Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σύσκεψη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Σκοπέλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Σκοπέλου καλεί όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του νησιού σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Σκοπέλου, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, όπου θα συζητηθει το θέμα των τυχόν συγχωνεύσεις σχολείων, η δυνατότητα ίδρυσης Δευτεροβάθμιας Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όλων των Σχολείων της Σκοπέλου και η εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία, καθώς και διάφορα άλλα τρέχοντα θέματα.

2 σχόλια:

  1. Έχω παιδιά στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο Σκοπέλου και φέτος είναι η πρώτη φορά που βλέπω έναν Σύλλογο Γονέων να ασχολείται ενεργά με τα προβλήματα του Σχολείου. Αναφέρομαι στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου και θέλω να πω χίλια μπράβο στις κυρίες που είναι μέλη για όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα. Πρώτα πρώτα έβγαλαν φέτος ένα ημερολόγιο με μια τόσο πρωτότυπη και όμορφη ιδέα που δεν νόμίζω να είχε ξαναγίνει. Ασχολήθηκαν με το Χαμόγελο του Παιδιού και παρακίνησαν τους γονείς να προσφέρουν ότι μπορούσαν. Τώρα κάνουν και συναντήσεις με συζητήσεις γονέων που μαθαίνω οτι έχουν επιτυχία.
    Όμως νομίζω οτι το πιο σημαντικό είναι οτι ενημερώνουν συνεχώς τους γονείς για ότι κάνουν και οτι έχουν μια πολλή καλή συνεργασία με τις δασκάλες και την διευθύντρια του Δημοτικού και αυτό πιστεύω οτι έιναι πολύ θετικό για να λυθούν πολλά προβλήματα.
    Εύγε κορίτσια, συνεχίστε έτσι και όλοι οι γονείς θα έιμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά μόνο κορίτσια έχει αυτός ο σύλλογος φίλε μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.