα (το εισητήριο το πληρώσαμε βέβαια στο ακέραιο)και κάποιοι ξένοι κινδύνευαν να χάσουν την πτήση τους αν δεν εφευγαν, ευτηχώς που βρέθηκε ένας ιδιώτης και μας μετέφερε.Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά για μας που είμαστε από την Σκοπέλο, αλλά φανταστείτε πόσο πιο τραγικά είναι για τους ξένους, απλά κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά να πάθουμε. Αφού δεν αντιδράμε σε όλα αυτά που μας κάνουν… Το καλύτερο είναι η ναυτιλιακή εταιρία, κάθε φορά που το πλοίο θα πιάνει Αγνώντα, να παρέχει λεωφορείο για τη μεταφορά των επιβατών! Θα πρέπει ο Δήμος να το απαιτήσει διότι έρχεται το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.